Nepazīstu ne vienu, ne otru, vēlos uzsvērt tikai darbus, nevis viņu teikto. Teikt var daudz ko un attiecībās abi ir labi un abi var kļūt vardarbīgi, kad viens morāli Tev brūk virsū, otrs neiztur un pielieto fizisku spēku, lai otrs “aizvērtos” un tas var notikt abu starpā uz maiņām.
Pirmais kas par to ierunājās publiski bija Mairita ar domu, lai viņai palīdz financiāli (viņa teica, ka pagale viena nedeg un arī ir vainīga)..tālāk jau, protams, pievienojās mediji, pārejie cilvēki kas sadalās grupās un cenšas atrast kurš nu pie visa ir vainīgs, bet vainīgi ir ABI.
Otrais tika saukta policija nemazāk kā 3 reizes. Kādiem tad bija jābūt skandāliem, lai tiktu iejaukta policija??
Beigās Kristaps pazaudē karjeru un Mairita paliek ar diviem bērniem bez financiāla atbalsta.
Ja būtu izšķīrušies kā normāli cilvēki, tad nekas tāds nenotiktu. Izdomājuši ko tālāk darīt un vienojušies par uzturlīdzekļiem, māte kas paliek ar diviem bērniem bez naudas loģiski, ka kritīs izmisumā.
Un out of top pick - ir ļoti atkarīgs kāds Tev ir cilvēks blakus, Tu vari būt vismiermīlīgākais uz pasaules un tad var uzrasties attiecīgais cilvēks, kas Tevī atmodina zvēru.
Es domāju ka daudziem ir bijis tā, ka vienā no attiecībām esiet uzvedušies pilnīgi neadekvāti ar skandāliem, šķīvju plēšanām, aurošanu un tad nākošajās attiecībās viss ir ok.?
Ne tie cilvēki satikās..
Tādēļ esmu par to, ka vainīgi ir abi. Un man ir žēl bērnu..