Jautājums

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Šis jautājums bus vairāk adresēts visām tām dāmām, kuras iepriekšējās diskusijās aktīvi iestājās par iekļaujošu sabiedrību (t.i. tādi lietotāji kā Man nav ko, Minelūše, mollia, Kitijaaaa, YaeMiko, Spanic, reina - sirsnīgi atvainojos, ja kādu aizmirsu!).
Kā jūs vērtējat Vācijas z00fīlu cīņu par savām tiesībām? Viņi, nabadziņi, jūsuprāt, tak arī cenšas rūpēties par savu labklājību, vai ne?
21.08.2022 14:20 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
29090 @ 22.08.2022 14:56
Tas pats, kas spēcīgs un neatkarīgs vīrietis :D Nedomāju, ka šādām rakstura īpašībām ir sakars ar dzimumu.

nu, klau, tad jau tu izklausies pēc feministes :D
22.08.2022 15:02 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Kādā tad ziņā? Ja palasi ētiku, pat kristīgo (kas jau būs ļoti anti-feministiska), nekur parasti netiek apgalvots, ka rakstura īpašība x vīrietim nozīmē kaut ko vienu, sievietei jau ko citu. Viedokļi var atšķirties par to, cik lielā mērā kuram dzimumam būtu vēlams kādas īpašības sevī attīstīt. Un tur jau es piekrītu anti-feministiem - vīriešu feminizācija un sieviešu maskulinizācija ir nevēlamas. Īpaši tādā veidā, kā notiek šobrīd, kad dzimumi viens no otra pārņem tieši negatīvās īpašības.
22.08.2022 15:09 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Es tā pēc BlackPill komentāriem nopratu, ka visas, kuras nav mājsaimnieces vīrietim-mamuta nesējam, ir tās ļaunās neatkarīgās sievietes. Man šķiet, ka tu, 29090, arī skaities pie sliktās šķiras. Jo teici, ka neesi attiecībās, tātad sanāk, ka papildus labai izglītībai un darbam 100% vēl pati sevi uzturi 😮😮 Tā ka man neiet kopā, kādēļ noliec tādas sievietes, kāda esi pati. Ja vien netroļļo...
22.08.2022 15:50 |

Patīk
Reitings 11059
Kitijaaaa @ 22.08.2022 15:50
Es tā pēc BlackPill komentāriem nopratu, ka visas, kuras nav mājsaimnieces vīrietim-mamuta nesējam, ir tās ļaunās neatkarīgās sievietes. Man šķiet, ka tu, 29090, arī skaities pie sliktās šķiras. Jo teici, ka neesi attiecībās, tātad sanāk, ka papildus labai izglītībai un darbam 100% vēl pati sevi uzturi ?? Tā ka man neiet kopā, kādēļ noliec tādas sievietes, kāda esi pati. Ja vien netroļļo...

man līdzīgas pārdomas par šo visu
22.08.2022 15:53 |

Reitings 418
Nesapratu, kādā veidā un ko tieši nolieku.
22.08.2022 16:15 |

Patīk
Reitings 11059
29090 @ 22.08.2022 16:15
Nesapratu, kādā veidā un ko tieši nolieku.

Laikam atšķirīgās pasaulēs dzīvojam
22.08.2022 16:25 |

Reitings 784
Spriežot pēc komentāriem, izskatās, ka fэminisma "baušļi" ir daļēji skāruši arī 29090, bet es nevaru ignorēt faktu, ka viņai ir daudz labu ideju/uzskatu, kas ir pretstatā šai destruktīvajai kustībai.
22.08.2022 17:55 |

Reitings 784
Lula @ 22.08.2022 16:25

Laikam atšķirīgās pasaulēs dzīvojam

Mīļā, tici man, jūs ar Kitiju vispār dzīvojat uz planētas, kurai vēl nav izdomāts nosaukums.
22.08.2022 17:56 |

Reitings 784
Kitijaaaa
Es tā pēc BlackPill komentāriem nopratu, ka visas, kuras nav mājsaimnieces vīrietim-mamuta nesējam, ir tās ļaunās neatkarīgās sievietes.
...un kas tad, tavuprāt, ir tas ļaunuma avots? Mājsaimnieces?:D
22.08.2022 18:00 |

Reitings 698
Reģ: 28.06.2022
Un tur jau es piekrītu anti-feministiem - vīriešu feminizācija un sieviešu maskulinizācija ir nevēlamas. Īpaši tādā veidā, kā notiek šobrīd, kad dzimumi viens no otra pārņem tieši negatīvās īpašības.

Vispār tu pati šeit šķieti viena no ja ne pati maskulīnākā lietotāja, jo neielaidies ne sieviešu klačās, ne arī sniedz padomus par kosmētiku, tātad droši vien neesi no tām, kas katru dienu stundām pavada pie spoguļa, lai vīrietim būtu prieks, bet tā vietā dari ko racionālāku. Kas nepavisam nav slikti, bet es nevaru salikt kopsakarību no tādas racionālas sievietes, kas izvēlējusies izglītības un bez bērnu dzīves taku, runāt sliktu par sieviešu maskulinināziju u.tml. Ja vien neesi patiesībā vīrietis, kas bieži uzpeld BP viedokļa piebalsošanai...
22.08.2022 18:11 |

Reitings 784
Kitijaaaa @ 22.08.2022 18:11

Vispār tu pati šeit šķieti viena no ja ne pati maskulīnākā lietotāja, jo neielaidies ne sieviešu klačās, ne arī sniedz padomus par kosmētiku, tātad droši vien neesi no tām, kas katru dienu stundām pavada pie spoguļa, lai vīrietim būtu prieks, bet tā vietā dari ko racionālāku. Kas nepavisam nav slikti, bet es nevaru salikt kopsakarību no tādas racionālas sievietes, kas izvēlējusies izglītības un bez bērnu dzīves taku, runāt sliktu par sieviešu maskulinināziju u.tml. Ja vien neesi patiesībā vīrietis, kas bieži uzpeld BP viedokļa piebalsošanai...

Kitijaaaa māca citus kā pareizi dzīvot? Es laikam murgoju!:D
Par kosmētiku. Ja sieviete māk gaumīgi ģērbties, būt sievišķīga un pati par sevi ir pietiekami izskatīga, tad viņai nekāda kosmētika praktiski nebūs nepieciešama.
...un, izteikšu savu personīgo viedokli, vairums sieviešu ir pietiekami izskatīgas, lai viņām nevajadzētu bojāt sev sejas ādu ar kosmētiku.
22.08.2022 18:17 |

Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Nu ja sievišķība mērāma klačās un kosmētiku padomos tad vispār pilns ar maskulinajam.
22.08.2022 18:28 |

Patīk
Reitings 11059
BlackPill @ 22.08.2022 17:56

Mīļā, tici man, jūs ar Kitiju vispār dzīvojat uz planētas, kurai vēl nav izdomāts nosaukums.

Ai draudziņ, Tevī es sen jau vairs neklausos 😀
22.08.2022 19:54 |

Reitings 418
es nevaru salikt kopsakarību no tādas racionālas sievietes, kas izvēlējusies izglītības un bez bērnu dzīves taku, runāt sliktu par sieviešu maskulinināziju

Kāpēc domā, ka izglītība ir sievietes maskulinizācija? Šobrīd visi tieši runā, ka izglītība pārlieku feminizē vīriešus, jo esošā sistēma ir pakārtota sievietēm. Nospiedošs vairākums skolotāju ir sievietes, vairākums ar grādiem ir sievietes - tas nav vīriešu domēns. Bērnus abi dzimumi grib aptuveni vienādā līmenī, līdz ar to negribēt nebūs ne maskulinizācija, ne feminizācija.
Ja feministes propagandētu labās vīriešu īpašības, teiksim te jau minēto spēku un neatkarību, tad jau es to atbalstītu. Bet feminisms ir labi zināma upuru ideoloģija, kas glorificē vājumu.
22.08.2022 22:07 |

Reitings 393
Reģ: 09.05.2022
BlackPill @ 21.08.2022 14:20
Šis jautājums bus vairāk adresēts visām tām dāmām, kuras iepriekšējās diskusijās aktīvi iestājās par iekļaujošu sabiedrību (t.i. tādi lietotāji kā Man nav ko, Minelūše, mollia, Kitijaaaa, YaeMiko, Spanic, reina - sirsnīgi atvainojos, ja kādu aizmirsu!).
Kā jūs vērtējat Vācijas z00fīlu cīņu par savām tiesībām? Viņi, nabadziņi, jūsuprāt, tak arī cenšas rūpēties par savu labklājību, vai ne?

Lūdzu pastāsti kas ar tevi noticis ? Kāda tev bija bērnība? (Pārsvarā pat negatīvu uzmanību cenšas piesaistīt cilvēki kuri jūtas pamesti un nevajadzīgi ) padalies nelaimes putniņ, kas uz sirds ?
Pat anonīmi saprotu ka var rakstīt ko grib , bet tas arī ir novirze un noteikti ir cilvēkam kas iekšā , ļoti bēdīgi ka tā un ka Tava pasaulīte ir tik tumša un ļaunuma pilna . Jo visas visu laiku saka lai divi pilngadīgi pieaugušie viens ar otru ko un kā vēlas kamēr tas saistās ar mīlestību . Dzīvnieki un bērni nevar dot piekrišanu kam tādam , bet te jau šis ir tik dzīves aizvainots , ka kā pret sienu ! Es novēlu tev satikt cilvekus kuri nedara tev pāri un samīļo jo Tu noteikti esi dzīļu nelaimīgs, neveiksmīgs tuntulītis ar uzmanības deficītu ☹️
22.08.2022 22:14 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Zuziii @ 22.08.2022 22:14

Lūdzu pastāsti kas ar tevi noticis ? Kāda tev bija bērnība? (Pārsvarā pat negatīvu uzmanību cenšas piesaistīt cilvēki kuri jūtas pamesti un nevajadzīgi ) padalies nelaimes putniņ, kas uz sirds ?
Pat anonīmi saprotu ka var rakstīt ko grib , bet tas arī ir novirze un noteikti ir cilvēkam kas iekšā , ļoti bēdīgi ka tā un ka Tava pasaulīte ir tik tumša un ļaunuma pilna . Jo visas visu laiku saka lai divi pilngadīgi pieaugušie viens ar otru ko un kā vēlas kamēr tas saistās ar mīlestību . Dzīvnieki un bērni nevar dot piekrišanu kam tādam , bet te jau šis ir tik dzīves aizvainots , ka kā pret sienu ! Es novēlu tev satikt cilvekus kuri nedara tev pāri un samīļo jo Tu noteikti esi dzīļu nelaimīgs, neveiksmīgs tuntulītis ar uzmanības deficītu ☹️
Es domāju, ka viņš nav neveiksmīgs, bet dziļi aizskarts no sieviešu puses gan.. Tas ir minējums, kā ir patiesībā zini tikai tu pats, BP. Un tu man ļoti atgādini vienu cilvēku😁 ļoti.
22.08.2022 22:23 |

Patīk
Reitings 11059

Kaut kādas traumas un sāpes tur noteikti ir. ☹
22.08.2022 22:28 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Man patīk, ka tik daudzas iesaistās diskusijā, kuru veidojis trollis, lai provocētu cilvēkus. Tiešām neviena neredz to?
22.08.2022 23:02 |

Patīk
Reitings 11059
TimeToDream @ 22.08.2022 23:02
Man patīk, ka tik daudzas iesaistās diskusijā, kuru veidojis trollis, lai provocētu cilvēkus. Tiešām neviena neredz to?

Nu gan atvēri visām acis, paldies! Taču, protams, ka sen jau zināms trollis. Dažreiz tāpat gribas mēģināt padiskutēt
22.08.2022 23:04 |

Reitings 784

Tev taisnība! Esmu dziļi nelaimīgs, aizvainots tusnis augstpapēžu zābakos (lai liktos garāks), kuram neviena nedod. Tāpēc man nākas šo savu iztrūkumu kaut kā kompensēt, troļļojot Zuzītes, kuras uz to regulāri pavedas.:D
23.08.2022 00:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)