GhostGG @ 14.08.2022 13:43Par kosmētiku nemācēšu teikt, bet tas ka viņi tirgo "kreisās" smaržas to gan esmu novērojis, ne vienu reizi vien.
Drogās arī ir viltus kosmētika, jo viņi paņem konkrētu patentu, un tad kaut kur Polijā ražo zem oriģinālā nosaukuma. Sen vairs neiepērkos ne Dogās ne Douglas.
Mc.Queen @ 14.08.2022 15:08Līdz šim Douglas uzticējos, bet pēdējo reizi saņēmu dāvanā smaržas no turienes un noturība nekāda. Vispār nejūtu.
Iepriekš šīs pašas smaržas iegādājos UK, ar tām viss lieliski.
Ar baigās aizdomām skatos uz šīm smaržām.
Negribas arī ticēt, ka viņi kaut kādos krūmos tās smaržas pārlej un kosmētiku vilto, bet nu aizdomīgi gan autores situācija, gan manas jaunās smaržas ?
AnnaStokholm @ 14.08.2022 14:01Ir video, kur ja neklājas bronzeri utt vajag nokasīt virsējo kārtiņu, jo tur kaut kāda cietā virskārta izveidojusies un tad jau pēc tam produktu varēs lietot normāli. Var iečekot google “How to remove hardpan” vai “hard film”. Nemāku teikt vai tā var notikt ar jauniem produktiem, varbūt viņi iepriekš ir bijuši atvērti vai vienkārši ilgs laiks pagājis no ražošanas datuma?
Scandinavian @ 14.08.2022 15:52
Patika šis viedoklis + ieteiktu uzjautāt kādām make-up meitenēm, kuras strādā tieši ar to produktu, vai arī tā bija. Papildus arī ieteiktu pārbaudīt, vai produktam nav beidzies derīguma termiņš.
sla @ 14.08.2022 16:10
Pārbaudīju, nav beidzies termiņš. Man ienāca doma prātā, ka kastīte oriģināla, un pašu produktu jau var ielikt viltoto.
Pauliine @ 14.08.2022 18:34Meitenes, kur jūs iesakiet pirkt smaržas? Tagad sāku domāt, ka laikam labāk Douglas nepirkt.. ?
Pauliine @ 14.08.2022 18:34Meitenes, kur jūs iesakiet pirkt smaržas? Tagad sāku domāt, ka laikam labāk Douglas nepirkt.. ?
Lula @ 14.08.2022 16:41
Bet kur tad viņi dabū tās oriģinālās kastes?
Noteikti ir kaut kas internetā par to, kā atpazīt īsto produktu no viltojuma
Jā, šim piekrītu. Es parasti sūtu pa tiešo no izplatītāja. Neticu tiem profesionālajiem šampūniem, ko var nopirkt Drogās. Atšķirība ir jūtama, kad nopērc frizētavā, un kad nopērc Drogās. Vairāk esmu vīlusies tieši higiēnas precēs, nevis kosmētikā.galante @ 14.08.2022 21:21Arī amazonē ir feiki.
Ieteiktu kosmētiku pasūtīt pa tiešo no konkrētā ražotāja.