tur varetu būt Intars Busulis viens no dziedatajiem, kas 1 muzikalaja kanālā var ielikts būt,kads vēl Markuss Riva.Latviesu valdā bija dziesma vai krievu?Evita N. @ 06.09.2022 03:50Molly777
Diemžēl dziesma ko meklēju nebūs dons - es nāktu mājās.
Dziesma bija par mīlestību vai kaut kas uz to pusi,cik atceros,jo dziesmas video bija arī sieviete un melodija bija tāda romantiska,nesasteigta,es ceru,ka tu saproti ko es ar to domāju,jo es nemāku to citādi izskaidrot.
Es to dziesmu dzirdēju un redzēju Первый балтийский музыкальный канал,ja tas kaut kā palīdz.
izklausas pēc Busula "Rita kafijas" tikai video nav melnbalts bet nav musdienu krāsas.un virietis spēlē klavieres.citu iedomaties nevaru😁.Pats Busulis bija krekla pogajama un bikses.salidzinoši tumsi mati.Evita N. @ 06.09.2022 10:54MeltedCheese
Dziedātājs bija jauns,nu līdz 35 gadiem,īsi,tumši mati,mugurā bija pogājamaia krekls un bikses (neatceros kāda veida),iespējams krekls un bikses bija gaišos toņos.
Ja es varētu es noteikti būtu patinusi atpakaļ,lieta tāda,ka es dziesmu dzirdēju 2010. - 2014.gadam,es tās dziesmas nosaukumu biju pierakstījusi datorā,bet tad kad es mainīju datoru,es datus saglabāju diskā,tagad izrādās,ka diskā dati nemaz nav saglabājušies.