Pirmo reizi dzirdu, ka saderināšanās īpaši jāatsauc😂 Pati visu murgo un kladzina. Es uz viņām abām skatoties redzu tikai suņa slepkavas.Pata @ 08.10.2024 11:04Agritai izčibēja attiecības? Esot atsaukusi saderināšanos ?
Pata @ 08.10.2024 11:04Agritai izčibēja attiecības? Esot atsaukusi saderināšanos ?
Aurora22 @ 19.11.2024 20:44Mazliet nokaitināja, kā tajā epizodē, kur Bindru ģimene bija aizgājusi svinēt Beatrises vārda dienu, un Estere uztraucās par Agritas ēšanas paradumiem (to, ka pa lielam paēd brokastis un pēc tam ēd tikai ziedkāpostu (pēc viņas teiktā) ?), Agritas māsa uzreiz : "Esterei skauž, ka neizskatīsies tik tieva blakus mammai."
C'mon! ? Tur Estere, manuprāt, centās parunāt par nopietnu tematu, bet pieaugušie viņai apkārt pilnīgi ???
Redwine @ 20.11.2024 08:06
Agritas māsa , lai biš uz saviem bērniem paskatās .
bouquettt @ 21.11.2024 14:07Es nesaprotu, kā vispār dzīvo tie Folkmaņi. Vakar stāstīja par saviem parādiem, slēgtajiem kontiem.. Vienkārši šausmas. ? Vīrs nestrādā, pilna māja ar bērniem, sievai vēl ar veselību tagad problēmas, bet laikam jau tā dzīvo tā sabiedrības daļa, kam pamata ienākumu avots ir pabalsti. Šeit konkrēti var redzēt, ka pat necenšas kaut ko uzlabot, tikai uzskata, ka viņiem viss pienākas.
Stalkere Jr. @ 24.11.2024 16:53Vai Bindri atkal kaut kur pārvācas? Vakar atrādīja savus tukšos čogan plauktus un tukšo kabinetu, šodien stāsta, ka virtuvē ne katlu, ne pannu, ne vēl kaut kas cits palicis. Es laikam kaut ko garām palaidu ?
Mashka Kakashka @ 24.11.2024 16:57
Cik bieži viņa pārvācas? Vismaz reizi gadā? Es viņai savu īpašumu neizīrētu, ņemot vērā to, ko esmu redzējusi kāda pēc viņiem paliek māja, tur ir zaudējumi un jātaisa remonts.
Pata @ 15.01.2025 13:43Agritas jaunā frizūra. Tāda plāna čolka ?
Krizdole @ 15.01.2025 13:59
Beidzot ņēmusi vērā ieteikumu ? doma jau laba, bet viņas gadījumā tāda čolkas parodija vien sanākusi, tik gaužām "šķidra", tur vajag pielikto kā Didrihsonei, lai būtu vēlamais efekts
Dainuviete @ 15.01.2025 16:42
Nu to jau nevar nosaukt par čolku :D Izskatās kā Fiskars lapu grābeklis drīzāk!