Man Kristaps nav radījis tā kārtējā tēviņa iespaidu, kurš vienkārši nemaksā un viss. Tur noteikti jābūt kādam dziļākam iemeslam, jo bērni viņam tomēr ir ļoti svarīgi... varbūt naids pret bērnu māti dara savu.LabaDabaDa @ 01.02.2025 18:17
Viņš ir alimentu nemaksātāju sarakstā. Tas nozīmē, ka viņš nemaksā pat minimālos uzturlīdzekļus valstij. Lai cik mazi būtu ienākumi vai aptaurēta pretējā puse, vecāks vienmēr var vienoties ar uzturlīdzekļu fondu par individuālu grafiku, daļēju atmaksu vai citiem variantiem. Tas ir, ja cilvēku vispār interesē savi bērni. Nemaksāt neko un necik ir vienkārši cūcība.
Bet kamēr ir tādas muļķes kā tu, kas jebkurai vīrieša pastrādātai cūcībai meklē attaisnojumus, tikmēr tādi bezatbildīgi tēviņi turpinās taisīt bērnus pa labi un pa kreisi.
Gatavojies, tev ir visas iespējas būt par nākamo, kam nemaksās ne kapeiku "pilnīgi pamatotu iemeslu pēc".
sokoladeszemene @ 01.02.2025 15:27
Bet šajā gadījumā, es pat neuzskatu, ka tas ir kaut kas tāds, ja Kristaps nemaksā alimentus. Mēs nezinām, ko Mairita no viņa prasa, cik daudz naudas prasa tiesāšanās un iespējams viņam vnk šobrīd nav no kā samaksāt. Es neticu, ka viņš ir tas vīrietis, kuram vienalga par bērniem, kurš vnk negrib maksāt. Viņam ir grūta dzīves situācija un tas, ka viņam nebūtu tiesīvas tiešām ir mazākais
brunettte @ 01.02.2025 19:47Man Kristaps nav radījis tā kārtējā tēviņa iespaidu, kurš vienkārši nemaksā un viss. Tur noteikti jābūt kādam dziļākam iemeslam, jo bērni viņam tomēr ir ļoti svarīgi... varbūt naids pret bērnu māti dara savu.
Es laikam ne tā noformulēju. Attaisnojums, loģiski, tas nav.. un noteikti neaizstāvu pilnīgi nevienu alimentu nemaksātāju, biju domājusi to tā, ka Mairita pa lielam bija tā, kas rādīja finansiālas problēmas un nav jau arī zināms, kā viņiem ar tiesu iet (nezinu vai ir beigusies jau), kādi ir Mairitas uzstādījumi alimentu apmēram..akul12 @ 01.02.2025 20:38
Amen, 99% alimentu nemaksātāju attaisnojums. Ja kāds veiktu aptauju starp šīm personām noteikti visām būtu naids pret savējo ex sievieti. ?
akul12 @ 01.02.2025 20:38
Amen, 99% alimentu nemaksātāju attaisnojums. Ja kāds veiktu aptauju starp šīm personām noteikti visām būtu naids pret savējo ex sievieti. ?
brunettte @ 01.02.2025 19:47Man Kristaps nav radījis tā kārtējā tēviņa iespaidu, kurš vienkārši nemaksā un viss. Tur noteikti jābūt kādam dziļākam iemeslam, jo bērni viņam tomēr ir ļoti svarīgi... varbūt naids pret bērnu māti dara savu.
Jā, par to pašu Kristapu, kuru viņa bērnu māte pazemoja visas Latvijas priekšā, neļāva tikties ar bērniem, izturējās vardarbīgi pret viņu, sagrāva karjeru. Tieši par to pašu! 😉LabaDabaDa @ 01.02.2025 23:04
Mēs runājām par vienu un to pašu cilvēku? Par cilvēku, kas neatmet bērniem ne santīmu? Par cilvēku, kas draud ar pašnāvību, nepadomājot, kā viņa nāve liks justies bērniem?
Visa viņa lielā mīla izskatās pēc tukšiem vārdiem.
Un reperi jau runāt māk, viņi ar muti maizīti pelna.
law7 @ 01.02.2025 20:53
Es daudzus no viņiem savulaik esmu sejā redzējusi. Pārsvarā nav tur nekāda naida. Tipiskie uzturlīdzekļu nemaksātāji ir tādi- nekādi. Mazizglītoti, nekur pastāvīgu legālu darbu ilgstoši nestrādājoši tipi, parasti (pus) nodzērušies vai (pus) nonarkojušies. Ne visiem, bet palielai daļai no viņiem ir problēmas ar policiju, ne viens vien ir arī cietumā pasēdējis vai sēž aktuālajā brīdī.
Praktiski visi tādi, kuriem sarkanos karogus noteikti varēja redzēt jau tad, kad viņu bērnu mātes ar viņiem iepazinās un bērnus taisīja...
brunettte @ 01.02.2025 23:35Jā, par to pašu Kristapu, kuru viņa bērnu māte pazemoja visas Latvijas priekšā, neļāva tikties ar bērniem, izturējās vardarbīgi pret viņu, sagrāva karjeru. Tieši par to pašu! ?
Kurpīte @ 01.02.2025 23:40
Sagrāva karjēru ? Kādu karjēru? To, kur viņš kaut ko padziedāja, kaut kādā grupā? Karjēra ?
ka tā ne? Pierasts par vīriešiem runāt tikai.Viena māte ar visiem bērniem ielec upē,cita noskalda tā ka dzivas vietas nav(maza Ance),šodienas gadījums,kad nomirst bērns,jo nav spējīga tieši māte pateikt ,ka pazudis un kādas drēbes,Justīnes māte,kurai vienalga,kas ar bērnu notika.Latvijas lepnums notiesāts, gan māte,gan tēvs par vardarbību pret bērniem,un dzimumnoziegumiem.Vēl vairākas lietas var atrast,kur figurē tieši mātes.Kas nosmacē,griež vēnas,dzer tabletes bērni sauc ātros.mhm.Ja tava burbuli tādu nav ,tas nenozīmē,ka viņu vispār navsivenssivenamdraugs @ 01.02.2025 21:22Kāpēc mātēm, kuras audzina vienas savus bērnus nav domas par pašnāvību, bet gan uzturēt savus bērnus? Kā var tēvs savus bērnus finansiāli neatbalstīt tikai tāpēc, ka ir naids pret bērnu māti? Joptvai, TIE IR TAVI BĒRNI! Kāpēc mātei ir jābūt naudai tikai, lai savus bērnus apģērbtu un vīrietis drīkst uzlikt mīksto un pie nesaskaņām draudēt ar pašnāvību? Nezinu, kas tiem Strūbergiem tur ir bijis savā starpā, bet ja tu savus bērnus mīli un satiec, tad kā var negribēt vai nevarēt viņus finansiāli pabalstīt arī katru dienu? WTF? Besī šitie vājie vīrieši, kamēr sievietei ir jābūt tai stiprajai. Pilnīgi vienalga, ka ja ir naids ar bērnu māti, tas nav attaisnojums savus bērnus neuzturēt.
brunettte @ 01.02.2025 23:35Jā, par to pašu Kristapu, kuru viņa bērnu māte pazemoja visas Latvijas priekšā, neļāva tikties ar bērniem, izturējās vardarbīgi pret viņu, sagrāva karjeru. Tieši par to pašu! ?
Savus vēlējumus vari novēlēt pati sev, man dzīvē viss čiki piki, vari netērēt laiku un enerģiju izgāzt žulti uz nepazīstamiem cilvēkiem😉 Es vienmēr aizstāvēšu tos, kurus apdirš situācijā, kur nav pierādījumi pretējam. Parādi man konkrēti pierādījumus, ka viņš neko nav maksājis!Sunlight @ 01.02.2025 23:51
Oi, ļoti vēlu, lai tev dzīvē arī patrāpās tāds superīgais kā tas Strūbergs! ? Šitās lielās toksisko tēvaiņu aizstāves, es nevaru ?
brunettte @ 02.02.2025 00:08Savus vēlējumus vari novēlēt pati sev, man dzīvē viss čiki piki, vari netērēt laiku un enerģiju izgāzt žulti uz nepazīstamiem cilvēkiem? Es vienmēr aizstāvēšu tos, kurus apdirš situācijā, kur nav pierādījumi pretējam. Parādi man konkrēti pierādījumus, ka viņš neko nav maksājis!
Man nav personas kods, Tev arī, acīmredzot nav, ja nevari ielikt konkrētu screenshotu. Tad no kurienes tik drošs apgalvojums?LabaDabaDa @ 02.02.2025 00:14
Atkārtošos - alimentu nemaksātu sarakstā viņš ir iekšā. Tur nonāk tikai tie, kas nemaksā neko.
Un jā, saraksts ir publisks. Ja tev ir personas kods - uz priekšu. Un taču noteikti ir - tu viņi tik labi pazīst? :D
https://www.ugf.gov.lv/lv/uzturlidzeklu-paradniekiem?utm_source=https%3A%2F%2Fwww.google.lv%2F
Nonāk tur,ja pieteicējs norāda,ka viņu tur jāieliek publiski.Ja pieteicējs nenorāda,parādnieki tur nenonāk.LabaDabaDa @ 02.02.2025 00:14
Atkārtošos - alimentu nemaksātu sarakstā viņš ir iekšā. Tur nonāk tikai tie, kas nemaksā neko.
Un jā, saraksts ir publisks. Ja tev ir personas kods - uz priekšu. Un taču noteikti ir - tu viņi tik labi pazīst? :D
https://www.ugf.gov.lv/lv/uzturlidzeklu-paradniekiem?utm_source=https%3A%2F%2Fwww.google.lv%2F
brunettte @ 02.02.2025 00:21Man nav personas kods, Tev arī, acīmredzot nav, ja nevari ielikt konkrētu screenshotu. Tad no kurienes tik drošs apgalvojums?
brunettte @ 02.02.2025 00:08Savus vēlējumus vari novēlēt pati sev, man dzīvē viss čiki piki, vari netērēt laiku un enerģiju izgāzt žulti uz nepazīstamiem cilvēkiem? Es vienmēr aizstāvēšu tos, kurus apdirš situācijā, kur nav pierādījumi pretējam. Parādi man konkrēti pierādījumus, ka viņš neko nav maksājis!