Aldis15 @ 15.06.2022 00:27Materiālās lietas tā pat būs garām 99% un ja arī trāpīsi vīrietis to nenovērtēs tik ļoti kā emocionālo.
Labāk uzdāvini viņam gultā ko pikantāku, pēc Tavas izvēles.
Aldis15 @ 15.06.2022 00:27Materiālās lietas tā pat būs garām 99% un ja arī trāpīsi vīrietis to nenovērtēs tik ļoti kā emocionālo.
Labāk uzdāvini viņam gultā ko pikantāku, pēc Tavas izvēles.
Tieš tāAnnija35 @ 15.06.2022 08:52Man šķiet,ka labākās dāvanas ir,kas dod emocijas, piedzīvojumus,jo mantiskās lietas ko tādu nerada.
Varbūt padomā virzienā,kur ir iespējams izbaudīt kādus piedzīvojumus Jums abiem.
Noteikti vīrietis ir stāstījis kko,kas patīk.
Aldis15 @ 15.06.2022 10:36Tieš tā
Noorganizē viņam 3some, pegging, utml.
Daudz labāka dāvana.
Protams ja jums jau tas nav ikdienā - kā te viena rakstija.
boots @ 16.06.2022 01:45Es uzdāvināju, manuprāt, dāvanu, ar kuru nevar nošaut greizi, un viņš bija ļoti priecīgs. Man bija dažas smukas bildes no fotosesijas, nedaudz piekoriģēju un pasūtīju viņa telefonam vāciņu ar gana sexy bildi un vēl vienu vāciņu ar mūsu kopīgu smieklīgo joku. Bija personīgi un viņam riktīgi patika, priecīgs lieto. Pasūtīju te, ātri, ērti (un dāvana sanāca gana lēta): https://www.makephonecase.com/
lexxie @ 16.06.2022 12:38
Cik tad vīrietim gadu, ka ir OK lietot tādu vāciņu? nu līdz 20 -22 varbūt, bet nezinu kā pieklājīgā darba vietā vai sabiedrībā cilvēki skatītos uz šādu aksesuāru. Ja es tādu uzdāvinātu (vai man) zinu, ka nelietotu. Tas viss tajā a la spilvens ar mūsu bildi, krekls ar mūsu bildi stilā. Bet, protams, katram savs. Parasti tikai sievietes (ar retiem izņēmumiem) to redz kā kaut ko sajūsminošu.
Ja pa tēmu, tādi trauki var būt ok kopā ar pašu dzērienu, ja interjeram atbilst un ir, kur skaisti turēt, nevis kastē plauktā. Piekrītu par sajūtu dāvanām - lidojums, kvadras, šautuve utml. Var izplānot 1-2 dienu izbraucienu ar nakšņošanu feinā vietā, prom no citiem, ar kublu/pirti utt. Budžetīgāk - smaržas, ja zini, kuras 100% patīk.
boots @ 16.06.2022 13:05
33 gadi un pats ir priekšnieks, tāpēc nav nevienam nekas jāpierāda :) ja viņam nebūtu paticis, tā arī būtu pateicisi, jo ir bijušas arī neveiksmīgas dāvanas no manas puses. Par šo riktīgi priecājās. Un jā - krekliņi ar banāliem tekstiem nerullētu, bet vāciņš ir gana neitrāls aksesuārs. Man pašai arī nu ļooooti patika, Canva uztaisīju ļoti gaumīgu dizainu, nevis kaut kādu paviršu uz ātru roku. Ir super ?