Es arī gribētu iemācīties labāk ekokomēt, bet nu kaut kādā mērā piedomāju - tā teikt ar kvalitāti nevis kvantitāti.
- kopjošo kosmētiku nopērku pēc kosmetologa ieteikumiem (biodroga, bioderma, avene u.c.), jo zinu, ka der manam tipam, līdz ar to nepiepērku 100 dažādus krēmus, bet tikai pamainu brendu, kad izlietojas. Skatos, kad aptiekās izpārdošanas vai citos saitos un tad iegādājos. Eju pie kosmetologa, jo tomēr attīrīt un palutināt sejas ādu man prasās. Dušas želeja visai ģimenei viena un lielos tilpumos, pārsvarā Bioderma.
- frizieris reizi pa 2/3 mēn., bet tāpēc, ka cimperlīgs matu tonis, un arī eju pie konkrēta meistara, svarīgi ataudzēt un nesabojāt
- par bērnu precēm, kad bija nepieciešamība pēc pamperiem, pirku konkrētu brendu, Rimi pa laikam bija tās mamutu dienas, tad tur kasti varēja iegādāt pa lētāku naudiņu, zināju, pēc cik ilga laika apmēram ir tā akcija :D
- drēbes pērku reti, bet cenšos kvalitatīvi, piedomāju pie kapsulas garderobes, neskrienu pakaļ trendiem, reti kko ieķeru tā brīža tendenci, jo reāli tik ātri mainās viss
- pārtika, lūk, te es plēšu matus, jo ar izvēlîgiem, maziem bērniem tas ir diezgan sarežģīti, tad to negrib, tad šito. Ar rudeni mēģināšu atkal pieķerties plānot ēdienreizes. Noteikti likšu vairàk uzsvaru uz saldētu pārtiku- respektīvi, nopirkt gaļu vai zivis vairāk un sasaldēt, kvalitatīvu gaļu no saimniekiem. Un izsvītrot pusfabrikātus un našķus 🙈
- pamatā uzskatu, ka jāiegādājas produkts tā, lai tas tiktu lietots/izlietots, un dažreiz nopirkt dārgāku un izlietot, ir labāk kā lētāku, bet neizlietot.