Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ķirurģiska deflorācija

Reitings 22
Reģ: 14.08.2022
Sapratu,ka manā vecumā ir kauns būt nevainīgai,tāpēc nolēmu veikt ķirurģisko deformāciju.Varbūt kādai ir pieredze?
14.08.2022 16:39 |

Reitings 22
Up
15.08.2022 11:30 |

Reitings 12808
Reģ: 06.07.2022
zinkā man bija? es tak pie nevainības zaudēšanas uztraucos, domāju ka sāpēs un būs asinis.. bet nebija nekā no tā. visticamāk, pati biju sevi deflorējusi ar tamponu. tā ka ietaupi naudu un vnk ieliec sevī pieaugušo sieviešu stiprām menstruācijām domāto tamponu (veikalā tie parasti ir ar zaļo vai violeto toni uz paciņām)
15.08.2022 13:25 |

Reitings 22
Kādas citas atsauksmes?
15.08.2022 14:53 |

Reitings 549
Reģ: 07.04.2022
Ko tu troļļo?
15.08.2022 15:06 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
CreativeIrony @ 15.08.2022 14:53
Kādas citas atsauksmes?

tu tiešām nopietni par šo?
15.08.2022 15:11 |

Reitings 22
Lula @ 15.08.2022 15:11

tu tiešām nopietni par šo?

15.08.2022 15:17 |

10 gadiPatīk
Reitings 4385
Reģ: 31.10.2010
Nevainība tiek zaudēta nodarbojoties ar seksu. Pēc savas "deflorācijas" tāpat paliksi nevainīga, kamēr ar kādu nepārgulēsi. Lai gan kam es to stāstu.
15.08.2022 15:57 |

Reitings 22
Minelūše @ 15.08.2022 15:57
Nevainība tiek zaudēta nodarbojoties ar seksu. Pēc savas "deflorācijas" tāpat paliksi nevainīga, kamēr ar kādu nepārgulēsi. Lai gan kam es to stāstu.

Ok
15.08.2022 18:24 |

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
CreativeIrony @ 14.08.2022 16:39
Sapratu,ka manā vecumā ir kauns būt nevainīgai,tāpēc nolēmu veikt ķirurģisko deformāciju.Varbūt kādai ir pieredze?

Nopērc vibratoru. Būs lētāk! :D
15.08.2022 21:51 |

Reitings 1471
Reģ: 01.08.2021
CreativeIrony @ 14.08.2022 16:39

Cik Tev ir gadu?
15.08.2022 22:22 |

Reitings 317
Reģ: 13.05.2021
Es arī savu nevainību zaudēju diezgan vēlu, nezinu kapēc, bet ar tā laika prātu bija kauns atzīties draudzenēm, ka neesmu pārgulējusi. Ar vīrietim kurš man patika meloju, pareizāk teikt, liku noprat, ka man iepriekš bijušas nopietnas un ne īsas attiecības (kaut patiesībā tā nebija ne tuvu taisnība)..
Kad pienāca īstais laiks, un manā gadījumā arī īstais cilvēks - nācās pateikt, un viss notika. Tiesa jutos neērti.., bet nekas traks tas noteikti nav. Atceros, ka tajos laikos mīlēšanās likās sāpīga un nepatīkama, bet nav saistība ar jaunavības plēves esību, vai neesamību.., drīzāk maksts ādas,muskuļu elastību, un pašas speju atbrīvoties..
Smaidam -Tagad atskatoties vienīgais, ko nožēloju, ka ar mīlas priekiem nesāku nodarboties agrāk.😁👌 Nožēloju savu kautrību, un atturību. Un atceros tieši šādas pašas domas, kad pie sevis uzskatīju, ka vērtīgāka būšu tad, ja nevainība būs pazaudēta.., kaut gan, ja satiec cilvēku kurā patiesi iemīlies, un jūtas ir abpusējas, tici vai nē, bet viņam pret Tevi kā sievieti lielāka cieņa būs, ja ļausi viņam būt pirmajam.💜😁
Vēl variants- taču pilns internets, kur apraksta, ka sievietes savu nevainību kādam pārdevušas pa milzu summām, varbūt vērts apdomāt 😁
Melnajam humoram - (cik nu patiesi - nezinu) studiju laikos bija meitene, kura arī itkā bijusi nevainīga, un savām draudzenēm pēcāk atklāja, ka nevainību laupījusi pati sev. Proti- uz burkāna uzmaukusi prezervatīvu, un visu šo lietu nokārtojusi🥴😁
Bet ja met jokus pie malas- varbūt vērts apmeklēt kādu ginekologa vai pat psihologa konsultāciju.., ja šī patiešām ir problēma..✌️
16.08.2022 00:36 |

Reitings 22
PamelaAndersone @ 16.08.2022 00:36
Es arī savu nevainību zaudēju diezgan vēlu, nezinu kapēc, bet ar tā laika prātu bija kauns atzīties draudzenēm, ka neesmu pārgulējusi. Ar vīrietim kurš man patika meloju, pareizāk teikt, liku noprat, ka man iepriekš bijušas nopietnas un ne īsas attiecības (kaut patiesībā tā nebija ne tuvu taisnība)..
Kad pienāca īstais laiks, un manā gadījumā arī īstais cilvēks - nācās pateikt, un viss notika. Tiesa jutos neērti.., bet nekas traks tas noteikti nav. Atceros, ka tajos laikos mīlēšanās likās sāpīga un nepatīkama, bet nav saistība ar jaunavības plēves esību, vai neesamību.., drīzāk maksts ādas,muskuļu elastību, un pašas speju atbrīvoties..
Smaidam -Tagad atskatoties vienīgais, ko nožēloju, ka ar mīlas priekiem nesāku nodarboties agrāk.?? Nožēloju savu kautrību, un atturību. Un atceros tieši šādas pašas domas, kad pie sevis uzskatīju, ka vērtīgāka būšu tad, ja nevainība būs pazaudēta.., kaut gan, ja satiec cilvēku kurā patiesi iemīlies, un jūtas ir abpusējas, tici vai nē, bet viņam pret Tevi kā sievieti lielāka cieņa būs, ja ļausi viņam būt pirmajam.??
Vēl variants- taču pilns internets, kur apraksta, ka sievietes savu nevainību kādam pārdevušas pa milzu summām, varbūt vērts apdomāt ?
Melnajam humoram - (cik nu patiesi - nezinu) studiju laikos bija meitene, kura arī itkā bijusi nevainīga, un savām draudzenēm pēcāk atklāja, ka nevainību laupījusi pati sev. Proti- uz burkāna uzmaukusi prezervatīvu, un visu šo lietu nokārtojusi??
Bet ja met jokus pie malas- varbūt vērts apmeklēt kādu ginekologa vai pat psihologa konsultāciju.., ja šī patiešām ir problēma..✌️

Pirmais jēdzīgs komentārs.Paldies!
Man ir 25,nekad nebija attiecību,jo esmu neglīta.Jūtos,ka kaut kāda idiote,kura palaida garām savu jaunību,tāpēc arī un vēlos zaudēt nevainību,lai nebūtu pavisam debilai,ja tomēr kādreiz atradīšu cilvēku,kuram vismaz nedaudz iepatikšos
16.08.2022 09:00 |

Reitings 153
CreativeIrony @ 16.08.2022 09:00

Man ir 25,nekad nebija attiecību,jo esmu neglīta.Jūtos,ka kaut kāda idiote,kura palaida garām savu jaunību,tāpēc arī un vēlos zaudēt nevainību,lai nebūtu pavisam debilai,ja tomēr kādreiz atradīšu cilvēku,kuram vismaz nedaudz iepatikšos

Kāpēc gulēt ar kādu kurš nepatīkm gan fiziski gan garīgi? Par naudu ja nu vienīgi. Bet reāli parasti ir otrādi, ka pievilcīgs bezatbildīgs idiots, kuram nebija nopietnu plānu pret tevi atkal tev ir aizmālējis acis un ievilcis gultā un pēc dažām dienām attopies kāds viņš ir un kādi bija viņa nolūki.
16.08.2022 09:10 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019
CreativeIrony @ 16.08.2022 09:00

Tas nav nekas traks,ka līdz šim nav bijušas attiecības,katram savs laiks.
Nav jāzaudē nevainība tikai dēļ tā,ka citas tavā vecumā jau to ir izdarījušas.
16.08.2022 09:14 |

Reitings 22
Annija35 @ 16.08.2022 09:14

Tas nav nekas traks,ka līdz šim nav bijušas attiecības,katram savs laiks.
Nav jāzaudē nevainība tikai dēļ tā,ka citas tavā vecumā jau to ir izdarījušas.

Maybe,bet kopumā man ir kauns,ka pat nekad dzīvē neviens neaicināja uz randiņu,pilnībā nekā nebija.Visu palaidu garām.Ok,es saprotu,ka reālajā dzīvē nebūs kā filmās,ka čalis skrien kādai pakaļ,lai aicinātu uz randiņu,bet skatoties uz savam draudzenēm,kurām raksta soc.tīklos vnk random puiši un izsaka komplimentus/aicina uz kafiju-man paliek ļoti bēdīgi un kauns atzīties,man skauž
16.08.2022 09:21 |

Reitings 153
Proti- uz burkāna uzmaukusi prezervatīvu, un visu šo lietu nokārtojusi

Dīvaini ka taisi tādas grimmases. Jau kopš seniem laikiem visādi objekti tikuši izmantoti lai pašapmierinātos. Sievietēm piemēram gurķi, vīriešiem melones, arbūzi utt.
Osmaņu harēmā piemēram nedīstēja ienest gurķus, burkānus un ko tur vēl ne, lai konkubīnēm laupītu pat pašapmierināšanās priekus.
Tevis pieminētais burkāns man atgādināja ainu no kādas itāļu filmas ar dziļāko domu ( nu ne tādas kā visas tās absolūti vienādās amerikāņu meinstrīm filmas). Eiropā ražotās nacionālās filmas vispār ir specifiskas. Tur bija aina ar kādu 45 g vecu sievieti, kas gatavoja ģimenie salātus virtuvē. Salātos lika arī garo gurķi. Tad viņa mierīgi virtuvē pie galda apmierinājās ar to gurķi un pēc tam pat nenomazgājusi sagrieza salātos un itkā nekas nebijis visa ģimene sādēja pie virtuves galda un ēda tos salātus. :D Tas jums aizraujošākai dienai! Itāļu filma.
16.08.2022 09:22 |

Reitings 153
CreativeIrony @ 16.08.2022 09:21

Maybe,bet kopumā man ir kauns,ka pat nekad dzīvē neviens neaicināja uz randiņu,pilnībā nekā nebija.Visu palaidu garām.Ok,es saprotu,ka reālajā dzīvē nebūs kā filmās,ka čalis skrien kādai pakaļ,lai aicinātu uz randiņu,bet skatoties uz savam draudzenēm,kurām raksta soc.tīklos vnk random puiši un izsaka komplimentus/aicina uz kafiju-man paliek ļoti bēdīgi un kauns atzīties,man skauž

reālajā dzīvē tevi uzaicinās uz kino un gaidīs ka pati maksāsi par kino biļeti. Vai uzlīsies braukt pie tevis ciemos (lai tevi izdrāztu) un prasīs kurā rajonā dzīvo, ja nedzīvosi tuvumā prasīs, lai sedz pusi no degvielas izdevumiem. Tevi aplidos, jo cerēs ievākties pie tevis ( taviem vecākiem ar 3. ist dzīvokli Rīgā), lai nemaksātu īres un komunālos maksājumus. Būs ņiščibrods un tev izkņačīs 3/4 no cigaretēm ko šorīt nopirki, lai gan pašam ir ( tikai sūds no nelegālā tirgus) un domās ka var tevi drāzt par brīvu.
Saldumiņ, tā ir reālā dzīve.
Reālajā dzīvē sievietes nemaz nevēlas to vīriešu uzmanību, jo varbūt tikai daži procenti ir to vīriešu ir sakarīgi un ņemami un + vēl attiecas pret viņam pareizi. Tā ir reālā dzīve!
16.08.2022 09:28 |

Reitings 22
Akvelīne @ 16.08.2022 09:28

reālajā dzīvē tevi uzaicinās uz kino un gaidīs ka pati maksāsi par kino biļeti. Vai uzlīsies braukt pie tevis ciemos (lai tevi izdrāztu) un prasīs kurā rajonā dzīvo, ja nedzīvosi tuvumā prasīs, lai sedz pusi no degvielas izdevumiem. Tevi aplidos, jo cerēs ievākties pie tevis ( taviem vecākiem ar 3. ist dzīvokli Rīgā), lai nemaksātu īres un komunālos maksājumus. Būs ņiščibrods un tev izkņačīs 3/4 no cigaretēm ko šorīt nopirki, lai gan pašam ir ( tikai sūds no nelegālā tirgus) un domās ka var tevi drāzt par brīvu.
Reālajā dzīvē sievietes nemaz nevēlas to vīriešu uzmanību, jo varbūt tikai daži procenti ir to vīriešu ir sakarīgi un ņemami un + vēl attiecas pret viņam pareizi. Tā ir reālā dzīve!

Ok
16.08.2022 10:56 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016

Varbūt tiec galā ar savu depresiju un panikas lēkmēm, un tad nāc dot citiem padomus
16.08.2022 11:04 |

Patīk
Reitings 2089
Reģ: 22.05.2019

Reālā dzīve vrb tāda,ja izvēlas tādus vīriešus.
Ja Tev ir tādi vīrieši apkārt,tas nenozīmē,ka citām sievietēm arī ir tādi vīrieši.
16.08.2022 11:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits