Sekstings no partnera puses

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Man ir nepieciešams padoms
Karoči vakar no sava dzīvesbiedra aizņēmos telefonu lai nofočetu savā pagalmā puķi. Pēkšņi atnāk notifikācijas no personas 'boo'
Wth es nodomāju
Okej pie velna savu puķi es atvēru un izgāju cauri tam
Izrādās viņš taisa sekstingu ar ārzemju sievietēm un sūta savas mantības bildi un viņas pretī sūta savu krūšu bildes un viņš rakstīja 'I am jer*ING off rn on your beautiful breasts " un arī ķipa uztur kiberattiecības
Es momentāli izvēmos no stresa un man likās, ka sirds no krūtīm izsprāgs ārā
Bet ziniet ko, man ir poxuj. Ja tieši tā. Es protams esmu šokā un tagad ir nākamā diena un jorpojam esmu šokā. Man vajadzēja kliegt, raudāt, ārdīties , sist, noskaldīt viņu
Bet ziniet man nav emociju. Absolūti nekādu. Es jūtos tikai pie*ista no viņas puses.
Es vakar nosēdēju ārā no 4 dienā līdz 2 naktī. Vienkārši nosēdēju ārā un smēķēju kamēr slikti palika. Protams, es viņam prasīju kas pa xuiņu
Viņš saka tas esot joks un neko nopietnu viņš nedomā. Un vēl viņš teica ka viņam biežāk seksu gribas bet man nē. Es esmu savā ziņā aseksuāla un varu seksot varbūt reizi mēnesī bet tas ir cits stāsts. Un tpt piespiedu kārtā jo jā esmu bijusi izvarota 15 gadu vecumā. Un man ir nepatīkamas atmiņas un nekad nevienam neesmu to stāstījusi. Esmu pieskārusies šim tematam kad eju pie psihologa. Apmeklēju regulāri psihologu un dzeru antidepresantu Karoči viss notiek tikai tāpēc ka redz viņam esot vīrišķās vajadzības
Es neesmu dusmīga. Man vispār nav emociju. Es tikai ar viņu runāju kādas 2 h un pasmaidīju un nosaucu par vīriešu kārtas ma*ku. Šodien izturos atturīgi bet tā it kā nekas nebūtu noticis pa lielam
Jā es jau domāju ka man vajadzētu šķirties. Bet pagaidām joprojām esmu šokā
12.05.2022 14:18 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
sauliteee @ 12.05.2022 19:25
nekrāpa, privāti uzrakstīja meitenei komplimentu par bildi. Šī viņu noignorēja:D

Un "šmara" (pēc Tavām domām) ir sieviete,kura ignorēja aizņemta vīrieša komplimentus😁
12.05.2022 19:47 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
kaut kāda godīga tā šmara izklausas :)
12.05.2022 19:51 |

Reitings 64
Reģ: 30.10.2021
Šķiries. Ne vien sevis dēļ, ja reiz draugam ir tik vienkārši ar citām fantazējot izgriezt Tevi no savas dzīves, bet arī drauga dēļ, jo seksuāļiem ar aseksuāļiem kopdzīve ir tikai mocības.
sauliteee @ 12.05.2022 19:25
nekrāpa, privāti uzrakstīja meitenei komplimentu par bildi. Šī viņu noignorēja:D
Kurš te īsti ir šmara? Meitene, kas ignorē krīpu? Vai tomēr Tavs runčuks, kas pa kluso citām saka komplimentus?
12.05.2022 19:53 |

Reitings 196
Reģ: 16.04.2022
Annija35 @ 12.05.2022 19:47

Un "šmara" (pēc Tavām domām) ir sieviete,kura ignorēja aizņemta vīrieša komplimentus?
atsauca atpakaļ dusmas:D nē nē viss ok
12.05.2022 20:29 |

Reitings 196
Reģ: 16.04.2022
Man patīk jūsu cieņa pret citām sievietēm 5stars from me
12.05.2022 20:30 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Es šo nevarētu piedot. Nē, nē… iekšas nedaudz sagriezās pat iedomājoties tādu situāciju.
12.05.2022 20:36 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Jūtu līdzi. Tu esi stipra un esi pelnījusi labāku cilvēku blakus.
12.05.2022 21:28 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
ceru, ka goodmorning te vēl iekomentēs, kā viņai tā sanāca ar iepriekšējām diskusijām un kā tad ir patiesībā
13.05.2022 08:35 |

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Paldies visām kuras atbildēja
Nomierinājos un ar skaidru galvu apdomāju visu un esmu nolēmusi dot vēl vienu iespēju. Ja piečakarēs tad gan es neko nedomāšu un braukšu prom un šķiršos
Jo jā es visvairāk sliecos piekrist tam ka tā ir arī mana vaina jo es nespēju atvērties cilvēkiem, tāpēc labāk es 'uzceļu mūri' ja nu gadījumā notiek tā kā notika tagad un mazāk sāpēs bet šeit laikam ir nostrādājusi apgrieztā loģika . Iesim pie pāru terapeita.
Un tam kas saka, ka troļļojos, es arī vēlētos kaut tā būtu un kaut šī situācija būtu izdomājums un man nenāktos iet tam cauri.
Un par manām diskusijām (pati atvēru palasīju:D ) jā man tik tiešām nav draugu, jo savā dzīvē esmu tik daudz kam pretīgam izgājusi cauri , ka vienkārši nespēju uzticēties cilvēkiem pagaidām. Ir jau reizēm skumji, bet neko nepadarīsi
13.05.2022 18:32 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Tā ir Tava vaina, ka vins tā vieta lai izrunātu problemas krāpj tevi ar visādām vecenēm?! Prātiņ nāc mājas, ko Tu dari?
13.05.2022 19:58 |

Reitings 92
Reģ: 04.04.2020
Tā galīgi nav tava vaina. Pēc pieredzes varu pateikt to, ka neviens cilvēks nemainīsies dēļ otra cilvēka, tikai vienā gadījumā, ja attīstības līmenis sevī būs pašpietiekams cienīt, lolot un mīlēt savu cilvēku līdz mūža galam, ik dienu kopjot attiecības , nevis sūdzoties, ka tikai vienreiz mēnesī jums ir sex , skatoties citas, sūtot pretīgas bildes, un tas visu laiku kalpos kā attaisnojums un tu vainosi sevi pie visa, un tad gan gribēsies vēl ilgāk noslēgties no cilvēkiem. Man ir bijusi ļoti līdzīga situācija, un tas beidzās bēdīgi. Darīja tieši tādas lietas, citas, tinderis, līdz aizgāja pie citas, gribēju jau mazliet arī sevi pavainot, bet tad atjēdzos , un sapratu kāda patiešām ir tā cilvēka daba, viss manā galvā bija tikai skaista fantāzija. Un tie bija veseli 5 gadi. Ļoti rūgta pieredze. Zinot tavas emocijas būs skarbi. Ja vilksi to līdz galam tad salūzīsi vienā mirklī pavisam, un sāksi pazaudēt sevī lielu daļiņu, tas sāpēs.!
14.05.2022 01:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits