Arī tur lielākie bļāvēji, kuri iestājas pret sieviešu tiesībām un abortiemJa tu nezināji, tad starp republikāņiem ir arī daudzi miljoni sieviešu, tā ka nevajag te "pūst pīlītes."
didii5 @ 28.05.2022 22:16Kāda izvēle ir tik daudzas sievietes kā es kurām nevar būt bērni, es ļoti vēlētos bērniņu, bet nav iespējams pirmais jaunībā spontānais no tā sākās iekaisumi, pēc tam 2ārpusdzemdes grūtniecības olvados, olvadu nav, tika arī vairākas reizes mēģināts mākslīgi nekā kur man ir šajā gadījumā izvēle???????
Tām sievietēm kurām viss ir kārtībā ir nekorekti komentēt spriedelēt par izvēli ja izvēles cilvēkam vnk nav kur te ir sapratne komēntāros????
BlackPill @ 28.05.2022 22:29Miaa
Bērna ieņemšanā piedalās vīrietis un sieviete nevis tikai sieviete, kā tev gribētos ticēt. Tādējādi jebkādi apgalvojumi no sērijas, mans ķermenis - mana izvēle, liecina nevis par sieviešu, bet gan par vīriešu tiesību apspiešanu un dubultajiem standartiem/liekulību.
Ja tu nezināji, tad starp republikāņiem ir arī daudzi miljoni sieviešu, tā ka nevajag te "pūst pīlītes."
Dzidra Zupa @ 28.05.2022 22:31
Kas tev ir svarīgāk - piedzemdēt to bērnu vai būt par māti? Ja ķermenis neļauj pašai iznēsāt bērnu - ADOPTĒ, ja tik ļoti vēlies būt par māti. Ja vēlies dzemdēt, tad, manuprāt, tev bērnus nevajag.
Pasaulē ir daudz pamestu bērnu, kuri gaida mātes un ģimenes siltumu, gādību un rūpes. Ja tik ļoti alksti pēc bērna, tad tev noteikti nesagādās problēmas savu mīlestību nodot adoptētam bērnam.
Katram cilvēkam ir tiesības ar savu ķermeni un dzīvi darīt to ko viņš vēlas.Šajā apgalvojumā ir apslēpti divi pretrunīgi fakti. 1. Ja tu esi stāvoklī, tad tavā ķermenī ar laiku, dažādu bioloģisku procesu rezultātā, parādās dzīvs cilvēks. Atņemot viņam(-ai) dzīvību tu faktiski pieņem lēmumu par cita (uzsvars uz "cita") cilvēka ķermeni un dzīvību (turklāt bieži pilnībā ignorējot seksuālā partnera viedokli). Lielākā daļa ASV republikāņu to sauc par slepkavību. 2. Kā jau iepriekš minēju, ieņemšanā piedalās arī vīrietis. Bez vīrieša sēklas sieviete nebūtu spējīga lemt par cita cilvēka likteni.
BlackPill @ 28.05.2022 22:45Šajā apgalvojumā ir apslēpti divi pretrunīgi fakti. 1. Ja tu esi stāvoklī, tad tavā ķermenī ar laiku, dažādu bioloģisku procesu rezultātā, parādās dzīvs cilvēks. Atņemot viņam(-ai) dzīvību tu faktiski pieņem lēmumu par cita (uzsvars uz "cita") cilvēka ķermeni un dzīvību. Lielākā daļa ASV republikāņu to sauc par slepkavību. 2. Kā jau iepriekš minēju, ieņemšanā piedalās arī vīrietis. Bez vīrieša sēklas sieviete nebūtu spējīga lemt par cita cilvēka likteni.
didii5 @ 28.05.2022 22:45Ļoti viegli pateikt adoptē, bet es gribu savu bērnu jums ļoti viegli spriedelēt tā kā apmēram garšo maize un aizej nopērc to veikalā nu tas tā nav arī adopcijas process ir nenormāls psiholoģiski un nekur nav garantija, ka tiks akceptēts un ja pasaka nē atkal tās ciešanas es vēlreiz atkārošos jums nekad mūžā to nesaprast kam ir iets cauri, tāpēc reizēm labāk paklusēt šajā jautājumā
GhostGG @ 28.05.2022 21:18
aha un neizmirsti vēl tos pāris 100 milions kontā, ar kuru palīdzību tiek radīta ilūzija. Nu ko var gvelzt un izvilkt tik muļķīgus piemērus, šie piemēri nav un nekad nebūs avarage joe.
:D :D :D mēnesi atpakaļ bija diskusija, kur teica, ka 40g nav vecs, tagad jau 50g nav vecs. cik gan tālu esam nozdzīvojušies, kas diez būs tālā? 70g tanti sauksim par pasaudžiem?
didii5 @ 28.05.2022 22:45Ļoti viegli pateikt adoptē, bet es gribu savu bērnu jums ļoti viegli spriedelēt tā kā apmēram garšo maize un aizej nopērc to veikalā nu tas tā nav arī adopcijas process ir nenormāls psiholoģiski un nekur nav garantija, ka tiks akceptēts un ja pasaka nē atkal tās ciešanas es vēlreiz atkārošos jums nekad mūžā to nesaprast kam ir iets cauri, tāpēc reizēm labāk paklusēt šajā jautājumā
BlackPill @ 28.05.2022 22:45Šajā apgalvojumā ir apslēpti divi pretrunīgi fakti. 1. Ja tu esi stāvoklī, tad tavā ķermenī ar laiku, dažādu bioloģisku procesu rezultātā, parādās dzīvs cilvēks. Atņemot viņam(-ai) dzīvību tu faktiski pieņem lēmumu par cita (uzsvars uz "cita") cilvēka ķermeni un dzīvību (turklāt bieži pilnībā ignorējot seksuālā partnera viedokli). Lielākā daļa ASV republikāņu to sauc par slepkavību. 2. Kā jau iepriekš minēju, ieņemšanā piedalās arī vīrietis. Bez vīrieša sēklas sieviete nebūtu spējīga lemt par cita cilvēka likteni.
BlackPill @ 28.05.2022 22:29Miaa
Bērna ieņemšanā piedalās vīrietis un sieviete nevis tikai sieviete, kā tev gribētos ticēt. Tādējādi jebkādi apgalvojumi no sērijas, mans ķermenis - mana izvēle, liecina nevis par sieviešu, bet gan par vīriešu tiesību apspiešanu un dubultajiem standartiem/liekulību.
Ja tu nezināji, tad starp republikāņiem ir arī daudzi miljoni sieviešu, tā ka nevajag te "pūst pīlītes."
Dzidra Zupa @ 28.05.2022 22:32
Nu, ja vīrietis tik ļoti grib bērnu, lai meklē sievieti kura grib bērnu. Kur problēma? Kāda vēl vīriešu tiesību apspiešana?
Izklausies pēc troļļa.
didii5 @ 28.05.2022 22:52Tur jau ir tā sabiedrības ārprātā attieksme nenormāla attieksme miljons jautājumi kāpēc nav un kad tu pasaki taisnību, tad ko tu nīdi kā tev šķiet tā ir normāla attieksme????