Kas tā tāda?bebebe @ 26.09.2024 19:12Es vēl tai pamuļķu kompānijai klāt varu iedomāties to pliko Lauru. Tā arī varētu šausmināt sabiedrîbu
Dovana @ 26.09.2024 15:44nē protams mēs neko neesam ne pirkušas ne darījušas. Visas te esam augušas mucā un pa spundi barotas ah jā un dzīvojam zem egles. Arī par tirgus cenām neko nezinām! Kaut kā netīšām aiz pārskatīšanās pati par savu naudu nopirku divus dzīvokļis?
Nu kas par muļķībām uz kredītu jā, bet neapmaksājot termiņā, bet pirms termiņa, gados piecos. Kur tad tie cilvēciņi mēs visi dzīvojam paklausoties tādus kā Tu tiešām izskatās, ka meži pilni ar iedzīvotājiem zem katras egles🙈 Pateikšu kā noslēpumu daudzi vēl pērk zemes un būvē mājas! Dārgus auto arī pērk un brauc ceļojumos. Ar ko Jūs komunicējat un kur jūs dzīvojat ja apkārt viss ir tik slikti. No kurienes tāds priekšstats, ka cilvēkiem nav naudas?akul12 @ 27.09.2024 08:52
No kādas omes par tējas naudu 11. gadā? ?
Kaut kā ikdienā neredzu cilvēkus, kuri spējīgi paši sakrāt ntos tūkstošus, lai nopirktu dzīvokli vai 2 dzīvokļus... Visiem jāņem kredīts vai ar radinieku palīdzību.
Dovana @ 27.09.2024 12:47Nu kas par muļķībām uz kredītu jā, bet neapmaksājot termiņā, bet pirms termiņa, gados piecos. Kur tad tie cilvēciņi mēs visi dzīvojam paklausoties tādus kā Tu tiešām izskatās, ka meži pilni ar iedzīvotājiem zem katras egles? Pateikšu kā noslēpumu daudzi vēl pērk zemes un būvē mājas! Dārgus auto arī pērk un brauc ceļojumos. Ar ko Jūs komunicējat un kur jūs dzīvojat ja apkārt viss ir tik slikti. No kurienes tāds priekšstats, ka cilvēkiem nav naudas?
LivuxePivuxe @ 03.10.2024 11:10Salasījos forumā par Ģimene Burkā, sāku skatīties.
Folkmaņu ģimene - man tik žēl to mazo Jolantiņu, tik jauka un mīļa meitenīte, patēvs viņai pilnīgākais kretīns. Lūza sirds, kad Mareks gribēja viņas poniju izmest. Nu, kā var būt tāds, atvainojiet, pimpis. Tu labi zini, ka tam bērnam tā manta ir svarīga un tu speciāli kameru dēļ, viņam dari pāri.
Rāceņu ģimene - nu totālākie Rāceņi, skatījos dažas epizodes kopā ar vīru, pēc epizodes viņš teica ''Paldies, mincīt, ka tu man neesi tāda.'' Līva vienkārši ir infantīla bezspējniece, gribētu redzēt, kā viņai ietu nedēļu padzīvojat vienai ar bērnu, bez vīra un mammas.
Kuģu ģimene - man patīk Linda, liekas ļoti jauka sieviete.
Bindru ģimene - Agita un Estere tādas so-so, bet tie mazie bērniņi tik ārkārtīgi jauki.
LivuxePivuxe @ 03.10.2024 11:10Salasījos forumā par Ģimene Burkā, sāku skatīties.
Folkmaņu ģimene - man tik žēl to mazo Jolantiņu, tik jauka un mīļa meitenīte, patēvs viņai pilnīgākais kretīns. Lūza sirds, kad Mareks gribēja viņas poniju izmest. Nu, kā var būt tāds, atvainojiet, pimpis. Tu labi zini, ka tam bērnam tā manta ir svarīga un tu speciāli kameru dēļ, viņam dari pāri.
Rāceņu ģimene - nu totālākie Rāceņi, skatījos dažas epizodes kopā ar vīru, pēc epizodes viņš teica ''Paldies, mincīt, ka tu man neesi tāda.'' Līva vienkārši ir infantīla bezspējniece, gribētu redzēt, kā viņai ietu nedēļu padzīvojat vienai ar bērnu, bez vīra un mammas.
Bindru ģimene - Agita un Estere tādas so-so, bet tie mazie bērniņi tik ārkārtīgi jauki.
smūtijs @ 04.10.2024 14:27Vecākais Kuģa bērns gāja tikai krišnu bērnudārzā, bet Mājmācība Latvijā ir atļauta ar likumu sākot ar pirmsskolu līdz 6. klasei (ieskaitot). Kas būs pēc tam? Pēc 6. klases attālinātās mācības un tikai tāpēc, lai Tamals nebūtu kontaktā ar citiem ne-krišnu bērniem. Viņi laikam līdz 18 gadiem viņu grib izolēt no reālās dzīves.
smūtijs @ 04.10.2024 14:27Vecākais Kuģa bērns gāja tikai krišnu bērnudārzā, bet Mājmācība Latvijā ir atļauta ar likumu sākot ar pirmsskolu līdz 6. klasei (ieskaitot). Kas būs pēc tam? Pēc 6. klases attālinātās mācības un tikai tāpēc, lai Tamals nebūtu kontaktā ar citiem ne-krišnu bērniem. Viņi laikam līdz 18 gadiem viņu grib izolēt no reālās dzīves.
Ilze179 @ 05.10.2024 16:19
Par Folkmaņu ģimeni - man personiski liekas, ka tur ir ļoti redzams, ka tas Mareks nevēlas audzināt mazo meiteni (Jolantu) un īstenībā viņu pat necieš (visi tie pārmetumi viņai un tā rīcība ar rotaļlietu (OK, varbūt tā rotaļlieta ir netīra, bet kur ir problēma viņu iemest veļasmašīnā, kamēr meitene ir skolā).
Kā arī, man ļoti dīvaini šķita tas, ka tās mazās meitenes īstais tēvs kādu laiku ir strādājis pat divos darbos (kaut kā ir pārliecība, ka tas īstais tēvs maksā lielākus uzturlīdzekļus nekā valstī noteiktie minimālie uzturlīdzekļi), kamēr tādam Marekam (un viņa sievai) šķiet OK vispār nestrādāt un naudu tērēt labāk aliņiem.
Pata @ 08.10.2024 11:04Agritai izčibēja attiecības? Esot atsaukusi saderināšanos ?
Dainuviete @ 08.10.2024 11:49
Galvenais jau izkladzināt, ka kāzu zvani skan - čiks vien ir!
Un kā var normālam, sevis cienīgam vīrietim būtu iesauka "Kardāns" ?