Man ta Skabajeva ir lidz kaulam apnikusi.Tiktoka tagad daudz kadri no vinas raidijuma par staba nojaukšanu.Vietejais Dievs , draudus izsaka.ka viņu zeme nes vispar.Eksperte. @ 25.08.2022 14:36Nav ko baidīties. Šī ir mūsu valsts, ne Krievija. Ko gribam, to jaucam.
Ashley @ 25.08.2022 18:16Pilnīgi vienalga ir vai nav tas piemineklis.??? Tikai ceru, ka Krievija Latvijai nedos atbildi un mums pašiem nebūs jākļūst pat bēgļiem.?♀️?♀️?♀️?♀️????
.Eksperte. @ 25.08.2022 18:41
Krievija nevar ar Ukrainu tikt galā, domā, viņi pārgrupēs spēkus uz Latviju? Kas ir niecība uz Ukrainas fona. Vai arī paši rusieši kas dzīvo Latvijā ies ar kapļiem sist latviešus?
Minelūše @ 25.08.2022 14:56Draudēšanas ziņā krievi ir lieli meistari. Bet derētu Brīvības pieminekļa tuvumā pastiprināt apsardzi uz kādu laiku. Mazums, kas šiem ienāk prātā.
Anchuk @ 25.08.2022 23:39Cilvēki aptrakuši. Visu dienu sarunas par un ap pieminekli. Personīgi man bijis nebijis pirms visa un arī tagad. Paši taisa haipu un cepjas pēc tam.
BlackPill @ 26.08.2022 13:32Es domāju, ka reina un .Eksperte. ir pelnījušas pateicību no visiem foruma lietotājiem par tādu pašaizliedzību! Tas, kā viņas nonāca pie secinājuma, ka pieminekIis mums visus šos 30 gadus liedza attīstīties visās jomās, sasniegt uzstādītos mērķus un būt vienotiem, ir iedvesmojoši! Nu tad tagad tikai uz saulaino tāli, kā saka! Aplausus studijā!
.Eksperte. @ 26.08.2022 17:14
Vari droši savu sūdīgo sarkasmu turēt pie sevis, jo tu vispār nesaproti kapēc tas okupeklis jāgāž un kapēc tieši tagad.
BlackPill @ 26.08.2022 13:32Es domāju, ka reina un .Eksperte. ir pelnījušas pateicību no visiem foruma lietotājiem par tādu pašaizliedzību! Tas, kā viņas nonāca pie secinājuma, ka pieminekIis mums visus šos 30 gadus liedza attīstīties visās jomās, sasniegt uzstādītos mērķus un būt vienotiem, ir iedvesmojoši! Nu tad tagad tikai uz saulaino tāli, kā saka! Aplausus studijā!