Ģimene burkā.

Reitings 393
Reģ: 09.05.2022
Sākās jauna sezona. Kuģi standartā un protams jaunā ģimene arī nasing spešel kā teiktu mūsu viena persona no politiskā loka, laimīgi mūžīgi mūžos, bet par Agritu gan man acis uz kātiņiem, ko viņa darīs ar to 20gadnieku tikko tik mātes pienu noslaucījis no lūpām un ko tas 20gadnieks darīs ar 40gadīgu sievieti ar 5 bērniem , vai tas man vienai liekas whaat? 😅
12.08.2022 13:40 |

Reitings 2558
Reģ: 09.06.2024
bebebe @ 26.09.2024 19:12
Es vēl tai pamuļķu kompānijai klāt varu iedomāties to pliko Lauru. Tā arī varētu šausmināt sabiedrîbu
Kas tā tāda?
27.09.2024 00:02 |

Reitings 2792
Reģ: 11.04.2023
Dovana @ 26.09.2024 15:44
nē protams mēs neko neesam ne pirkušas ne darījušas. Visas te esam augušas mucā un pa spundi barotas ah jā un dzīvojam zem egles. Arī par tirgus cenām neko nezinām! Kaut kā netīšām aiz pārskatīšanās pati par savu naudu nopirku divus dzīvokļis?

No kādas omes par tējas naudu 11. gadā? 😁
Kaut kā ikdienā neredzu cilvēkus, kuri spējīgi paši sakrāt ntos tūkstošus, lai nopirktu dzīvokli vai 2 dzīvokļus... Visiem jāņem kredīts vai ar radinieku palīdzību.
27.09.2024 08:52 |

Reitings 2558
Reģ: 09.06.2024
akul12 @ 27.09.2024 08:52

No kādas omes par tējas naudu 11. gadā? ?
Kaut kā ikdienā neredzu cilvēkus, kuri spējīgi paši sakrāt ntos tūkstošus, lai nopirktu dzīvokli vai 2 dzīvokļus... Visiem jāņem kredīts vai ar radinieku palīdzību.
Nu kas par muļķībām uz kredītu jā, bet neapmaksājot termiņā, bet pirms termiņa, gados piecos. Kur tad tie cilvēciņi mēs visi dzīvojam paklausoties tādus kā Tu tiešām izskatās, ka meži pilni ar iedzīvotājiem zem katras egles🙈 Pateikšu kā noslēpumu daudzi vēl pērk zemes un būvē mājas! Dārgus auto arī pērk un brauc ceļojumos. Ar ko Jūs komunicējat un kur jūs dzīvojat ja apkārt viss ir tik slikti. No kurienes tāds priekšstats, ka cilvēkiem nav naudas?
27.09.2024 12:47 |

Reitings 2792
Dovana @ 27.09.2024 12:47
Nu kas par muļķībām uz kredītu jā, bet neapmaksājot termiņā, bet pirms termiņa, gados piecos. Kur tad tie cilvēciņi mēs visi dzīvojam paklausoties tādus kā Tu tiešām izskatās, ka meži pilni ar iedzīvotājiem zem katras egles? Pateikšu kā noslēpumu daudzi vēl pērk zemes un būvē mājas! Dārgus auto arī pērk un brauc ceļojumos. Ar ko Jūs komunicējat un kur jūs dzīvojat ja apkārt viss ir tik slikti. No kurienes tāds priekšstats, ka cilvēkiem nav naudas?

Nesaprotu par ko strīdies? Pati esi dzīves piemērs, ka jāņem kredīts, ja tādu dod banka, lai ko iegādātos! Cits stāsts, ka labvēlīgu apstākļu sakritības pēc biji spējīga nomaksāt kredītu ātrāk par termiņu.
Citiem tā neveicas, kāds nedabū kredītu, cits moka pilnu 30 gadu termiņu un vēl kādam dzīvokli banka noņem, jo nespēj maksāt.
Tāpat viens ir kredīts uz pārdesmit tūkstošiem par kādām cenām dzīvokļi gāja pēc krīzes periodā un cits kredīts šobrīd ar uzpūsta burbuļa cenu un augstām euribor likmēm.
27.09.2024 18:58 |

Reitings 3543
Reģ: 03.06.2023
Folkmaņi vienkārši čau, jau taisa šovu uz mirušā bērna rēķina. Uz kapiem aizbrauc reizi gadā, tā sieviete pati atbildēja, šķiet,ka pirms gada bijām. Pat īsti neatceras. Ko? Bet burkā liek uzdevumu,Jo esot "ļoti aktuāls" šis temats pēdējā laikā. Kā tad! Par naudu visu gatavi izlikt apskatei
03.10.2024 08:28 |

Reitings 47
Reģ: 08.11.2023
Salasījos forumā par Ģimene Burkā, sāku skatīties.
Folkmaņu ģimene - man tik žēl to mazo Jolantiņu, tik jauka un mīļa meitenīte, patēvs viņai pilnīgākais kretīns. Lūza sirds, kad Mareks gribēja viņas poniju izmest. Nu, kā var būt tāds, atvainojiet, pimpis. Tu labi zini, ka tam bērnam tā manta ir svarīga un tu speciāli kameru dēļ, viņam dari pāri.
Rāceņu ģimene - nu totālākie Rāceņi, skatījos dažas epizodes kopā ar vīru, pēc epizodes viņš teica ''Paldies, mincīt, ka tu man neesi tāda.'' Līva vienkārši ir infantīla bezspējniece, gribētu redzēt, kā viņai ietu nedēļu padzīvojat vienai ar bērnu, bez vīra un mammas.
Kuģu ģimene - man patīk Linda, liekas ļoti jauka sieviete.
Bindru ģimene - Agita un Estere tādas so-so, bet tie mazie bērniņi tik ārkārtīgi jauki.
03.10.2024 11:10 |

Reitings 5072
Reģ: 05.12.2021
LivuxePivuxe @ 03.10.2024 11:10
Folkmaņu ģimene - man tik žēl to mazo Jolantiņu, tik jauka un mīļa meitenīte, patēvs viņai pilnīgākais kretīns. Lūza sirds, kad Mareks gribēja viņas poniju izmest. Nu, kā var būt tāds, atvainojiet, pimpis. Tu labi zini, ka tam bērnam tā manta ir svarīga un tu speciāli kameru dēļ, viņam dari pāri.
Rāceņu ģimene - nu totālākie Rāceņi, skatījos dažas epizodes kopā ar vīru, pēc epizodes viņš teica ''Paldies, mincīt, ka tu man neesi tāda.'' Līva vienkārši ir infantīla bezspējniece, gribētu redzēt, kā viņai ietu nedēļu padzīvojat vienai ar bērnu, bez vīra un mammas.
Bindru ģimene - Agita un Estere tādas so-so, bet tie mazie bērniņi tik ārkārtīgi jauki.

Ja nebūtu tā pretīgā skandāla ar Mailo, tā Bindre pat varbūt nebūtu tik briesmīga. KUĢI sāk likties visnornālākie 😂🤣😂man patika kā tajā ceturtdienas raidījumā, kur viņi studijā, viņš to Mareku pie vietas nolika.
03.10.2024 11:21 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Kuģi arī pavisam noteikti ir normālākie. Jā, ar neordināru skatījumu varbūt, bet ir pilnīgā mierā ar to un ļoti rūpējas par bērniem. Par Agritu es nekad nedomāšu labi, viņa ir vnk čūska, kas sevi taisa baltu un pūkainu. Meita aug tieši tāda pati.
Man patika, kā Uģis pie vietas pielika Folkmani tajā sarunu sērijā. “Labāk 2 eur aliņiem, nekā bērniem”. Reāli labi apstrādāja, liels respekts Uģim. Linda ir jauka, pozitīva.
Rāceņi… Pašai sievai milzīgs prieks par to, kā viņa attiecas pret vīru, viņa pat ar to lepojas, skatoties Threads ierakstus. Noskatījos Tenerifes sērijas. Viņa ir NENORMĀLI slinka. Zāģē vīru, ka šis neko nedarot, bet “jā, nu sieviešu darbus mājās izdara mamma” 😂 Malacis Mārtiņš, labi, ka ir vīrieši, kas arī pie šādām turās 😄
03.10.2024 11:28 |

Reitings 47
Reģ: 08.11.2023
Piekrītu, Kuģu ģimene tiešām ir viss normālākā. Tagad tieši skatos Tenerifes epizodes. Man seja sašķobījās tad, kad ierodoties viņa teica ''Nu, es vispār pēc Elifas neilgošos''. Neesmu arī redzējusi, ka viņai būtu kāda draudzene, nemaz nebrīnos.
Jāilādē Threads jāpalasās, kas tur labs 😁
03.10.2024 11:36 |

Reitings 2518
Reģ: 30.05.2024
Faaaak, kā mani kaitina, ka to influenceri, pseido-dzīvesstila mācītāju Niku visur bāž! Šīvakara burkā viņa kuļ tādu sviestu! Kā jau iepriekš minēju, mani Agrita besī, bet šovakar viņu 3 personāži vnk noknābāja… Par to, ka viņa viena audzina bērnus un Jānis ir vnk pametis 😅
Arī Magonei Nika teica, ka bijušais sitis, jo droši vien bija pelnījis 😂
03.10.2024 20:27 |

Reitings 233
Reģ: 28.02.2023
Vai kāda zina kāda Nikai tieši ir izglītība? Viņas mājas lapā nekas par to nav minēts, bet cenas konsultācijām kosmiskas.
03.10.2024 22:00 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023

Man Kuģi īsti normāla ģimene neliekas. Vienā brīdī saka, ka var atļauties mājskološanu, otrā brīdī, ka jāmeklē vēl viens darbs. Kuģis jau grauž nagus, ka printeris un galds jāpērk. Tas tak vispār nekas nav no tā, ko vajadzēs tālāk. Nekādu mājskološanu viņi nevar atļauties. Kad Kuģis uzzinās cik maksā pulciņi, bērns varēs sēdēt savās 4 sienās un skatīties uz mammu. Linda vienkārši ir pāraprūpētāja, kura savas izlaistās sniegpārsliņas baidās laist uz skolu un meklē iemeslu, lai nestrādātu. Uz bērnudārzu tie bērni vispār gāja? Es skatījos un domāju, kas tas par antisociālu sviestu.
04.10.2024 14:01 |

Reitings 814
Reģ: 17.06.2024
Vecākais Kuģa bērns gāja tikai krišnu bērnudārzā, bet Mājmācība Latvijā ir atļauta ar likumu sākot ar pirmsskolu līdz 6. klasei (ieskaitot). Kas būs pēc tam? Pēc 6. klases attālinātās mācības un tikai tāpēc, lai Tamals nebūtu kontaktā ar citiem ne-krišnu bērniem. Viņi laikam līdz 18 gadiem viņu grib izolēt no reālās dzīves.
04.10.2024 14:27 |

Reitings 12481
Reģ: 19.09.2023
smūtijs @ 04.10.2024 14:27
Vecākais Kuģa bērns gāja tikai krišnu bērnudārzā, bet Mājmācība Latvijā ir atļauta ar likumu sākot ar pirmsskolu līdz 6. klasei (ieskaitot). Kas būs pēc tam? Pēc 6. klases attālinātās mācības un tikai tāpēc, lai Tamals nebūtu kontaktā ar citiem ne-krišnu bērniem. Viņi laikam līdz 18 gadiem viņu grib izolēt no reālās dzīves.

Neko nesaku par mājmācību kā tādu, ir bērniņi, kuriem tas ir vislabākais. Viņu gadījumā tas pamatojums ir izzīsts no pirksta.
04.10.2024 14:54 |

10 gadiPatīk
Reitings 4725
Reģ: 31.10.2010
smūtijs @ 04.10.2024 14:27

Tādas reliģiskas kopienas reāli bērnus sačakarē. Tas, ko citi bērni pazīst un kas viņiem patīk - Supermens, Betmens, Zirnekļcilvēks, Harijs Poters - viņu dēliem tiek aizliegts pilnīgi murgainu pamatojumu pēc.
04.10.2024 15:17 |

10 gadi
Reitings 110
Reģ: 06.08.2014

Par Folkmaņu ģimeni - man personiski liekas, ka tur ir ļoti redzams, ka tas Mareks nevēlas audzināt mazo meiteni (Jolantu) un īstenībā viņu pat necieš (visi tie pārmetumi viņai un tā rīcība ar rotaļlietu (OK, varbūt tā rotaļlieta ir netīra, bet kur ir problēma viņu iemest veļasmašīnā, kamēr meitene ir skolā).
Kā arī, man ļoti dīvaini šķita tas, ka tās mazās meitenes īstais tēvs kādu laiku ir strādājis pat divos darbos (kaut kā ir pārliecība, ka tas īstais tēvs maksā lielākus uzturlīdzekļus nekā valstī noteiktie minimālie uzturlīdzekļi), kamēr tādam Marekam (un viņa sievai) šķiet OK vispār nestrādāt un naudu tērēt labāk aliņiem.
05.10.2024 16:19 |

Reitings 2792
Ilze179 @ 05.10.2024 16:19

Par Folkmaņu ģimeni - man personiski liekas, ka tur ir ļoti redzams, ka tas Mareks nevēlas audzināt mazo meiteni (Jolantu) un īstenībā viņu pat necieš (visi tie pārmetumi viņai un tā rīcība ar rotaļlietu (OK, varbūt tā rotaļlieta ir netīra, bet kur ir problēma viņu iemest veļasmašīnā, kamēr meitene ir skolā).
Kā arī, man ļoti dīvaini šķita tas, ka tās mazās meitenes īstais tēvs kādu laiku ir strādājis pat divos darbos (kaut kā ir pārliecība, ka tas īstais tēvs maksā lielākus uzturlīdzekļus nekā valstī noteiktie minimālie uzturlīdzekļi), kamēr tādam Marekam (un viņa sievai) šķiet OK vispār nestrādāt un naudu tērēt labāk aliņiem.

To jau varēja noprast pirmajos video, kuros viņš savus bērnu īpaši nodalīja. Kā viņš tur izteicas ar vecākajiem bērniem runājot, kāpēc viņi nevarēs braukt kopā pie īstā tēva, "jums jāaizved manējos bērnus uz bērnudārzu" kurš vīrietis tā runā? 😁
06.10.2024 08:35 |

Reitings 1661
Reģ: 03.10.2021
Agritai izčibēja attiecības? Esot atsaukusi saderināšanos 🙈
08.10.2024 11:04 |

Reitings 1107
Reģ: 21.11.2023
Pata @ 08.10.2024 11:04
Agritai izčibēja attiecības? Esot atsaukusi saderināšanos ?

Galvenais jau izkladzināt, ka kāzu zvani skan - čiks vien ir!
Un kā var normālam, sevis cienīgam vīrietim būtu iesauka "Kardāns" ?
08.10.2024 11:49 |

Reitings 1661
Reģ: 03.10.2021
Dainuviete @ 08.10.2024 11:49

Galvenais jau izkladzināt, ka kāzu zvani skan - čiks vien ir!
Un kā var normālam, sevis cienīgam vīrietim būtu iesauka "Kardāns" ?

Man jau ar likās jocīgi, ka tā kladzināja, vēl to saderināšanos uz tādu urā uztaisīja.
Njā, ne velti mīlestība mīl klusumu.
08.10.2024 17:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits