uresina visdārgākā.bet citam tie kursi nekadi letie ar nebija..Milzarajai vienigai cenu amplitūda bija vismazākāIeva333 @ 17.09.2022 21:49
uresina ir vieniga, kura pelna tadu naudu menesi. 40k?50k?
Sigita11 @ 18.09.2022 01:56
Nedomāju, ka dzīvokli nopirka. Jo -->
Jānis Milzarājs, representative of the developers of the apartment building Kern Residences
Visām tām dāmām ir viena pazīme, kas vieno - pamata vajadzību izpildei nauda nāk no citām vietām un tad var dzīvot kā gribas. Ja man būtu jāstrādā, lai apmierinātu tikai savas iegribas, es ar varētu kārtīgu darbu nestrādāt un būt apgarota...
Lidz galam neesmu sapratusi daudzus,kas sajusminas par Arturu.Lasot tadus komentārus viena telegramm čatā izskatas ka būtu samilejušas.perfekto virietis
Nav kada hipnoze ielikta viņa video ierakstos😁 nopietni ar jebko attaisno i serpentus,i sauso badosanos pec avarijas pilnigi visu👀🤯
ja Tu doma viņa ierakstus tad FB vinam ir vecie ierakstiIeva333 @ 18.09.2022 15:06
kaa atrast vina kanalu?
minkalinka @ 20.09.2022 12:28Kā ta neko nepateica? Man,piemēram, bija pārsteigums par to,CIK vienkārši ir dabūt licenzi un pašu sertifikātu :D
Vai pats terapijas ilgums pie slavenā Tiltiņa kunga :D kaut kas prātam neatverams,cik bezatbildīgi ir šie šarlatāni! Tiltiņa vizītes laikā(kas ilga 7-8min!!!!) , viņš ne tikai uzstādīja diagnozi jeb atrada risinājumu,bet arī uz DIVIEM telefona zvaniem atbildēja :D 7-8min vizīte - 20€! Stundas likme džekam -150€ ! KOSMOSS!
minkalinka @ 20.09.2022 12:28Kā ta neko nepateica? Man,piemēram, bija pārsteigums par to,CIK vienkārši ir dabūt licenzi un pašu sertifikātu :D
Vai pats terapijas ilgums pie slavenā Tiltiņa kunga :D kaut kas prātam neatverams,cik bezatbildīgi ir šie šarlatāni! Tiltiņa vizītes laikā(kas ilga 7-8min!!!!) , viņš ne tikai uzstādīja diagnozi jeb atrada risinājumu,bet arī uz DIVIEM telefona zvaniem atbildēja :D 7-8min vizīte - 20€! Stundas likme džekam -150€ ! KOSMOSS!
Tas Tiltiņš nebija tas,kas noslikušo meiteni live FB meklēja? Tādas pasakas sacereja ,deva visiem ceribu.tik pārliecinoši runāja 😪minkalinka @ 20.09.2022 12:28Kā ta neko nepateica? Man,piemēram, bija pārsteigums par to,CIK vienkārši ir dabūt licenzi un pašu sertifikātu :D