BlackPill @ 24.07.2022 20:02Menora
Tādu nu laiki. Es arī nopietni apsvēru stāšanos RSU, bet, pēc interesējošu jautājumu iztirzāšanas, konstatēju, ka nav vērts, jo dиrs un ar uzpиrņiem ter0rizēs visus bez izņēmuma un man tādi piedzīvojumi dzīvē nav nepieciešami.
sla @ 24.07.2022 20:52Izskatās, ka studiju tēma zaudējusi aktualitāti forumā. Un vēl tas, ka vajag vairāk aktīvu cilvēku forumā, cosmo laikos daudz bija. Tagad studenti viens otram pieseko soctīklos, tvīto, bezjēdzīgus TikTok taisa. Man pašai būtu interesanti palasīt par student life, bet maz kā.
BlackPill @ 24.07.2022 20:02Menora
Tādu nu laiki. Es arī nopietni apsvēru stāšanos RSU, bet, pēc interesējošu jautājumu iztirzāšanas, konstatēju, ka nav vērts, jo dиrs un ar uzpиrņiem ter0rizēs visus bez izņēmuma un man tādi piedzīvojumi dzīvē nav nepieciešami.
Menora @ 24.07.2022 20:58
Piekrītu, un pēc jaunākajiem forumiem var saprast, ka cilvēki paliek arvien vairāk noslēgtāki....... principā būtu jāmainās, bet tieši tas gremdē visu lv situāciju da jebkurā nozarē, situācijā..., līdz ar to ļoti žēl, ka bez šī foruma vecajiem ierakstiem nav nekā jaunāka... un nekādi tik toki vai twiteri neaizvietos normālu forumu... žēl, ļoti žēl...., vienīgi, kas bija cosmo laiki? principā jau maz te kas mainījies, vienīgi vecais foruma skats bija foršāks, bet labi, ka vispār forums palicis un var palasīt vecās diskusijas, savādāk, vispār nekur nevar izlasīt viedokļus...., kā arī varbūt ir kas zināms, kāpēc pazuda lu forums? tas arī agrāk bija populārs un aktīvs, nebija tā, ka tur būtu gadiem klusums, bet vienā brīdī viņu likvidēja...,interesanti, kas tam bija par iemeslu.... ,ļoti žēl veco laiku šajā sakarā ...
sla @ 24.07.2022 20:58
Pievienojos. Es biju gatava studēt, bet pirms ieviesa kodus, jau pašapziņā zināju, ka ja sākšu studēt, tad tā būs nauda vējā, jo sāksies šī piespiedu vakcinācija. Un tā arī notika, nemaz nebrīnijos, tik žēl, ka studēšu vēlāk, vai pat citā valstī. Un mēsla kovidu arī nedabūju. :D Diemžēl veselam cilvēkam valsts aizliedza studēt vai strādāt.
sla @ 24.07.2022 21:06
Bija Latvijas Cosmopolitan žurnāls, kas vispār bija forši laiki. Cosmo forumā bija visas aktuālās tēmas, studijas, attiecības, sekss, mode utt. Forums bija atklātāks, informātīvāks, cilvēki bija aktīvi. Priekš tiem laikiem, dizains bija ok, bet tagad forumu būtu jāuztaisa modernāku. Šobrīd Didrihsonu tēma ir top, bet žēl, ka ne kaut kas cits, kas varētu noderēt pašiem lietotājiem.
YaeMiko @ 24.07.2022 21:23Es nemācos tad ko man izdomāt stāstu lai ierakstītu? Vnk šajā forumā ir palikuši troļļi un sievietes kuram vairāk rūp butterfly. Un domāju jaunākai paaudzei tādi forumi pat prātā nenāk, vai arī ja nāk tad reddit formā.
Un es arī īsti nesaprotu to vēlmi iepazīt pirms studiju sākuma. Aiziesi klātienē un runāsi, iepazīsi. Chill
Kitijaaaa @ 24.07.2022 22:15Vienkārši šeit varbūt ir maz 18 gadnieču? Aktīvās komentētājas jau ar diplomiem kabatā.
mollia @ 24.07.2022 22:34Teikšu godīgi - parasti šādi jautājumi ir par plašām tēmām un man personigi ir slinkums rakstīt super garās atbildes. Uz visiem šiem jautājumiem atbildes ir atrodamas citos un/vai uzticamākos avotos. Visās universitātēs ir cilvēki, kuri ir atbildīgi par šo jautājumu izklāstīšanu potenciālajiem stidentiem. Var meklēt arī cilvēkus, kuri ir studējuši un uzjautāt sev svarīgos jautājumus. Es pati personīgi esmu tā darijusi.
Man citreiz, palasot šo forumu un jautājumus, kuri tiek šeit jautāti, rodas jautājums par cilvēku spēju vai nespēju patstāvīgi atrast informāciju.
Agrāk vēl bija foršs forums LU studentiem, tur arī gadiem ilgi cilvēki rakstīja savus jautājumus, varēja iepazīties ar jaunajiem kursa biedriem, bet diemžēl, tā foruma vairs nav
pēc jaunākajiem forumiem var saprast, ka cilvēki paliek arvien vairāk noslēgtāki.......
Trojas zirgs @ 24.07.2022 23:03
Jā, LU forums bija jauks, žēl, ka nolikvidēja. Atceros, kā pati pēc vidusskolas beigšanas stresoju, vai tikšu budžetā izvēlētajā programmā, jo viens eksāmens bija nolikts ne tik labi, kā gribētos. Tad nu uzjautāju LU forumā, kur mani nomierināja, ka ar maniem rezultātiem joprojām izskatās pat ļoti cerīgi.
Šis ir tikai likumsakarīgi, jo vārda brīvība iet mazumā. Piemēram, es nemaz nevēlos šajā forumā rakstīt, tieši ko un kad esmu studējusi - man šis ir anonīms forums.?