GhostGG @ 06.08.2022 12:46Nu reali tas jau draud tikai "zemajam slānim" (pašam nepatīk lietot šo apzīmējumu, bet īsti nezinu kā savādāk definēt to), pārējiem, kuri financiāli ir labi nodrošināti, nekas īsti nemainīsies.
Top 1% pasaules turīgāko cilvēku ir bagātāki nekā pārējie 99%. Tavuprāt, pat ja mēs pieņemtu, ka tu esi miljonārs, tu būtu drošībā? Ar to es domāju, ka kaut kādiem miljardieriem arī miljonāri var likties "zemais slānis". Neesi apsvēris tādu varbūtību? Tas, kas tev var likties "finansiāli nodrošināts", patiesībā kādam ir sīknauda.
GhostGG @ 06.08.2022 13:10
Kādiem vēl miljardiem. Pietiek pilnīgi ar to, ka esi turīgs uz Latvijas fona, kas, manuprāt, nav nemaz tik grūti sasniedzams. Tā pat arī kad bija lielā karantīna ar covid. Tu domā Latvijā, tiem kuri bija turīgi, dzīve baigi izmainījās? Protams ka nē. Tāpēc arī esmu 100% pārliecināts, ka būs tā pat, kad sāksies kāda cita huiņa.
Nu, cik es zinu, pat dэputātiem nācās durties ar to šļuru. Var jau būt, ka tas bija vienkārši ūdens - nezinu, jo klāt nebiju, bet fakts paliek fakts. Ko tu domā par to?
GhostGG @ 06.08.2022 13:21
A kā tu zini, ka viņi dūrās? To pa TV teica un tu ar sveci stāvēji blakus? :)
Tavas domas par otro mana iepriekšējā komentāra paragrāfu?
Turklāt cilvēkiem, kuriem jau ir kaut kādi īpašumi, neviens jau viņiem tagad nenāks un neatņems viņus.
Atņemt ir ļoti viegli, rēķini būs anormāli, ka neviens tos nevarēs apmaksāt, un noņems īpašumu.
BlackPill @ 06.08.2022 18:35sla
Par atņemšanu pilnībā piekrītu. Ja kādam no elites tas būs nepieciešams, tad atņems visu un aizbildināsies, piemēram, ar kaut kādiem jaunieviestiem likumiem/to pārkāpumiem. Atnāks, piemēram, ciemos kādi "eksperti" un paziņos, ka pēc jaunā likuma neviena dzīvokļa/mājas kopējā platība nedrīkst pārsniegt 2x5m. Pretēja gadījumā draud visu īpašumu konfiskācija bez jebkādas naudas atmaksas. Nevajag būt ģēnijam, lai kaut ko tādu noorganizētu. Jautājums, drīzāk, ir elišu varā.
Tigeriene @ 06.08.2022 22:12Pirmkārt, problēmas parasti rodas un skar tikai cilvēkus, kam ir zems IQ (runājot tieši par problēmām, kā par domāšanas veidu; mūžīgais negatīvisms; #vissirslikti; #kāpēc citiem ir un man nav, #es esmu tas pareizais, bet citi nav u.t.t.). ?
Otrkārt, vai inki gribēja pazust no šīs zemes? Vai šumeri vēlējās izmirt? Nē! Bet notika kā notika, taču pēc tam radās jaunas civilizācijas, un atkal viss sākās no gala!
Dzīvība ir nebeidzams process. Kāds nomirst, cits dzimst vietā! Pēc šīs civilizācijas nāks atkal jauna (cerams, prātīgāka nekā šī.)
Galu galā arī pati Zeme kādreiz aizies bojā! Tas tevi nebiedē? Nekas nav pastāvīgs!
Un tas, vai pēc pasaules pilnīgas bojāejas (arī beigu beigās kosmosa izzušanas) kādreiz kaut kas vispār radīsies no jauna, to mēs diezgan ticams, neuzzināsim tāpat...bet ja jau tā - vai nav vienalga?
BlackPill @ 06.08.2022 23:20
Godīgi sakot, mani ne visai iepriecina ziņa, ka esmu "trāpījis" precīzi tajā laika periodā, kad notiek tādi s*di.
Tu to vari sev definēt kā gribi, bet es to neuzskatu par negatīvu domāšanu. Manā skatījumā, tā ir vienkārši neizbēgamas realitātes apzināšanās.
Par pasaules bojāeju - jā ir vienalga, bet, ņemot vērā manis augstāk uzskaitītos faktus, mums pirms tās bojāejas vēl gatavo kaudzi citu pārsteigumu.
Tigeriene @ 06.08.2022 22:12Pirmkārt, problēmas parasti rodas un skar tikai cilvēkus, kam ir zems IQ (runājot tieši par problēmām, kā par domāšanas veidu; mūžīgais negatīvisms; #vissirslikti; #kāpēc citiem ir un man nav, #es esmu tas pareizais, bet citi nav u.t.t.). ?
Otrkārt, vai inki gribēja pazust no šīs zemes? Vai šumeri vēlējās izmirt? Nē! Bet notika kā notika, taču pēc tam radās jaunas civilizācijas, un atkal viss sākās no gala!
Dzīvība ir nebeidzams process. Kāds nomirst, cits dzimst vietā! Pēc šīs civilizācijas nāks atkal jauna (cerams, prātīgāka nekā šī.)
Galu galā arī pati Zeme kādreiz aizies bojā! Tas tevi nebiedē? Nekas nav pastāvīgs!
Un tas, vai pēc pasaules pilnīgas bojāejas (arī beigu beigās kosmosa izzušanas) kādreiz kaut kas vispār radīsies no jauna, to mēs diezgan ticams, neuzzināsim tāpat...bet ja jau tā - vai nav vienalga?