Sveikas!
Rudens tūdaļ būs savā pilnbriedā. Krāsojas lapas dzeltenas un lapas tumši sārtas. Āboli novākti, dienas kļūst īsākas...
Bet mīlas priekus neviens nav atcēlis arī šajā gadalaikā.
Vai jūs kaut ko maināt savās matračpolkās ar mīļoto, iestājoties rudenim?
Esmu pietiekami pieredzējusi gultā, tāpēc mūsu intīmajās attiecībās rudens realitāte ienes seksa struktūras izmaiņas. Ja vasarā regulāri dzīvojam uz anālo, rudenī no tā atsakāmies. Iemesls ir praktisks - ābolu, aliču plūmju, bumbieru laiks vēderu, tai skaitā zarnu trakta sistēmu, padara stipri jūtīgāku, mīkstāku. Ne reizi jau anālā seksa laikā man ir notikusi avārija, tāpēc esmu sapratusi, ka ar šo labāk neriskēt. Tas arī mans ieteikums jums visām, ja nevēlaties sabojāt svētkus sev un savam vīrietim. Tas attiecas uz abiem virzieniem. Ja pavasarī, vasarā regulāri savu mīļumu apmierinu no aizmugures ar "strap on", rudenī ir kategorisks "nē" pat tad, ja mīļums lūdzas un gatavs uz visu.
Lielisks risinājums ir akcents uz orālo un tā saukto "zelta lietutiņu". Rudenī vīrišķais eliksīrs ir īpaši vitaminizēts pastiprināta sēņu, ābolu, kartupeļu, kāļu lietošanas uzturārezultātā. Tāpat arī gan mans, gan vīrieša zelts, ar kuru varam viens otru aplaimot, ir augstākās vitaminizācijas pakāpē.
Tā teikt, katram gadalaikam ir savs skaistums. To arī vajag izmantot.
Kāda ir jūsu pieredze? Lūdzu dalāmies!