YaeMiko @ 11.08.2022 10:13Tu domā smird kā smaka, vai kā raksturojums kad cilvēks ir riebīgs, nejauks?
Mežakaķis @ 11.08.2022 10:26Iepriekš lasīju, ka cilvēks arī zemapziņā vadās pēc smakas, smaržas....
Un zini, kad ar bijušo attiecības sāka pasliktināties, likās, ka viņš smird. Bez jokiem.... Tad kkā noticēju lasītajam.
Desmitā karaļvalsts @ 11.08.2022 09:51Ko varat komentēt par tēmu - cilvēki smird?
Kadi piemēri? Kā tiekat galā ar nepatīkamām sajūtām?
Un zini, kad ar bijušo attiecības sāka pasliktināties, likās, ka viņš smird. Bez jokiem.... Tad kkā noticēju lasītajam.
TimeToDream @ 11.08.2022 10:50
Man tas pats.
No smirdīgiem cilvēkiem maksimāli izvairos vai arī aizrādu, ka smird.
Kad eju pa ielu un redzu, ka man iet garām kāds nekopts cilvēks, aizturu uz mirkli elpu, lai nejustu smaku. Kad viņš ir pagājis garām, atkal elpoju. :D Bieži tā daru arī tad, kad tuvu paiet kāds cits cilvēks, kuram izskatās, ka ar higiēnu ir ok. Saprotu, cik dīvaini tas izklausās, bet man nepatīk sajust svešu cilvēku smakas vai smaržas, liekas, ka tiek pārkāpta personīgās telpas robeža. :D
Annija35 @ 11.08.2022 10:34
Kāpēc jasarežģī sev dzīve domājot kāpēc viņi tādi ir?
Izvēlies sev dzīvē neielaist cilvēkus,ar kuriem ir kāds diskomforts.
darbā saskaries ar "smaržīgiem" cilvēkiem? Es varu ieteikt tādu variantu kā zvaigznīte. Nezinu vai tagad vēl pārdodas, bet kko līdzīgu gan jau atrast var. Es smērēju zem deguna. Ļoti labi palīdzēja.Desmitā karaļvalsts @ 11.08.2022 14:38
Un, ja darba tādi?
Mežakaķis @ 11.08.2022 14:52darbā saskaries ar "smaržīgiem" cilvēkiem? Es varu ieteikt tādu variantu kā zvaigznīte. Nezinu vai tagad vēl pārdodas, bet kko līdzīgu gan jau atrast var. Es smērēju zem deguna. Ļoti labi palīdzēja.
EmilijaArm @ 11.08.2022 15:13Incanti, ka neesat pieskārušās vēl cilvēku mutei, elpai. Sit vai nost, smako katra otrā mute, un nebūt nav runa par ēstiem ķiplokiem vai peregaru. Vairumam ļaužu tā smaka nāk kaut kur no iekšas, daudz un dažādi aromāti, tie salkanie kuņģa smacenieki ir tie baisākie. Otra zorte ir cauro zobu smacīte - arī katrs otrais ož. Vispār: ja no rīta pamostoties smird mute, ir vai nu zobi, vai iekšējie orgāni aizlaisti dimbā, jo vesela mute ož tikai tad, ja ēsts kaut kas specifisks.
Desmitā karaļvalsts @ 11.08.2022 15:17
Žēl zobārstus ?
TimeToDream @ 11.08.2022 10:50
Man tas pats.
No smirdīgiem cilvēkiem maksimāli izvairos vai arī aizrādu, ka smird.
Kad eju pa ielu un redzu, ka man iet garām kāds nekopts cilvēks, aizturu uz mirkli elpu, lai nejustu smaku. Kad viņš ir pagājis garām, atkal elpoju. :D Bieži tā daru arī tad, kad tuvu paiet kāds cits cilvēks, kuram izskatās, ka ar higiēnu ir ok. Saprotu, cik dīvaini tas izklausās, bet man nepatīk sajust svešu cilvēku smakas vai smaržas, liekas, ka tiek pārkāpta personīgās telpas robeža. :D