Es izvēlējos kapes, jo nepatīk kā izskatās breketes. Tā kā lietoju uzturā produktus, kas krāso zobus, tad bija ļoti svarīgi, ka varu kārtīgi iztīrīt zobus pēc ēšanas. Biju dzirdējusi, ka arī pēc brekešu noņemšanas uz zobiem var palikt tumšāka pigmenta svītriņa, kur tās breketes ir liktas, vai arī gumijas ( nemācēšu gan teikt vai tā ir zobu higiēnas vaina, ka nav pietiekami kārtīgi mazgāti), man bija ļoti svarīgi, lai uz zobiem nekas nepaliek.
Biju gaidījusi, ka kapes būs neredzamākas, bet protams, ka var redzēt. Fotogrāfijās neredz. Pirms ēšanas jāizņem, pēc ēšanas var izmazgāt zobus un likt atpakaļ. Neaaprotu kā var krāsoties kapes, jo ar tām ēst taču nevar un visu laiku sanāk mainīt nākamās kapes kāds nu kuram tas laiks noteikts.
Ar kapēm ir tā, ka sākumā šļupst, man bija ļoti izteikti, it kā pierod, bet es tapat, ja svariga runa, tad iznemu ara.
Minuss ir tads, ka ja man nesanaca iztirit zobus pec esanas, es kapes neieliku atpakal, ta sanaca nesat mazak ka 22 h diennakti, tacu man zobi labi taisnojas, ja bija kada diena kad mazak nesaju, tad pec tam piedomaju. Apaksejie zobi gan veljoprojam nav iztaisnoti, bet tas nav no nesasanas, specifika un partaisija kapes apaksejiem zobiem, viens zobs vienkarsi nebidijas ka vajag, sarezgiti.
Lai gan augsa ir iztaisnota, uz nakti lielu kapes, pa dienu var nelikt. Ja kadu nakti neielieku, jutu ka bidas zobi atpkal. Te var but risinajums, ka fikse zobus ar kaut ko, bet pagaidam kamer vel esmu procesa ar apaksejiem, tad ir ta ka ir.
Nevienu mirkli nenozeloju, ka ir kapes, nozeloju, ka neieliku atrak. Breketes nebutu likusi, gan vizuali, gan higienas zina, gan laika, ko japavada pie ortodonta braukajot pievilkt gumijas. Ar kapem ir erti, iedod komplektu un tiekamies pec 3 menesiem, ja viss ok.
Liku Concordia, cena ap 4 tkt, bet tas ir to atmaksajies, jo visas vizites ir bez maksas, maksaju tik par higienu un viss.