Liizha1 @ 29.06.2022 17:17
Es saprotu, ka tas ir briesmīgi kko tādu teikt, jo neviens jau neizvēlas, ar kādām slimībām saslimt, bet man personīgi tai mammai liekas, ka ir kkādi viegli garīgās attīstības traucējumi, kā rezultātā viņa vnk iespējams, ka nemaz līdz galam neaptver, kas noticis.
Otrs, vinai var būt arī šoks, kā rezultātā uzvedas un rīkojas neadekvāti, un īstā mērce nāks ārā vēlāk..
Bet nu lai vai kā - lai vieglas smiltis..
lexxxuslex @ 30.06.2022 01:53
Ir atšķirība starp bezatbildību no vecāku puses un nelaimes gadījumiem, kurus tu uzskaitīji un var notikt ar jebkuru arī no labās ģimenes. Tāpēc es neliktu te vienādības zīmi, jo tieši šī konkrētā nāve varēja nebūt, ja vien būtu blakus kāds no pieaugušajiem.
nav Karklina ,bet KarlinaMeija @ 30.06.2022 07:41Kā to muterīti atrast fb?
Ir tur viena Inga Kārkliņa dīvaina, bet no Saldus
Meija @ 30.06.2022 07:41Kā to muterīti atrast fb?
Ir tur viena Inga Kārkliņa dīvaina, bet no Saldus
tējaspauze @ 30.06.2022 00:41
Kā tad nenotiek!!! Toreiz Ivanu visi brauca meklēt tāpat kā Evitu! Pilnīgi nekāda starpība! Šobrīd vienkārši tu pati pievērs vairāk uzmanību šim gadījumam un pozicionē to kā viedokli, ka meitenes pazušana ir svarīgāka par puišu. Tā nu galīgi nav!!!! Bērns ir bērns, nevienam nav svarīgs dzimums. Izskatās, ka tev vienīgajai tas ir svarīgi!!!!
BlackPill @ 30.06.2022 12:24
Vēlreiz, parādi man diskusiju šajā forumā, kur tā zēna jautājums tiek iztirzāts tāpat, kā šeit.
TimeToDream @ 30.06.2022 12:28
Lasies prom no šīs diskusijas ar savu slimo domāšanu. Ir reizes, kad vajag paklusēt un nelīst ar saviem murgiem. Meklē pats, ja reiz tik ļoti vajag.
BlackPill @ 30.06.2022 13:21
Beidz piedrazot šo diskusiju ar saviem liekulīgajiem komentāriem, meitenīt! Šeit diskusē pieauguši cilvēki par ļoti nopietnām mūsu v@lsts problēmām. Ej labāk komentēt savās abortu, tetovējumu, pīrsingu, matu krāsošanas un vientuļo māmiņu diskusijās! Domāju, ka tajos jautajumos tu esi erudītāka.
BlackPill @ 30.06.2022 12:24
Vēlreiz, parādi man diskusiju šajā forumā, kur tā zēna jautājums tiek iztirzāts tāpat, kā šeit.
Nu tie Delfi ari ka musas virsu.Pareizi ir policijai bija japazino. vispirms oficiali ,un tad presei u.tt.tai presei neka nav svetaNav_vispar @ 30.06.2022 13:49https://www.delfi.lv/news/national/politics/par-mazas-evitas-navi-vecaki-uzzina-no-medijiem-sanem-ari-draudus.d?id=54502092
Un tik gozējas pa medijiem... Kaut kas man tajā visā nepatīk. Sajūta, ka vecāki pat izbauda preses uzmanību.
TimeToDream @ 30.06.2022 15:18Esmu pārsteigta, ka viņi tik mierīgi stāsta par to visiem. Nevaru iedomāties, kā vecāki, kuri tikko ir uzzinājuši par sava bērna nāvi, var viegli komunicēt ar presi, sēdēt sociālajos tīklos. Brīžiem sajūta, ka viņiem Evita bija tikai lelle, kura pazuda, bet nekas, gan vietā būs cita.
video jau nav lai zinatu cik mierigi vai nemierigi stasta.burti jau ir sausais atlikums.bilde gan bija ielikta, ka nu nav bezjutigs monstrs galigi.puisitis ari mammu apkeris.varbut ir sabiezinatas krasas uz to visu.manuprat sap drausmigiganeša @ 30.06.2022 16:33
Garīga atpalicība.