Iemīlos citā vīrietī.

Reitings 3
Reģ: 10.08.2022
Sveikas. Vairāk jau rakstu tādēļ, ka ir ļoti sakrājies visu turēt sevī, kad nevari nevienam neko teikt. Abām draudzenēm es negribu uzkraut nastu, jo labos draugos ir arī ar manu otru pusīti, bet man ir tik grūti un man tā grauž viss, pat ir apetītes zudumi, sliktas dūšas. Gribas izlikt uz āru. Tad nu stāsts...
Man ir draugs, kopā 4 gadi, bērnu nav. Viss bija lieliski, līdz kamēr darbā neieradās jauniņais. Ok, vīrietis simpātisks, dzīvoju tālāk. Bija patīkami strādāt kopā utt. Gāja krietns laiks un kādu mēnesi atpakaļ sapratu, ka simpātijas pastiprinās. Nevaru sagaidīt iešanu uz darbu, lai gan tajā pat laikā cīnos ar to, ka nedrīkst tā. Stāstu sev, ka es viņam neesmu vajadzīga, tā ir tikai iekāre, bet notika tas ko negaidīju, šis cilvēks meklē acu skatienus, palīdz man veikt darba pienākumus, uzkavējas telpā, flirtē. Ja kādam doma, ka babņiks. Nu nez, pagāja pusgads kamēr ar kolēģiem sāka runāt. Kautrīgs bez gala vai labs aktieris. Nezinu. Lai vai kā, tas manas simpātijas nemazina. Un te arī sākas manas problēmas, izjūtos simpātijas, man ir nenormāli grūti, es mokos, cīnos. Man ļoti velk pie šī cilvēka, bet man ir draugs. Draugs man ir mīļš, cienu viņu, bet uz šī fona viņš mani sāk kaitināt. Tas ir tik grūti, kad dzīvo ar kādu kas kaitina, bet domās par citu cilvēku. Es reāli nesaprotu ko darīt. Darbā nespēju pusdienot, mājās apetīte laba. Psiholoģiski smagi.
No šodienas esmu mazā atvaļinājumā, bet tiklīdz sāku pārdomāt situāciju, sāku raudāt un atkal slikta dūša.
Es pirmo reizi dzīvē apsveru domu, ka būtu spējīga nokrāpt un tas ir briesmīgi no manas puses.
Varbūt kādai ir izdevusies šī cīņa pašam ar sevi? Kāda pieredze.....
10.08.2022 14:29 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Lienux92 @ 10.08.2022 15:51
Lula, izrunājoties tiešām nespēšu pateikt visu kā ir, ļoti negribas sāpināt. Rutīna, protams, ir. Esmu apsvērusi mainīt darbu. Atvaļinājums ar kā reiz noder. Mīnusu meklēšana ir laba doma, paldies.
Manās pirmajās attiecībās bija ļoti daudz greizsirdības un pat tad es neskatījos uz citiem, lai gan bija kolēģis pēc kura visas skrēja. Man bija vienalga. Greizsirdīgs vīrietis ir smags gadījums un ilgi attiecības neturpinājās. Tad mēģināju tikties ar citu cilvēku, kurš pēc pāris mēnešiem man iesita. Attiecības pātraucu. Dzīvoju divus gadus viena, nevienu negribēju.
Iepazinos ar esošo draugu un viss tik feini, iemīlējos. Sākumā bija ļoti bail, grūti uzticēties pēc piedzīvotā. Bet viss bija ideāli - Ne greizsirdīgs, ne sit, nēsā uz rokām. Kādēļ tieši tagad tam tā bija jānotiek un ar šo cilvēku ? Šausmīgi smagi.

Nez, dzīvē jau bieži kaut kādas lietas notiek nelaikā. Mēģini saknē atrast kāpēc tas notika tagad un ko vari no tā mācīties, ko uzlabot. Varbūt tieši šis ir dzinulis, lai tu esošās attiecības no savas puses uzlabotu par 200%.
10.08.2022 15:53 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Autorei noteikti ir jāuzņemas atbildību par to, ko tagad raksta un kā jūtās, bet lai atteicības uzlabotu viņiem ir jārunā un jāstrādā kopā, vispār jāsaprot, vai abi to vēlas.

Protams, jāstrādā kopā, jo draudzene ir ieķērusies citā, kas ,protams, sarunas (ja tāda vispār notiks) laikā tiks vispār izlaists. Piedod man, bet tas ir tāpat kā teikt - mani uz ielas piekāva viens vīrietis, bet izlaist faktu, ka es iespēru viņa sunim un tāpēc viņš mani piekāva.
10.08.2022 15:57 |

Patīk
Reitings 11059
GhostGG @ 10.08.2022 15:57

Protams, jāstrādā kopā, jo draudzene ir ieķērusies citā, kas ,protams, sarunas (ja tāda vispār notiks) laikā tiks vispār izlaists. Piedod man, bet tas ir tāpat kā teikt - mani uz ielas piekāva viens vīrietis, bet izlaist faktu, ka es iespēru viņa sunim un tāpēc viņš mani piekāva.

Bet domā, ka nevar būt tā, ka attiecības vispār kaut kas ir greizi un arī viņš nav laimīgs?
Es jau nezinu kā tieši tur viss ir, bet nu jā, ja autores draugs ir superīgs, abi kopā ir ļoti laimīgi, bet viņai vienkārši ir jauna mīlestība, tad gan labāk atzīties kā ir, ka grib iet pie cita.
10.08.2022 16:01 |

Patīk
Reitings 11059
GhostGG @ 10.08.2022 15:57

Padomāju vēl, okei jā, tev varētu būt taisnība. Varbūt es pārāk romantizēti to visu redzu, kā filmās, kad attiecībās ir drūms posms, abi pašķīst kaut kur katrs uz savu pusi, bet tomēr atraod ceļu atpakaļ viens pie otra. Varbūt arī šis ir vienpusēji un tad ir laiks tās attiecības izbeigt, lai nemocītu otru.
10.08.2022 16:05 |

Reitings 1847
Bet domā, ka nevar būt tā, ka attiecības vispār kaut kas ir greizi un arī viņš nav laimīgs?

Nu jau jau draugs ir ļoti mīlš, ko autore norādīja savā postā un, ka viss bija lieliski, līdz brīdim, kad uzradās darba kolēģis, ko autore arī norādījā postā, tad jau laikam ir laimīgs. Nevajag domāt un zīlēt, vajag izlasīt kārtīgi ko autore rakstījā savā pieteikumā 🙃
10.08.2022 16:09 |

Reitings 1847
Padomāju vēl, okei jā, tev varētu būt taisnība. Varbūt es pārāk romantizēti to visu redzu, kā filmās, kad attiecībās ir drūms posms, abi pašķīst kaut kur katrs uz savu pusi, bet tomēr atraod ceļu atpakaļ viens pie otra. Varbūt arī šis ir vienpusēji un tad ir laiks tās attiecības izbeigt, lai nemocītu otru.

Tas ir normāli, es nemaz tevi nevainoju. Tu esi sieviete. (Nepārproti, tas ir labā nozīmē)
10.08.2022 16:11 |

Patīk
Reitings 11059
GhostGG @ 10.08.2022 16:11

Tas ir normāli, es nemaz tevi nevainoju. Tu esi sieviete. (Nepārproti, tas ir labā nozīmē)

Mazliet vēl gribas pastrīdēties par šo, bet saprotu saprotu, taisnība tev ir :D
10.08.2022 16:12 |

Reitings 784
Reģ: 26.04.2022
Lienux92
Šķiries!
10.08.2022 16:23 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
YaeMiko @ 10.08.2022 15:32
Pirmajās attiecības man tā bija kā autorei un godīgi teikšu kā nemīlēju savu vīrieti un paliku kopā tikai iekšējā spiediena dēļ. Nenokrāpu, bet skatījos uz citu vīrieti un attiecības nebija laimīgas. Lai gan pārstāju iet uz to vietu kur bija simpātija tā pat uz attiecībām neskatījos kā agrāk. Viss kaitināja, nepatika būt kopā utt.
Tagad laulībā ar savu vīru ir tā ka vispār nekad neesmu skatījusies uz citiem un domājusi cik viņi smuki vai seksīgi. Darbā parādījās jauns un brīvs vīrietis un kolēģes klačojas un mēģina sist kanti. Es pat nebiju ievērojusi kāda krāsa viņam acis vai ka iet uz sporta zāli. Nezinu vabrut tādi cilvēki ir retums mūsdienās.
Autorei ieteiktu padomāt vai tiešām mīli savu draugu un neesi kopā tikai dēļ spiediena, žēluma pret otru, pieraduma utt. Bet grūti būs izmest to citu vīrieti no galvas, ja tas ir tik tālu un ievilcies.

Man identiski tāda pati situācija! Pagātnē ir bijušas divas nopietnas attiecības un abās šajās attiecībās kaut kādā brīdī pienāca moments, kad pieķēru sevi tajā, ka sāku pievērst uzmanību citiem vīriešiem, izbaudīt koķetēšanu, vieglu flirtu. Kaut kas tāds lika man saprast, ka, ja esmu spējusi ieskatīties kādā citā vīrietī, tātad, acīmredzot, ka esošajās attiecībās kaut kas nav kārtībā (un tā arī bija). Es nekad nekrāpu. Tajā brīdī, kad sapratu, ka esmu spējusi ieķerties citā cilvēkā, esošās attiecības izbeidzu, jo sapratu, ka atpakaļceļa vairs nav un ka visticamāk nekad tā pa īstam nebiju mīlējusi nevienu no tiem cilvēkiem ar kuriem biju kopā, jo, ja tā būtu bijusi mīlestība, es nekad nebūtu spējusi ieskatīties kādā citā.
Esošajās attiecībās viss ir pilnīgi savādāk, jo priekš manis tā ir ļoti liela mīlestība un es patiešām, liekot roku uz sirds, varu teikt, ka vispār neievēroju citus vīriešus. Arī manā darba vietā ir vīrietis, kurš daudzām kolēģēm liekas ļoti simpātisks. Kad dažas norādīja uz to, ka viņš mēģina ar mani flirtēt, man bija tāda "Ja? Tiešām?" reakcija, jo priekš manis tas ir tikai kolēģis, es vispār nedomāju par to, cik viņš simpātisks vai vēl nez kāds, jo mani pilnīgi neinteresē citi vīrieši, neievēroju ne to, cik viņi seksīgi, ne to, cik iekārojami, jo man tāds ir tikai viens vīrietis pasaulē, par pārējiem pilnīgi vienalga.
Tā nu, no savas pieredzes runājot, es teiktu, ka noteikti izbeigtu esošās attiecības, pat neskatoties uz to vai ar to jauno čali kaut kas sanāks vai ne, jo man ir tā, ka, ja esmu spējusi ieskatīties citā cilvēkā, būdama attiecībās, priekš manis tas ir signāls, ka tātad esošajās attiecībās kaut kas nav kā vajag un ka cilvēku, ar kuru esmu kopā, nemīlu, ja reiz esmu spējusi ieķerties citā. Jo, pat paliekot attiecībās, ar laiku reāli sāks krist uz nerviem visādi sīkumi - kā otrs cilvēks runā, kā kustas, pat tas kā elpo. Nav vērts mocīt ne sevi, ne otru. Bet, protams, lēmums jāpieņem pašai tēmas autorei. Mēs te tikai varam dalīties savos pieredzes stāstos. Tā ka lai izdodas pieņemt pareizo lēmumu!
10.08.2022 16:38 |

Reitings 1821
Reģ: 27.04.2022
Ieteiktu tomēr saglabāt savas attiecības jo tas nav viegli atrast jaunu partneri.
Tad kad izšķirsies tad vari domāt par jaunu mīlestību, pirms nesi izšķīrusies. Nevajag sev un otram cakaret galvu.
Ixkiries un tikai tad meklē jaunu mīlu.
Kur ir garantija, ka tev vispār kaS izveidosies ar jauno kolēģi beigās. Būsi sacerējusies un viņam būs atturcibas jeb vairākas meitenes un tu būsi tiksi karteja ko ievilkt gultā.
10.08.2022 19:53 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Wordrobe666 @ 10.08.2022 19:53
Ieteiktu tomēr saglabāt savas attiecības jo tas nav viegli atrast jaunu partneri.
Tad kad izšķirsies tad vari domāt par jaunu mīlestību, pirms nesi izšķīrusies. Nevajag sev un otram cakaret galvu.
Kur ir garantija, ka tev vispār kaS izveidosies ar jauno kolēģi beigās. Būsi sacerējusies un viņam būs atturcibas jeb vairākas meitenes un tu būsi tiksi karteja ko ievilkt gultā.

Ja ir ieinteresējis cits vīrietis, tad kkas trūkst esošajās attiecībās un vispirms ir jāsaprot,kas trūkst,vai to ir iespējams izlabot un mainīt situāciju.
Nav jāsaglabā attiecības tikai tādēl,ka varbūt nebūs viegli atrast jaunu partneri...,ja nemīl,tad jāšķiras.
10.08.2022 20:05 |

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
varbūt neiemīlies, bet apriebās vecais un saasinājās esošās attiecību problēmas? Ar jaunu vienmēr ir cerība un redzi labo un potenciālu. Vecajām attiecībām redzi visus pāridarījumus un visu kas sagājis dēlī un potenciālam jau vairs pat netici. Smagā realitāte.
10.08.2022 20:46 |

Reitings 706
Reģ: 04.05.2015
ne pārāk sen man bija tāds pats variants. Ne kolēģis, bet maz zināms cilvēks iepatikās, nu tā, ka tiešām pieķēru sevi domājam par viņu utt. Zināju ka mīlu savējo esošo draugu, krāpt nekādā gadījumā netaisījos. Tad tas otrs cilvēks aizbrauca uz vairākiem mēnešiem prom un palielam aizmirsu viņu. Kad atgriezās, tad atkal patika, bet ilgākais pāris nedēļas, jo sanāca bieži ar to cilvēku tikties, un jo vairāk iepazinu viņu, jo vairāk sapratu ka nē, simpātijas pāriet un man reāli viņš ir vienaldzīgs, un neko tādu viņš nedarīja, kas man liktos nepieņemami vai tml, vnk tās simpātijas pašas pārgāja. Tagad esam vnk paziņas, čomi var teikt, un arī mans esošais draugs ar viņu ir čomi. Tā izvērtās mana situācija. Autorei diemžēl izklausās, ka nepāriet tik viegli tā patiksana.
11.08.2022 17:31 |

Reitings 91
Reģ: 29.09.2022
Wordrobe666 @ 10.08.2022 19:53

Precīzi manas domas, beigās būsi pavesta un pamesta.
29.09.2022 11:52 |

Reitings 149
Reģ: 16.01.2018
Lienux92 @ 10.08.2022 14:29
Sveikas. Vairāk jau rakstu tādēļ, ka ir ļoti sakrājies visu turēt sevī, kad nevari nevienam neko teikt. Abām draudzenēm es negribu uzkraut nastu, jo labos draugos ir arī ar manu otru pusīti, bet man ir tik grūti un man tā grauž viss, pat ir apetītes zudumi, sliktas dūšas. Gribas izlikt uz āru. Tad nu stāsts...
Man ir draugs, kopā 4 gadi, bērnu nav. Viss bija lieliski, līdz kamēr darbā neieradās jauniņais. Ok, vīrietis simpātisks, dzīvoju tālāk. Bija patīkami strādāt kopā utt. Gāja krietns laiks un kādu mēnesi atpakaļ sapratu, ka simpātijas pastiprinās. Nevaru sagaidīt iešanu uz darbu, lai gan tajā pat laikā cīnos ar to, ka nedrīkst tā. Stāstu sev, ka es viņam neesmu vajadzīga, tā ir tikai iekāre, bet notika tas ko negaidīju, šis cilvēks meklē acu skatienus, palīdz man veikt darba pienākumus, uzkavējas telpā, flirtē. Ja kādam doma, ka babņiks. Nu nez, pagāja pusgads kamēr ar kolēģiem sāka runāt. Kautrīgs bez gala vai labs aktieris. Nezinu. Lai vai kā, tas manas simpātijas nemazina. Un te arī sākas manas problēmas, izjūtos simpātijas, man ir nenormāli grūti, es mokos, cīnos. Man ļoti velk pie šī cilvēka, bet man ir draugs. Draugs man ir mīļš, cienu viņu, bet uz šī fona viņš mani sāk kaitināt. Tas ir tik grūti, kad dzīvo ar kādu kas kaitina, bet domās par citu cilvēku. Es reāli nesaprotu ko darīt. Darbā nespēju pusdienot, mājās apetīte laba. Psiholoģiski smagi.
No šodienas esmu mazā atvaļinājumā, bet tiklīdz sāku pārdomāt situāciju, sāku raudāt un atkal slikta dūša.
Es pirmo reizi dzīvē apsveru domu, ka būtu spējīga nokrāpt un tas ir briesmīgi no manas puses.
Varbūt kādai ir izdevusies šī cīņa pašam ar sevi? Kāda pieredze.....

Tas skaistulis vispār grib kaut ko ar tevi, vai tu tikai fantazē par kaut ko? Izklausies safanojusies par daudz. Jau mīlestības, iemīlos, nokrāpt...vai viņš maz grib ar tevi kaut ko pasākt vai tu tikai sēdi stūrītī un "iemīlies" skatoties?
Visdrīzāk attiecībās ir rutīna, viss jau zināms, viss pierasts un te pēkšņi jauns kadrs, smaida un miedz ar aci un tev liekas, wow...mīla. Patiesībā taču visas zinām, ka šī rutīna pienāk visās attiecībās un ja kaut kas sanāks ar šo, tas viss beigsies tāpat kā esošās attiecības.
Īteiktu saņemt sevi rokās un aizdomāties, vai maz tas vīrietis grib kau tko ar tevi - varbūt vienu kniebienu un viss. A, tev jau mīlestība...apdomā kā pēc tam strādāt kopā, vai viņš nerunās apkārt par tevi. vai nestāsīs, kā tu esi nez ko sadomājusies jau...
Turklāt...padomā vai tu nejauc simpātijas ar elementāru pieklājību no viņa puses.
29.09.2022 13:50 |

Reitings 149
Reģ: 16.01.2018
Es esmu pati bijusi situācijā, kurā esmu pieklājīga pret vīrieti. Laipna, pieklājīga. Izpalīdzēju darbos, bet beigās pati nokļuvu neērtā situācijā, jo vīrietis manu pieklājību bija traktējis kā koķetēšanu. Ne uz sekundi nebiju nedaudz piedauzīga, nedz kaut kādā veidā izaicinoša, tomēr beigās sanāca pārpratums un neērti bija mums abiem.
Padomā vai viņa laipnība un izplīdzēšana nav tikai laba kolēģa žests.
29.09.2022 13:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)