Kamēr tagad silts laiks visu ko var izdomāt. Nezinu vai dzīvo Rīgā, bet varu padalīties ar mazbudžata lietām kas iemīļotas mums.
Mežaparkā skrituļot. Skrituļslidu īre 6€ stundā katram. Ar stundu pilnībā pietiek visu tur izbraukāt. Kopā 12€ uz abiem, manuprāt, nav tik traki.
Nākamais mūsu vēl nerealizētais randiņš ir izbraukāt visu 1. Tramvaja maršrutu. Juglā iekāpt iekšā, nosēsties tramvaja aizmugurē un uztaisīt ekskursiju līdz pat tramvaja otram galapunktam. (Es Imantā tā lāga nekad neesmu bijusi, tāpēc smējāmies, ka uztaisīsim tramvaja randiņu 😂)
Nu tālāk jau klasikas. Iet/braukt peldēties. Velo randiņš. Uztaisīt pikniku. Galdaspēļu vakars.
Paskaties Feisbukā, kas labs pilsētā notiek. Ja dzīvo Rīgā, vai citā lielākā pilsētā, protams, iespēju daudz vairāk. Un bieži vien visādi pasākumi notiek bezmaksas vai ieejas maksa simboliska. Kaut kādi open mic vakari, foto orientēšanās, car meeti. Viss kaut kas apkārt notiek.
Varbūt pamēģiniet kādu vakaru iepazīstināt viens otru ar saviem hobijiem. Piemēram, viens vienu dienu, otrs otru. Mēs arī tā izdarījām. Vienu vakaru viņš mani aizvilka makšķerēt un stāstīja man visādas muļķības par āķīšiem un pludiņiem, un tad es otru vakaru, rādīju un stāstīju par saviem telpaugiem 😁
Var arī taisīt fotosesiju vakarus. Mums gan savādāk, mēs abi divi esam fotogrāfi. Ne-fotogrāfiem varbūt būtu drusku wtf 😅 bet izrakājiet to pašu Pinterest, atrodiet bildes kādas gribētu, pa vienam vai abi kopā un mēģiniet viņas atdarināt. Saģērbieties tādā pašā stiliņā, cik nu tuvu var dabūt, varbūt vajag jaunu lokāciju, un aiziet. Ar to pašu telefonu, ja kameras nav. Kameru pat nevajag, telefoni vienmēr der.
Un čaļiem arī citreiz aiziet azarts savas meitenes fočēt. It īpaši ja jāatdarina kāda cita bilde. Viņš piekārtos tevi, atradīs labāko lenķi, lai būtu tāpat. 😆 Un vēl 10 jaunas bildes uztaisīs.
Ja draugs vēl nav izdresēts kā bildēt, tad šādi ātri vien būs personīgais fotogrāfs 😁
Nu tā kaut kā. Vienmēr visu ko var izdomāt, lai kopā laiku pavadītu.