😁😁😁😁 Elīnītes kārtējais feikais profils?Donja Beizha @ 07.09.2026 12:39Ko tad diakusijas apstājušās? Ā pareizi, monta aizbraukusi ceļojumā ar savu ideālo vīru, kas viņu visu laiku krāpj un viņai nav laika rakstīt jaunumus HA ha ha
Donja Beizha @ 07.09.2026 13:26Jums abām nabadzītēm visa dzīve grozās tikai par un ap Elīnu, būtu likušās mierā un dzīvotu laimīgas. Es nezinu, cik profilu ir Elīnai, bet zinu, cik daudz Salcgrīvas dāmu no visiem saloniem lasa šo sviestu un gribētu ierakstīt kādu jauku komentāru par vienu no galvenajām autorēm.. gan jau kāda ir ko arī ierakstījusi...uij, uij cik interesanta dzīve ir montai... varbūt jātaisa jaunu diskusiju, jo te daudzām būtu, ko ierakstīt... man ir tik daudz stāstīts, mati ceļās stāvus, kas darās montas "ideālajā" ģimenē.
Aiga Runce- tu? 😚Donja Beizha @ 07.09.2026 12:39Ko tad diakusijas apstājušās? Ā pareizi, monta aizbraukusi ceļojumā ar savu ideālo vīru, kas viņu visu laiku krāpj un viņai nav laika rakstīt jaunumus HA ha ha
Paldies, nezināju! Tas, ka auto NAV UZ “SIA PRAIA” ir 100%! Viņai nav peļņa tik liela un TIEŠĀM visi CEĻOJUMI ir kā KOMANDĒJUMI! Uz Malagu arī dosies kā komandējumā! Mācieties!Vārdotāja @ 07.09.2026 13:04😁😁😁😁 Elīnītes kārtējais feikais profils?
Zinājāt, ka Elīna nevar šķirties no Mārča, jo tad auto noņems? Auto līzingā uz Berga firmas. Pašai uz firmu nedod
Wow! Es pat nezinu kas ir kā māsa, bet neintresē. Citiem ar ne. Tinies, piesārņo diskusiju.Donja Beizha @ 07.09.2026 14:05Cik maz vajag, lai sāktos satraukums! Tā tik turpini, mini vēl! Esmu dzirdējusi, ka mīļāko saraksts esot ļooooti garš... nu cerams tavas māsas bērns nav no ojàra, tas gan būtu neveikli..
VID sen vajadzētu šos komandējumus papētīt. Kāds ir ieguvums no tādiem braucieniem.Augusts2025 @ 07.09.2026 14:05Paldies, nezināju! Tas, ka auto NAV UZ “SIA PRAIA” ir 100%! Viņai nav peļņa tik liela un TIEŠĀM visi CEĻOJUMI ir kā KOMANDĒJUMI! Uz Malagu arī dosies kā komandējumā! Mācieties!