Labi, tev es sākumā ieteiktu regulārāk mainīt tamponus + papildus lietot biksīšu ieliknīšus, lai apakšveļu nesasmērētu. 😀 Gadās jau visādi, bet ja ir iespēja, apakšveļu var momentā ar rokām izmazgāt un pleķaino tomēr izmest. 😀keitakinga @ 16.07.2022 16:54
Man personīgi seksa laikā mēnešreižu laikā iztek daudz vairāk asiņu, tas tā kā sportojot. Un vēl tas, ka sexa laikā paplašinās visi kanāli, tātad asinīm kas jau ir, vieglāk iztecēt.
Kaut ko tauta īpaši nav psihojusi, ka asinis.
Lai gan vienreiz tiešam domāju, ko viesnīcas apkopēja padomās, kad ieraudzīs palagu visu asinīs. Un varbūt matraci arī. Vai tik nesauks policiju, nu kas zin ko sadomājas. ??
Nesaprotu, kāpēc tāda nepatika pret asinīm?
Tāpat katru mēnesi staigāju biksēs un apenēs, kas ir asiņainas. Tāpat bieži, palags ir asiņains. Nu un? Arī nelaimīgo apakšveļu, kurai nepaveicās būt virsū noplūdes vai negaidītu mēnešreižu laikā neivs metu ārā, bet turpinu staigāt ar asins staipiem (asinis pēc iežūšanas neva izmazgāt). ?
Kas tieši jums liekas pretīgs?
Un kā tad ar bērnu dzimšanu? Kas no dzemdes viss tas saturds un asinis izvadās pa pusotram mēnesim no vietas? Un tas ka latācijas laikā sieveitei visu laiku tek piens, un visas drēbes un krūšturi ir slapji un spird pēc piena? Un dāmītes jau gadiem baro savus sīčus. Iesaka arī gadiem barot. Tas neliekas pretīgi?
Huppoo @ 16.07.2022 17:53Labi, tev es sākumā ieteiktu regulārāk mainīt tamponus + papildus lietot biksīšu ieliknīšus, lai apakšveļu nesasmērētu. ? Gadās jau visādi, bet ja ir iespēja, apakšveļu var momentā ar rokām izmazgāt un pleķaino tomēr izmest. ?
Bet man arī nav skaidrs kā sieviete var pati sev likties pretīga mēnešreižu laikā.
karenmil @ 16.07.2022 15:19
bet kā ar dabisko slīdamību? Vismaz man pavisam mainās mikroflora un rodas nepatīkamas izjūtas, arī libido tajās dienās ir zems.
Minelūše @ 16.07.2022 14:23Vai tiešām nav iespējams pāris dienas paciesties??
Wordrobe666 @ 17.07.2022 03:00
. Bet ir gadījumi, kad vīrs jeb sieva aizbrauc prom, tad, kad beidzās, piemēram uz divām nedēļām, tad sanāk palikt bez uz ilgu laiku.
Wordrobe666 @ 17.07.2022 03:00
. Bet ir gadījumi, kad vīrs jeb sieva aizbrauc prom, tad, kad beidzās, piemēram uz divām nedēļām, tad sanāk palikt bez uz ilgu laiku.
ok asinis ir viens, bet tāpat aromāts tur lējā to dienu laikā nav patīkams. Nezinu nevienu kas iet lejā to dienu laikā kādam. Sekss to dienu laikā ir bijis, bet tāpat nav tas pats kas tad, kad mēnešreižu nav.karenmil @ 16.07.2022 16:19
cik tupai jābūt, lai nesaprastu, ka tavs ķermenis neprasa atļauju, kad "iztecēt". :D Un ar higiēnu tur nav nekāda sakara.
izdzesa tavu profilu un esi atpakaļ ar vēl stulbākiem komentāriem ?l.sauliete @ 18.07.2022 09:02Man arī bija draugs pas man neveica orālo sexu mēnešreižu laikā. Ātri viņu pametu. Likās tik pretīgi, ka es kādam ar ko guļu varētu likties pretīga. Pretīgi. Un galvenais, ja salīdzina laizīt asinis un locekili un spermu, kas no tā izdalās. Sorry, loceklis ir daudz pretīgāks.
Kāpēc jūs pašas sevi ienīstat un liekaties sev pretīgas? Jums tast tika ieaudzināts?
Squirl @ 29.09.2022 04:33Vispār jau ja par tamponiem, es esmu vīrietis, bet es labi zinu, ka tamponi nu ir ļoti neveselīgi, seks mr laikā netraucē, sievietēm īpašajās dienas tur viss ir jutīgāks un esot patīkamāk, savādāka bauda, nu orāli gan nē, sievai liekas pretīgi un es pats ar kaut kā nē un ir tikai normāli to nedarīt kamēr ir tās dienas, nav jau mēnesi
Squirl @ 29.09.2022 04:33Vispār jau ja par tamponiem, es esmu vīrietis, bet es labi zinu, ka tamponi nu ir ļoti neveselīgi, seks mr laikā netraucē, sievietēm īpašajās dienas tur viss ir jutīgāks un esot patīkamāk, savādāka bauda, nu orāli gan nē, sievai liekas pretīgi un es pats ar kaut kā nē un ir tikai normāli to nedarīt kamēr ir tās dienas, nav jau mēnesi
TimeToDream @ 29.09.2022 08:44
Pēkšņi izdomāji pacelt visas tēmas par seksu?
Lula @ 29.09.2022 08:39
kādi tev informācijas avoti par tamponiem un patīkamajām mēnešreižu sajūtām? ??