Mc.Queen @ 31.01.2025 13:47Pa pakaļu par šito tizlošanos.
Nespēju iedomāties kā jūtas gan draudzene, gan mamma.
Nav_vispar @ 31.01.2025 14:21Laimai nevajadzētu padoties. Sniegt atbalstu kā draugam, ok. Bet citādi - novilkt robežas.
Tev viss kārtībā?Bia @ 31.01.2025 14:57Esmu pārliecināta, ka Kristapa un Laimas attiecības sašķobījās tad, kad šizoīdā Mairita bērnus atļāva Kristapam pie sevis ņemt. Iespējams, arī lika izdarīt tā, lai bērniem nebūtu nekādas komunikācijas ar Laimu. Uz šī visa pamata sākās konflikti, un Laima aizgāja. Nu bet var arī saprast, priekš kam viņai vajag tās traķenes Mairitas piekabes. Kristapam tāpat viss slikti, tiesas ar to idioti, parādi, un uz šī visa vēl pa virsu viņš pazaudēja Laimu… nezinu, man liekas, ka viss šis tāpat slikti beigsies…
Bia @ 31.01.2025 14:57Esmu pārliecināta, ka Kristapa un Laimas attiecības sašķobījās tad, kad šizoīdā Mairita bērnus atļāva Kristapam pie sevis ņemt. Iespējams, arī lika izdarīt tā, lai bērniem nebūtu nekādas komunikācijas ar Laimu. Uz šī visa pamata sākās konflikti, un Laima aizgāja. Nu bet var arī saprast, priekš kam viņai vajag tās traķenes Mairitas piekabes. Kristapam tāpat viss slikti, tiesas ar to idioti, parādi, un uz šī visa vēl pa virsu viņš pazaudēja Laimu… nezinu, man liekas, ka viss šis tāpat slikti beigsies…
Laima viņam bija vēl pirms Mairitas...Skandalalert @ 31.01.2025 14:36Aj nu man ari sakuma likas, kad vini ar laimu sagajas, ka kaut nu izdotos, tada mīlestība likas, ka ir, bet nu pat nezinot personigi kka likas, ka tas Kristaps tiesam tads nepieaudzis, toksisks, naudu nepelna, bet Laima pretī tomer no augstākiem plauktiem, tads vaibs nolasijies. Ka nu nebūs diemžēl
cilvēks vismaz šeit momentāli noreaģēja,.būs pie speciālistiem,, pie kuriem visdrīzākais pats negribēja iet.Arī ja nebūs kopā vismaz sirdsapziņa būs tīra,ka varēja beigties visādiTuana @ 31.01.2025 14:08
Timma arī no sākuma itkā “ākstījās” un “pievērsa uzmanību” ar tabletēm, bet otro reizi izdarīja līdz galam. Tuviniekiem jābūt modriem, bet tomēr - ja tā Laima būtu mana draudzene, es viņai lūgtos, lai viņa neatgriežas nekad pie šāda cilvēka, jo ar viņu tiek tāā manipulēts…
Bia @ 31.01.2025 14:57Esmu pārliecināta, ka Kristapa un Laimas attiecības sašķobījās tad, kad šizoīdā Mairita bērnus atļāva Kristapam pie sevis ņemt. Iespējams, arī lika izdarīt tā, lai bērniem nebūtu nekādas komunikācijas ar Laimu. Uz šī visa pamata sākās konflikti, un Laima aizgāja. Nu bet var arī saprast, priekš kam viņai vajag tās traķenes Mairitas piekabes. Kristapam tāpat viss slikti, tiesas ar to idioti, parādi, un uz šī visa vēl pa virsu viņš pazaudēja Laimu… nezinu, man liekas, ka viss šis tāpat slikti beigsies…
Ireeen @ 31.01.2025 15:24Laima viņam bija vēl pirms Mairitas...
Lindusiks @ 31.01.2025 15:26
Tu debila esi? Tie nav tikai Maritas bērni, tie ir viņa bērni! Vienmēr domāju - kur rodas tās trakās, kas priecājas, ka vīrietis, esot jaunās attiecībās, nekomunicē ar bērniem? Skat, no kurienes - tu viena tāda.