Čau, daiļā dzimuma pārstāves. Kautrējos te reģistrēties, čomi mani nesaprastu 😁 Redzēju, ka pazīstamās meičas šēro fb viskautko no dieviete.lv un piereģistrējos te tikko, lai palūgtu jūsu padomu, jo jūs sievietes esat gudras.
Nedēļu atpakaļ instagramā piesekoja man skaista meitene, es piesekoju viņai atpakaļ un nolēmu izteikt privāti komplimentu, ka viņai ir ļoti skaists smaids, jo nu tiešām ir. Bet doma mana bija izteikt tikai komplimentu, jo attiecības šobrīd nav mana prioritāte, ir jau bijušas, bet šobrīd nevēlos. Pabeidzu 12to klasi šovasar, tagad kā jau katru vasaru pelnu naudu un septembrī sākšu studēt. Tālāk jau skatīšos pēc situācijas, vai kāda dāma iekritīs sirdī. Tā meitene pēc mana komplimenta sāka daudz man rakstīt, es pieklājības pēc atbildēju, bet pēc čata sapratu, ka viņa galīgi mani neinteresē, nav tas vaibs, kuru gaidīju. Tad nākamajā dienā es gāju uz darbu un visu dienu nebiju izmantojis telefonu, ieeju vakarā ig un tur 24 ziņas no viņas ar pārmetumiem, kāpēc es neatbildu. Paskaidroju, ka es strādāju un man šobrīd nav vēlme iepazīties ar kādu, bet pēc tā viņa tāpat vēl 2 dienas nelikās mierā. Nu vo, tad neatlika nekas cits kā nobloķēt viņu, bet tagad viņa man raksta no jauna profila un pārmet. Help 😄