Lorra @ 05.08.2022 17:53Ir bijis rekonstruktors, botokss un keratīns.
Ja vēlies gludus UN taisnus tad būs tikai keratīns, bet ja vēlies vienkārši palutināt matus tad vari iet uz botoksu. Man botokss apmierināja, mati palika mīkstāki un spīdīgāki, efekts apmēram mēnesis , bet tomēr izvēlos labāk keratīnu, patīk pat nožāvējot matus man viņi tā pat ir forši taisni un gludi, perfekti. Par taisnotāju esmu aizmirsusi. Iepriekšējā komentāra autore minēja par matu taukošanos, es neesmu ievērojusi, ka man viņi ātrāk paliktu netīri. Kā bija pirms keratīna, tā ir arī tagad.
man taisa ar Vitaker keratīnu un ir super- pus gadu skaisti gludi mati. Bet, pirms tam noteikti izvērtēs matu stāvokli. Cerams, ja labs meistars, kuram interesē klientsMaza kaza @ 09.08.2022 15:15
Nav tā, ka keratīns bojā matus?
man no keratīna bija tāpat. Mati taukojās ātrāk.Stassy @ 05.08.2022 17:46Keratīns taisno matus, botoksam īsti taisnošanas funkcija nav.
Bet es labāk lieku botoksu, liekas pabaro matus, nogludina, dod spīdumu, bet nu tas efekts tikai uz 4 nedēļām. Keratīns turas vairākus mēnešus, bet es nelieku, jo man saknes baigi pieplok pie galvas? Likās arī, ka no keratīna baigi taukojās mati