Pēc manas pieredzes - ja tā dzirkstelīte nav pašā sākumā, tad neparādīsies arī vēlāk. Ir bijis tā, ka dzīves laikā esmu tikusies ar riktīgiem kretīniem, bet tai pat laikā blakus bijuši vīrieši, kurus esmu uzskatījusi tikai par labiem draugiem, bet kuri rakstura un visādā citādā ziņā bijuši vienkārši lieliski vīrieši par kādiem varētu sapņot daudzas sievietes. Tāpēc tolaik bija cilvēki, kuri brīnījās kā tas iespējams, ka nepārtraukti tērēju savu laiku, tiekoties ar vīriešiem, kuri mani krāpj, izmanto, pazemo, kamēr blakus ir tādi labākie draugi, kuri gan izskata, gan rakstura ziņā ir teju vai perfekti (un kuriem bija simpātijas pret mani). Bet lieta tāda, ka es nekad ne pret vienu no tiem vīriešiem nejutu šo dzirkstelīti, fizisku pievilkšanos. Tā nu sapratu, ka otrs cilvēks var būt ideāls un perfekts teju visā, bet, ja nav šī dzirkstelīte, tad tur nekas nesanāks, jo man tomēr ļoti svarīgs ir fiziskais kontakts ar otru cilvēku un līdz ar to nespētu būt kopā ar kādu, kuru neiekāroju, kurš mani nepievelk, nerada manī seksuālu interesi.