Ģimene burkā.

Reitings 393
Reģ: 09.05.2022
Sākās jauna sezona. Kuģi standartā un protams jaunā ģimene arī nasing spešel kā teiktu mūsu viena persona no politiskā loka, laimīgi mūžīgi mūžos, bet par Agritu gan man acis uz kātiņiem, ko viņa darīs ar to 20gadnieku tikko tik mātes pienu noslaucījis no lūpām un ko tas 20gadnieks darīs ar 40gadīgu sievieti ar 5 bērniem , vai tas man vienai liekas whaat? 😅
12.08.2022 13:40 |

Reitings 674
Reģ: 02.03.2022
Hermesmel @ 27.11.2023 20:19

Kā Tu zini kam viņi ir vai nav kaut ko nopelnijuši? Un kādas izglītības ieguvusi?
Ja neproti nolasīt no ekrāna un tas nav pietiekami acīmredzams, tad piebildīšu, ka vīrs pazīst vienu no māsas vīriem.
27.11.2023 20:23 |

Reitings 233
Reģ: 28.02.2023
Klaviere @ 27.11.2023 20:23
Ja neproti nolasīt no ekrāna un tas nav pietiekami acīmredzams, tad piebildīšu, ka vīrs pazīst vienu no māsas vīriem.

Ja neproti lasīt, tad iepriekš (vienu komentāru augstāk) teicu, ka šovu neskatos 😀
Kaut kāda neadekvāta Tu esi
27.11.2023 20:27 |

Reitings 183
Reģ: 27.11.2023
Nu,nezinu nezinu,LinkedIn var saicinātt cik grib to network,tas nav rāditajs. Un tas viņa CV tur ar tāds aizdomu pilns,tik bieži darbus maina,tāds puskoka lecējs. Un ja jau nauda tik daudz,ko tā dāma dāma iet kā učene. Nezinu vai tur viss tīrs vai arī pilnas kabatas ar kredītiem.
27.11.2023 20:33 |

Reitings 9
Reģ: 29.11.2023
Ziņkārība ir sakāpināta- šovs pacentās. Paši gribējāt! Tagad kārta monētas otrai pusei. Vai tā piparkūku pils un instagramu peizāši maz ir īsti? Sevi saukt par oficiālu bezdarbnieku nevar, ja ir ienākumi no dalības šovā. Kāda tomēr apbrīnojama drosme uzteikt (pašam?) darbu! Pačukstiet kur aug tas naudas koks?
29.11.2023 23:19 |

Reitings 183
Es domāju ka pilnas kabatas ar kredītiem bezdarbnieka ģimenei un beigu galā aizbēgs visi uz ārzemēm. Jo bezdarbnieka kundze domā ka ir baigā dziedātaja,kurai ārzemēs pavērsies durvis uz lielo skatuvi 🫢
29.11.2023 23:42 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Mani tie Janiševi šokē kā tā meitai var sapist dzīvi citu vārdu nav! Manā skatījumā arī tadiem nepieciešama bāriņtiesas uzmanība! Meita tāda pati mīkla kā māte. Neticu, ka tur veselības problēmas kādam. Tur ir totāla nolaidība. Pārdzīvo par mobingu, meitai bijusi skola jāmaina! Nu kāds nepamatots mobings? Te vēl minēja bērniem neko neatsaka no veikala ar pilniem ratiem. Tur viss uzrīts meitai dēļ dzīvsvara kājas iksā, veselība drīz būs pakaļā. Ja nauda ir ved tos bērnus pie dietologiem, taisi analīzes kādi produkti nav ieteicami, ved uz nodarbībām lai ir drusku fiziskā aktivitāte, bet tur nē lēnas pastaigas ar zirgu. Nu ibi o lai vēl pasēž, ja ne gultā tad zirga mugurā😳 sīcis arī jau bumbulis. Nogriezt visus saldinātos dzērienus līdz nullei. Noņemt visas mīklas un treknumus! Pašai tas būtu jāievēro. Neaizbrauc ceļojumā, bet meklē uztura speciālistus, kas kaut ko ieteiks!
30.11.2023 01:25 |

Reitings 6700
Vispār burkā un bez filtra man patīk tikai KrūmiņJūlis un Madara ar Sniedzānu prieks skatīties. Tad vēl puslīdz normāla tā ģimene kur latviete un vīrs krievs, vismaz sīči forši. Tēvam nav ne vainas, nu mamma brīžiem tāda aizdomīga. Kaniševiem prāta ne grama vairāk par Kuģiem, bet tur skaidrs Krišna smadzeni izskalojis.
30.11.2023 01:32 |

Reitings 532
Reģ: 02.03.2023
Gardenia @ 30.11.2023 01:25
Mani tie Janiševi šokē kā tā meitai var sapist dzīvi citu vārdu nav! Manā skatījumā arī tadiem nepieciešama bāriņtiesas uzmanība! Meita tāda pati mīkla kā māte. Neticu, ka tur veselības problēmas kādam. Tur ir totāla nolaidība. Pārdzīvo par mobingu, meitai bijusi skola jāmaina! Nu kāds nepamatots mobings? Te vēl minēja bērniem neko neatsaka no veikala ar pilniem ratiem. Tur viss uzrīts meitai dēļ dzīvsvara kājas iksā, veselība drīz būs pakaļā. Ja nauda ir ved tos bērnus pie dietologiem, taisi analīzes kādi produkti nav ieteicami, ved uz nodarbībām lai ir drusku fiziskā aktivitāte, bet tur nē lēnas pastaigas ar zirgu. Nu ibi o lai vēl pasēž, ja ne gultā tad zirga mugurā? sīcis arī jau bumbulis. Nogriezt visus saldinātos dzērienus līdz nullei. Noņemt visas mīklas un treknumus! Pašai tas būtu jāievēro. Neaizbrauc ceļojumā, bet meklē uztura speciālistus, kas kaut ko ieteiks!

Tur pie vainas ir trakā ēšana. Piefiksēju, ka meitene, kamēr mamma taisa ēst ,jau ēd makaronus ne to mazāko porciju un pēc tam vēl vakariņas/pusdienas.
Tāpat oma. Sagaida bērnu no skolas ar TĀDU galdu, kā svētkos-lašmaizes, ruletes, uzkodas,siltais ēdiens un vēl kas tur bija. Ja tā ir ikdiena, tad tas ir traki. Un tiešām žēl meitenes. Viņa jau ir lielāka par mammu.
30.11.2023 08:33 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Man Janiševos vnk piedūra māte, kas jūtas kā bez maz kaut kāda neatklātā Latvijas dziedāšanas superzvaigzne. Tas, ka tu māki dziedāt nozīmē tieši neko. Aminata vai Samanta Tīna arī māk dziedāt, bet viņām mūzika ir karjera nevis, jo viņas vnk māk dziedāt, bet jo viņām ir ļoti labas, spēcīgas balsis un talants. Šitā neatklātā superzvaigzne, vismaz cik burkā padziedāja - nu nav tur nekas.
Un man liekas, ka viņa ar savu īdēšanu panāca, ka tas vecis aizgāja no darba. Ļoti ''gudra'' ideja, protams.
Meitas man ir mazliet žēl, jo man liekas, ka vecākiem tas otrs sīkais rūp daudz vairāk (tam visu ļauj, izlaiž, kamēr uz to meitu mūžīgi rājas) un meitene varbūt ēd tik daudz un neveselīgi, jo vnk emocionālā ēšana. Viņa pati nesaprot, ka tā nevajag un tas nav labi viņas veselībai. Un tā kā vecākiem rūp tas otrs sīkais, neviens baigi neskatās, ka viņa daudz ēd vai ko viņa ēd. Paskatās, ka nebadojas, tātad viss ok.
30.11.2023 09:29 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Man arī no malas izskatās, ka tur visai ģimenei ir neveselīgi ēšanas paradumi, tāpēc tāds iznākums. Mazākais jau arī iet līdzīgā ceļā… Ne emocionālās ēšanas vai kas pie vainas.
Gardenia pateica pa skarbo, bet es arī tā kā piekrītu.
Vai tad Janiševa kaut kad atpakaļ nepiedalījās X faktorā? Droši vien tāpēc arī tā lūpa uzmesta, ka ir LV nenovērtētais dimants. Bet es arī piekrītu, ka mega-nekad nedzirdēta dziedāšana- tur nav. Man arī vīrs saka, ka esmu tīri smuka, bet tāpēc jau es neapvainojos, ka mani neņem pretī Misis Latvija 😂
30.11.2023 11:40 |

Reitings 183
Bija bija Haniševa X faktorā,bet izlidoja jau atlasē. Sējāns riktigi nodeva🙈 Bet ,protams,ka nav tur nekāda tāda balss,plus vēl akcents liels. Parastā mūzikas učene.
30.11.2023 12:02 |

Reitings 937
Reģ: 02.02.2020
Janiševi tūlīt atkal prasīs, lai dzēš komentārus par viņiem 🙈
Es aizvien vairāk nespēju tolerēt Kuģus. Tā bērnu vilkšana savā sektā. Tamalam liek Tallinā tirgot grāmatas. Sākumā Linda pat nedaudz piesaistīja ar savu savdabību. Tagad šķiet pilnīgi tukšs cilvēks, kas neko negrib, neko nezina. Lai gan no vienas puses saprotami, ka ir izsmēlusi sevi visu dienu ņemoties ar māju un diviem bērniem.
30.11.2023 12:07 |

Reitings 6700
Arabesq @ 30.11.2023 11:40
Man arī no malas izskatās, ka tur visai ģimenei ir neveselīgi ēšanas paradumi, tāpēc tāds iznākums. Mazākais jau arī iet līdzīgā ceļā… Ne emocionālās ēšanas vai kas pie vainas.
Gardenia pateica pa skarbo, bet es arī tā kā piekrītu.
Vai tad Janiševa kaut kad atpakaļ nepiedalījās X faktorā? Droši vien tāpēc arī tā lūpa uzmesta, ka ir LV nenovērtētais dimants. Bet es arī piekrītu, ka mega-nekad nedzirdēta dziedāšana- tur nav. Man arī vīrs saka, ka esmu tīri smuka, bet tāpēc jau es neapvainojos, ka mani neņem pretī Misis Latvija ?
Jā izteicos noteikti pa skarbo, bet tās pāris reizes ko redzēju to šovu man iestājās šoks. Meitenei vecāki speciāli sačekarē dzīvi! Tanī ģimenē ir vardarbība tieši pret bērniem no vecāku puses! Atradu bildes 2018 gadā bija smuka meitene paslaida ar taisnām kājām!!! Tādēļ nikna uz vecākiem tanī ceļojumu sērijā meitenei var skaidri redzēt kājas iksā un tas ir tikai no uzēstā dzīvsvara🙈 ja te meitene rakstīja bija redzējusi, ka mamaška pirms pusdienām pičkā viņu ar makaroniem, bet babuška ar lašmaizēm un citiem miltu ēdieniem tās vecenes ir sitamas Ar pletni pa nagiem un bāžamas cietumā. Mamaška savu mīklu arī uzēdusi tikai izskatās krietni vēlāk.
30.11.2023 12:43 |

Reitings 6700
Taņabaņa @ 30.11.2023 12:02
Bija bija Haniševa X faktorā,bet izlidoja jau atlasē. Sējāns riktigi nodeva? Bet ,protams,ka nav tur nekāda tāda balss,plus vēl akcents liels. Parastā mūzikas učene.
Nepelnīti jau neizlidoja no tā faktora! Kāds tur talants, ja visu dzīvi mācījusies to darīt un tā arī nekas nav sanācis. Tik ilgi mācot var lielāko daļu iemācīt dziedāt kā viņa!
30.11.2023 12:52 |

Reitings 6700
Kur tie Janiševi ir lūguši dzēst komentārus? Fb palasīju vai tas tiešām ir tiesa, ka dēls līdz šim brīdim ar pamperi staigā? Tad jau nu vispār sanāk tāda atpalikušo ģimenīte. Fb šodien ieraudzīju viņus atklātā tekstā noliek komentētāji par apaļumu arī. Tur arī izlasīju, ka puika ar pamperiem staigā nez cik viņš vecss?
30.11.2023 13:06 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
bouquettt @ 30.11.2023 12:07
Janiševi tūlīt atkal prasīs, lai dzēš komentārus par viņiem ?
Es aizvien vairāk nespēju tolerēt Kuģus. Tā bērnu vilkšana savā sektā. Tamalam liek Tallinā tirgot grāmatas. Sākumā Linda pat nedaudz piesaistīja ar savu savdabību. Tagad šķiet pilnīgi tukšs cilvēks, kas neko negrib, neko nezina. Lai gan no vienas puses saprotami, ka ir izsmēlusi sevi visu dienu ņemoties ar māju un diviem bērniem.

+1
Viss tas brauciens bija pilnīgs murgs, bet tas, ka lika sīkajam uzbāzties citiem ar tām grāmatām vnk bija kronis visam.
Mums katrai ir brīva izvēle un Linda ir izvēlējusies tādu dzīvi, bet nu... es tiešām nesaprotu kā var negribēt izglītoties, studēt, nodarboties ar kādu hobiju vai vismaz apmeklēt kultūras pasākumus un izlasīt kādu grāmatu (kas nav krišnaītu). Tikai tupēt mājās, reliģijā, vākt māju un vākt sīkos. Pie tam, tie sīkie nav baigi labi audzināti un pieklājīgi, lai gan māte taču ar viņiem ir visu laiku un audzina.
30.11.2023 13:16 |

Reitings 183
Gardenia @ 30.11.2023 13:06
Kur tie Janiševi ir lūguši dzēst komentārus? Fb palasīju vai tas tiešām ir tiesa, ka dēls līdz šim brīdim ar pamperi staigā? Tad jau nu vispār sanāk tāda atpalikušo ģimenīte. Fb šodien ieraudzīju viņus atklātā tekstā noliek komentētāji par apaļumu arī. Tur arī izlasīju, ka puika ar pamperiem staigā nez cik viņš vecss?

Kur FB ir komentāri par Hiniseviem? Gribu palasīt. Atceros,ka bija tas mobinga jautājums FB un tur pēc komentāriem saprast varēja,ka tā meitene pati visus mobingo/uzvelk utt,jo tur pat skolotājas komentēja,ka kā nav kauna mātei,ka nestāsta taisnību. Un tad vispār izslēdza komentārus tam postam,laikam Haniševi paši prasīja,jo taisnība kož. Bet tur arī tajā video bija,ka meitene jau kādas trīs vai četras skolas mainījusi,un nekur nav labi,nu tad varbūt tomēr pašiem jāmainās.
30.11.2023 13:25 |

Reitings 6700
Ja kāda zina to sudrabkaiju. Arī bumbulis kārtīgs bijis un tagad ir ar pārmērīgi neveselīgu svaru un totāla izlaidene. Dažus gadus atpakaļ spekulēja svars viņai dēļ veselības problēmām un bariņš pakaļ skrējēju piebalsoja! Veselības problēmas tikai galvā! Visu dzīvi viņai babuška skraidīja ar bulciņu maizīti končiņu pakaļ! Pat uz skolu🙈 Mamaška arī tāpat un visu neveselīgo! Pašai Emīlijai mute mūžīgi kustējās un standarta frāze gribu ēst. Tie kas viņu ir dzirdējuši iedomājās kā viņas izloksnē izklausās gribu ēst ar plato garo e🙈
30.11.2023 13:28 |

Reitings 6700
Taņabaņa @ 30.11.2023 13:25

Kur FB ir komentāri par Hiniseviem? Gribu palasīt. Atceros,ka bija tas mobinga jautājums FB un tur pēc komentāriem saprast varēja,ka tā meitene pati visus mobingo/uzvelk utt,jo tur pat skolotājas komentēja,ka kā nav kauna mātei,ka nestāsta taisnību. Un tad vispār izslēdza komentārus tam postam,laikam Haniševi paši prasīja,jo taisnība kož. Bet tur arī tajā video bija,ka meitene jau kādas trīs vai četras skolas mainījusi,un nekur nav labi,nu tad varbūt tomēr pašiem jāmainās.
FB zem 1188 4 dienas jau veci. Virsraksts bezdarbnieka statuss netraucēs.... 44 komentāri.
30.11.2023 13:33 |

Reitings 4313
Reģ: 10.04.2022
Gardenia @ 30.11.2023 13:28
Ja kāda zina to sudrabkaiju. Arī bumbulis kārtīgs bijis un tagad ir ar pārmērīgi neveselīgu svaru un totāla izlaidene. Dažus gadus atpakaļ spekulēja svars viņai dēļ veselības problēmām un bariņš pakaļ skrējēju piebalsoja! Veselības problēmas tikai galvā! Visu dzīvi viņai babuška skraidīja ar bulciņu maizīti končiņu pakaļ! Pat uz skolu? Mamaška arī tāpat un visu neveselīgo! Pašai Emīlijai mute mūžīgi kustējās un standarta frāze gribu ēst. Tie kas viņu ir dzirdējuši iedomājās kā viņas izloksnē izklausās gribu ēst ar plato garo e?

viņai ir veselības problēmas - pcos+ diabēts
30.11.2023 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits