Maijerre @ 02.06.2022 22:18Sveikas! Ik pa laikam nopērku loterijas biļetes, bet lielākais vinnests, ko nācies vinnēt ir vien tikai 15 eur.
Padalieties ar saviem veiksmes stāstiem, cik Jūs esat vislielāko summu vinnējušas un kādas loterijas spēlējat? ??
Trojas zirgs @ 02.06.2022 22:59
Esmu piedalījusies tikai bezmaksas loterijās (pērkot kādu produktu, bet ne speciāli loterijai, aizpildot aptaujas u.tml.). Laimējusi neesmu pilnīgi neko, tādēļ uzskatu to visu par vienu lielu krāpšanu ???
Dzidra Zupa @ 02.06.2022 22:58Kad biju studente, tad Superbingo laimēju 5000 latu, tieši pirms eiro ieviešanas. Par to naudu aizlidoju uz Austrāliju uz divām nedēļām atpūsties. Ik pa laikam atceros nopirkt kādu Superbingo biļeti, ik pa laikam kaut ko laimēju. Gadās divi eiro, gadās vairāki desmiti eiro. Baigi nekad neiespringstu uz rezultātiem, bieži vien pat aizmirstu, ka esmu nopirkusi biļeti. Ak jā, vienmēr esmu pirkusi ātrspēles, pati savus ciparus nekad nelieku. Bērnībā pirku Momentloterijas biļetes, kur nokasot laukumus varēja uzreiz no kioska naudu dabūt, tur lielākais laimests bija 25 lati.
Santa1992 @ 03.06.2022 08:01Loterijas arī pieskaita pie azartspēļu atkarības.
Ir speciālisti kas saka, ka ar to sākas.
Esmu tā vinnējusi un kā arī minēju - arī vispār neko nepērkot. Tīri veiksme.Trojas zirgs @ 02.06.2022 22:59
Esmu piedalījusies tikai bezmaksas loterijās (pērkot kādu produktu, bet ne speciāli loterijai, aizpildot aptaujas u.tml.). Laimējusi neesmu pilnīgi neko, tādēļ uzskatu to visu par vienu lielu krāpšanu ???