Manas top bailes
Dzemdēt. Esmu māmiņa, vienmēr gribēju sev bērnus, un visu mūžu zināju, ka nevēlos pati dzemdēt. Samaksāju par ķeizaru un miers. Nav man drosmes dzemdēt dabiski, nu nav. Es jūtos pilnīga, man nav nekādu nožēlu, ka negāju caur tradicionālām dzemdībām, jo es pati izvēlējos sev labāko veidu. Nekad negribēju sevi mocīt. Bailes no saplaisāšanas, neatgriezeniskas sekas ķermenī, dzimumorgānos. Vienīgais gadījums, kā es iedomātos, ja man būtu jādzemdē, ja ir kaut kāda apokalipse un man nebūtu izvēles, bet tā vispār, nē, ne par ko.
Braukt ar auto, jo tur ir jābūt reakcijai, un kā lai es ar savu lēno reakciju varēšu vadīt? Nemāku es ar manuālo. Esmu dzirdējusi viena pazīstama vīrieša teicienu - stereotipu, ka sievietēm labāk nevadīt mašīnu, ka tā ir vīriešu lieta. Kaut arī mūsdienas, un visi vada, bet man liekas, ka esmu izmesta no veciem laikiem, ka tiešām man nepadodas tā vadīšana.
Eskalatori un kāpnes. Vienmēr baidos nokrist. Ir sajūta, ka ir jāturas visu laiku. Es nevaru iet pa kāpnēm un neskatīties kur es kāpju. Eskalatorus ienīstu, jo arī jāturās, savādāk liekas, ka krītu.