melna_aronija @ 11.06.2024 16:40Labi, ka jaunais tetovējums nav vēl uz pieres :D. Riktīgi trekniem burtiem virs pupa uzlika :D. Ja kāds nezināja kā viņu sauc, tagad zinās :D. Ja būtu mazāks, smalkākā rakstā, izskatītos vēl kaut cik gaumīgi - bet šis tāds, trekni boldā, lai uzreiz visi redz.
Kā tur viņai ar Lienīti - abas vēl ir sirdsdraudzenītes? :D:D:D Lieņuks nav pagaidām iebāzies kamerā Kerkiras sižetos. Iepriekš ntās reizes līda filmēties.
Sešbērnu ģimenei arī - izvelk uzdevumu, ka jāplāno tēriņi un tas dēls vēl kko arī saka, ka saldumus nevajag daudz pirkt. Vecis, joprojām bez darba un neko nemeklējot: saldējumus tāpat pirkšu visiem.
Var redzēt, ka tai sievietei finanses pamatoti ir sāpīgs jautājums un var arī redzēt, ka vecim pofig. Pa 700eur viņš nestrādās, plānot taupīt izdevumus ar nebija baigi entuziastisks....
Susurīte @ 11.06.2024 18:13
Man personīgi gaumīgi tetovējumi ļoooti patīk, bet ir sāpīte, redzot, ka cilvēki nezina, kā tik dziļi un trekni iecirsts tetovējums izskatīsies pēc gadiem... Tieši šie dziļie un treknie tetovējumi ir tie, kuriem pēc gadiem sāk izplūst tinte ārpus līnijām, atstājot lielu un melnu blāķi. Tetovētājam tas tomēr būtu jāzina... Un tik redzamā vietā. :|
Tu vēl Graudiņus Gribi😂😂😂 kuri ved izšķērdīgu dzīvesveidu kurš nav pa viņu kabatai?🙈 ja nebūtu parādu pat loģiski liktos, ka MC2 iepirktos😂 Izskatās ar 1x tas Skays aprāvās😅 Pietika laikam ar pirmo reizi. Ja es būtu politiķis noteiktu virzītu likuma projektu kur visiem šitiem parādu ņēmējiem un neatdevējiem īpaši ļaunprātīgajiem, būtu probācija, jāstrādā sabiedriskie darbi 40 stundas mēnesi ja nemaksā laicīgi! Tā kamēr izmaksā! Lai ielas tīra, kapus kopj, mežus tīra utt. Ja vēl nepielec lai cietumā pasēž. Būtu ļoti sakopta vide. Kāds jau būtu pienesums no Graudiņu ģimenes vien👍Likums1 @ 11.06.2024 18:10a tev liekas ka tikai kariņš un Glorija drīkst uz sveša rēķina dzīvot? Uz nodokļu maksātāju rēķina!
KARIŅŠ un Ušakovs IELAS SLAUCĪTU !JESSSSDovana @ 11.06.2024 22:21Tu vēl Graudiņus Gribi??? kuri ved izšķērdīgu dzīvesveidu kurš nav pa viņu kabatai?? ja nebūtu parādu pat loģiski liktos, ka MC2 iepirktos? Izskatās ar 1x tas Skays aprāvās? Pietika laikam ar pirmo reizi. Ja es būtu politiķis noteiktu virzītu likuma projektu kur visiem šitiem parādu ņēmējiem un neatdevējiem īpaši ļaunprātīgajiem, būtu probācija, jāstrādā sabiedriskie darbi 40 stundas mēnesi ja nemaksā laicīgi! Tā kamēr izmaksā! Lai ielas tīra, kapus kopj, mežus tīra utt. Ja vēl nepielec lai cietumā pasēž. Būtu ļoti sakopta vide. Kāds jau būtu pienesums no Graudiņu ģimenes vien?
Tie vēl par zagšanu sēdētu! Ne tikai par to, ka tautu parādos iedzinuši! Iedomājies cik mums tīra valsts būtu.Likums1 @ 11.06.2024 22:26KARIŅŠ un Ušakovs IELAS SLAUCĪTU !JESSSS
Dovana @ 07.09.2024 23:10Ieslēdzu netīšām palūrēt burku esmu šokā par to folkmani? to kretīnu sen kastrēt vajadzēja. Tas tik drāzīsies un ražos, bet uzskata, ka skolai jāapdrošina bērni un skolai jāpērk formas? uzskatu, ka bērnus jānodrošina tikai vecākiem ne valstij! Ne brīvpusdienas, ne dārziņiem nekam nekādus bonus! Vecākiem pašiem viss ir jānodrošina. Savādāk tax folkmanis atļaujās nestrādāt cigaretēm mēnesī 120 eur uz alko vēl vismaz tikpat, bet par bērniem valstij jārūpējās. Cūka!
Dovana @ 07.09.2024 23:10Ieslēdzu netīšām palūrēt burku esmu šokā par to folkmani? to kretīnu sen kastrēt vajadzēja. Tas tik drāzīsies un ražos, bet uzskata, ka skolai jāapdrošina bērni un skolai jāpērk formas? uzskatu, ka bērnus jānodrošina tikai vecākiem ne valstij! Ne brīvpusdienas, ne dārziņiem nekam nekādus bonus! Vecākiem pašiem viss ir jānodrošina. Savādāk tax folkmanis atļaujās nestrādāt cigaretēm mēnesī 120 eur uz alko vēl vismaz tikpat, bet par bērniem valstij jārūpējās. Cūka!
Jā, bērnus mēs dzemdējam “sev”. Morāli. Bet faktiski, finansiāli-tikai valstij. Valstij vajag nākamos 45 gadu vergus, bez tiem nekā. Bankrotiņš.
jā, savā ziņā ir taisnība. Kā arī valsts var iesaukt karā, ziedot dzīvību, pat neprasot vēlies, vai nevēliesSezam @ 08.09.2024 01:31
Kāpēc tev 20 gadus būtu uz sava rēķina jāaudzina nākamais pilsonis kas savus nākamos 45 gadus vergos valstij maksājot nodokļus? Vienīgais kas kaut cik ir “segts” ir dekrēts, respektīvi valsts tev “ķipa” (reāli no taviem nodokļiem) apmaksāja 1.5gadu dekrētu. Viss.
Jā, bērnus mēs dzemdējam “sev”. Morāli. Bet faktiski, finansiāli-tikai valstij. Valstij vajag nākamos 45 gadu vergus, bez tiem nekā. Bankrotiņš.
Tad pārējiem jāsavelk jostas lai audzinātu sliņķa un jākļa bērnus kurš tikai dzer un pīpē? Viņš pats nestrādā sieva arī jau tagad visi dzīvo uz pabalstiem nevienu centu noteikti nav samaksājuši nodokļos pa visu dzīvi! Tagad mums jāuztur arī šitie mīlestības bēt i ar visiem senčiem priekšgalā? Dzīvokli pašvaldība iedeva tas arī slikts🙈 Galvenais redz atrodas kāds kurš viņus gatavs aizstāvēt🙈Sezam @ 08.09.2024 01:31
Kāpēc tev 20 gadus būtu uz sava rēķina jāaudzina nākamais pilsonis kas savus nākamos 45 gadus vergos valstij maksājot nodokļus? Vienīgais kas kaut cik ir “segts” ir dekrēts, respektīvi valsts tev “ķipa” (reāli no taviem nodokļiem) apmaksāja 1.5gadu dekrētu. Viss.
Dovana @ 10.09.2024 14:25Tad pārējiem jāsavelk jostas lai audzinātu sliņķa un jākļa bērnus kurš tikai dzer un pīpē? Viņš pats nestrādā sieva arī jau tagad visi dzīvo uz pabalstiem nevienu centu noteikti nav samaksājuši nodokļos pa visu dzīvi! Tagad mums jāuztur arī šitie mīlestības bēt i ar visiem senčiem priekšgalā? Dzīvokli pašvaldība iedeva tas arī slikts? Galvenais redz atrodas kāds kurš viņus gatavs aizstāvēt?
Es bez asarām to skatīties nevarēju, bērni esot ļoti laimīgi un jā bērniem visa kā ir par daudz!🙈 tieši tādēļ es vairs nesaprotu to labdarību un neatbalstu nevienu pabalstu un nekādas brīvpusdienas! Mani apdullināja tā frāze es no savas algas uzreiz sev atstāju vismaz 200 eur pārējais ģimenei! Viņa intereses ir pirmā vietā!😳 tai skaitā jāšanās. No kādas algas ja tas lops nestrādā?😳 par algu savu laikam pabalstus uzskata?😳 to es toč nesapratu. Vakar ko noskatījos teica vasarā nopelna ar zāles pļaušanu ar ogām, sēnēm 350 eur, bet to tak vienā dienā neizmaksā par mēnesi! No kā tad sev uzreiz atstāj tos 200? Pēc tam vēl no gadījuma darbiem sevi lutina, bērniem un ģimenei tikai kapeikas atmet😢 pretīgs un tai dāmai arī nav labi ar galvuHyrte @ 10.09.2024 16:08
Vēl kaut ko muldēja,ka viņa bērniem viss ir un pat par daudz ?♀️?
Man tikai rodas jautājums,tas tā normāli- tv stāsta,ka dzeršanai un pīpēšanai tērē ik mēnesi 200eiro,bet tanī pat laikā pat drēbes ņem no labdarības punktiem. Jā,man žēl! Tās drēbes,skolas lietas varētu atdod citiem,kuriem liekas naudas nav vispār,šiem ir gan,Ja jau simtus var nodzert un nopīpēt. Tik pretīgs vīrietis,visi viņam "dolžni". Uz pabalstiem tikai sēž un dirsu deldē.
Dovana @ 18.09.2024 00:08Paskatījos burku un kā izrādās Bindrei tika 43 gadi. Uj man likās, ka viņai 50 jau kādu laiku. Ļoti krunkaina seja. Tiešām izbrīnījos visu laiku domāju, ka viņa mazākos jau pēc 40 uzražoja?
ārprāts tad viņa vēl ir resna bijusi😳 Es izteicu to ko es viņā redzu, jā man bija pārliecība, ka jābūt 53 gadiem, bet tur uzrādās 43. Nu i labi.Inna86 @ 18.09.2024 08:36
Ko var par Bindes seju ņemties. Viņa ir zaudējusi 60 kg, es teiktu, ka pēc tādām svara izmaiņām vēl ir tīri ok.