Invisalign kapes

10 gadi
Reitings 12
Reģ: 25.02.2012
Sveikas meitenes!
Esmu nolēmusi likt Invisalign kapes. Varbūt kāda kas ir likusi var padalīties ar savu pieredzi? Rēķinos, ka šis būs dārgs pasākums, ap EUR 4000. Cik ilgs laiks bija nepieciešams jums, lai iztaisnotu sakodienu? Kāda ir ikdiena ar viņām?
Paldies jau iepriekš!
25.08.2022 10:47 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Es izvēlējos kapes, jo nepatīk kā izskatās breketes. Tā kā lietoju uzturā produktus, kas krāso zobus, tad bija ļoti svarīgi, ka varu kārtīgi iztīrīt zobus pēc ēšanas. Biju dzirdējusi, ka arī pēc brekešu noņemšanas uz zobiem var palikt tumšāka pigmenta svītriņa, kur tās breketes ir liktas, vai arī gumijas ( nemācēšu gan teikt vai tā ir zobu higiēnas vaina, ka nav pietiekami kārtīgi mazgāti), man bija ļoti svarīgi, lai uz zobiem nekas nepaliek.
Biju gaidījusi, ka kapes būs neredzamākas, bet protams, ka var redzēt. Fotogrāfijās neredz. Pirms ēšanas jāizņem, pēc ēšanas var izmazgāt zobus un likt atpakaļ. Neaaprotu kā var krāsoties kapes, jo ar tām ēst taču nevar un visu laiku sanāk mainīt nākamās kapes kāds nu kuram tas laiks noteikts.
Ar kapēm ir tā, ka sākumā šļupst, man bija ļoti izteikti, it kā pierod, bet es tapat, ja svariga runa, tad iznemu ara.
Minuss ir tads, ka ja man nesanaca iztirit zobus pec esanas, es kapes neieliku atpakal, ta sanaca nesat mazak ka 22 h diennakti, tacu man zobi labi taisnojas, ja bija kada diena kad mazak nesaju, tad pec tam piedomaju. Apaksejie zobi gan veljoprojam nav iztaisnoti, bet tas nav no nesasanas, specifika un partaisija kapes apaksejiem zobiem, viens zobs vienkarsi nebidijas ka vajag, sarezgiti.
Lai gan augsa ir iztaisnota, uz nakti lielu kapes, pa dienu var nelikt. Ja kadu nakti neielieku, jutu ka bidas zobi atpkal. Te var but risinajums, ka fikse zobus ar kaut ko, bet pagaidam kamer vel esmu procesa ar apaksejiem, tad ir ta ka ir.
Nevienu mirkli nenozeloju, ka ir kapes, nozeloju, ka neieliku atrak. Breketes nebutu likusi, gan vizuali, gan higienas zina, gan laika, ko japavada pie ortodonta braukajot pievilkt gumijas. Ar kapem ir erti, iedod komplektu un tiekamies pec 3 menesiem, ja viss ok.
Liku Concordia, cena ap 4 tkt, bet tas ir to atmaksajies, jo visas vizites ir bez maksas, maksaju tik par higienu un viss.
26.08.2022 16:27 |

Reitings 691
P.s. Neviena bridi nebija problemas ielikt un iznemt kapes.
26.08.2022 16:30 |

Reitings 1
Reģ: 26.08.2022
Es vēlējos uzzināt cik pirmajā reizē ir jamaksā? Un kā notiek ar maksāšanu. Sen gribu ielikt, bet man mulsina vai nav tā ka uzreizi ir jamaksā milzīga summa. Un nezini kur tādu uzreizi dabūt? Kā iesakat darīt?
Paldies
26.08.2022 17:05 |

Reitings 93
Reģ: 02.12.2017
zizuzii @ 26.08.2022 17:05
Es vēlējos uzzināt cik pirmajā reizē ir jamaksā? Un kā notiek ar maksāšanu. Sen gribu ielikt, bet man mulsina vai nav tā ka uzreizi ir jamaksā milzīga summa. Un nezini kur tādu uzreizi dabūt? Kā iesakat darīt?
Paldies

Man gan tas nebija aktuāli, bet zinu, ka Dental Art nav viss uzreiz jāmaksā.
27.08.2022 09:54 |

Reitings 114
Reģ: 18.03.2015
Concordia var maksāt 2 daļās, aptuveni puse liekot kapes, otra puse laikam pēc kāda pus gada vai vēl vēlāk.
27.08.2022 10:35 |

Reitings 691
Paris gadus atpakal Concordia bija 1.iemaksa lielaka summa un tad vareja sadalit pa dalam, katru menesi iemaksat vai kaut kadu grafiku sastadija.
27.08.2022 12:00 |

10 gadi
Reitings 12
Reģ: 25.02.2012
Biju uz pirmo konsultāciju. Par ārstēšanas plāna izveidi, vizīti utt samaksāju EUR 510. Pēc 2 nedēļām tiks sastādīts plāns un tad uz oktobra sākumu būšot arī kapes. Izmaksās ap EUR 4000 abiem žokļiem.
29.08.2022 10:04 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Anchuk @ 25.08.2022 12:46
Nevaru izvēlēties starp šīm un parastajām breketēm? Ir viedokļi? Mana Zobārste iedegusies,ka tieši kapes man vajagot.
Patīk man našķoties starp ēdienreizēm un biedē visvairāk tieši ņemšanās ar to ēšanu , tīrīšanu utt.

Izvēlējos breketes, protams, ne tikai ēšanas jautājuma dēļ, tomēr apstiprinu, ka ar tām ierobežojumu nekādu nejūtu.
Ieteiktu skatīties speciālistu, kas strādā ar abām tehnoloģijām un spēj kritiski novērtēt, kura labākā izvēle. Biju uz kapju konsultāciju (ar breketēm nestrādā) un, protams, ka mani gribēja pārliecināt, tomēr es esmu diezgan iedziļinājusies šajā pasākumā un, uzdodot jautājumus, sapratu, ka tehnoloģija manu problēmu nerisinās tik labi, kā breketes.
29.08.2022 22:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits