Kāpēc interese tieši sieviesu nometnes?
Neesmu domājusi braukt, bet tīri intereses pēc pajautāju, jo aizdomājos , redzot nometnes reklāmu :)Santa1992 @ 24.05.2022 19:52Kāpēc interese tieši sieviesu nometnes?
Neesmu bijusi sieviesu nometnes, bet braucu regulāri uz nometnēm saistībā ar savam interešu sfērām
Jā, ideja nav slikta! Esmu arī čekojusi visus pārgājienus , ko piedāvā. Forši, ka sastādītas jau programmas, nekur nav jādomā, kas attiecīgajā dienā jādara un ko redzēt, jo ļoti daudz ko paspēj un apskata :)kristiana_i @ 24.05.2022 21:50Tad jau labāk aizbraukt uz kādu sērfa nometni Portugālē vai kalnos kāpšanu.
Tas “iebostos” pašapziņu vairāk, būs i sportiskāk = veselīgāk, bet pie vakariņu galda var pārrunāt “sieviešu” tēmas ar domubiedrenēm.?
Lukreecija @ 24.05.2022 23:36Neesmu domājusi braukt, bet tīri intereses pēc pajautāju, jo aizdomājos , redzot nometnes reklāmu :)
Man laikam vienīgais , kas piesaista ir jaunu cilvēku iepazīšana, bet arī jautājums - vai būs pa ceļam, ka nav baigā vilšanās un lielas naudas izmešana vējā kā jau te minēja :D
Dzidra Zupa @ 24.05.2022 21:49200€ par divām dienām?
NaU vērC!
Psihologs/psihiatrs būs lētāk.
Vai vēl labāk, mans personīgais ieteikums, paņem draudzeni un par tiem 200€ abas aizbrauciet uz spa, vai tepat uz LT vai EE atpūsties. Tici man, būs lielāka jēga nekā no visiem šiem šarlatāniem.