esmu ņēmusi ar visu lodgeri ārā, bez problēmām. Lietojām kad mazais vēl bija mazs un opā ņemt ar visu lodgeri nekādu problēmu.karenmil @ 11.05.2022 12:46Man bērnu vēl nav, bet lasīju, ka nepraktisks tieši tāpēc, ka ar to Lodgeri nevelk bērnam kombinezonu. Tad jautājums, kā var to bērniņu paņemt opā, ja ārā sāk ļoti raudāt vai ir jāpabaro? Liekas cietsirdīgi neņemt ārā no ratiem mazuli, kurš varētu nomierināties, ja to vienkārši izņem ārā no ratiem un paaijā uz rokām. Ne jau visiem bērni tikai guļ ratos.
karenmil @ 11.05.2022 12:46Man bērnu vēl nav, bet lasīju, ka nepraktisks tieši tāpēc, ka ar to Lodgeri nevelk bērnam kombinezonu. Tad jautājums, kā var to bērniņu paņemt opā, ja ārā sāk ļoti raudāt vai ir jāpabaro? Liekas cietsirdīgi neņemt ārā no ratiem mazuli, kurš varētu nomierināties, ja to vienkārši izņem ārā no ratiem un paaijā uz rokām. Ne jau visiem bērni tikai guļ ratos.
MiaLea @ 11.05.2022 13:01Viena no labākajam lietām. Mums ir mini lodgeris, tads kuram ir ielaidumi lai var iespradzet ari sedekliitii un sezhamratos. Izmantojaam visu laiku no dzimšanas lidz pat pavasarim tagad. Tagad jau bus izaugusi no sava, pārdosim rudenī. Mazajai pusotrs gads.
Un tās, kurām bērnu nav, bet lasa ka nepraktisks... :D es sasmējos.
Loti praktisks un ērts.. tieši kombinezons ir nepraktisks jo tajā bērns svīst un ir pārtuntulēts? un ja mašīnā sēž tādā tas berns vnk parkarst..
lodgeri smuki var atvert vaļā mašīnā atsegt ar rāvējslēdzēju. Kāpjot àrā atkal aizver. Bernu rokās var turēt visā lodgeri un nekāda vaina. :) izmantojam pat šajā ziemā ragavās sežot!
Mums ir tas guļammaisa tips ar ravejsledzeju.
karenmil @ 11.05.2022 13:25
bet es jau lasīju to mammas viedokļus, ne jau pati izdomāju. :)
Man gan liekas ļoti pat pamatots arguments. Tieši otrādāk ar kombinezonu + segu var vairēt kā nu grib pēc laikapstākļiem. Viegli bērnu izņemt ārā, ja aukstāks, uzlikt segu virsū. Lodgeris visu ierobežo, nē, nu ja nav grūti ņemt ārā ar visu guļammaisu, tad labi, bet, ja es tā padomāju, ko vieglāk ņemt uz rokām, tad viennozīmīgi tas ir bērns kombinezonā.:D
Ir mammas, kas baro arī nelielos mīnusos. Ja bērns prasa ēst katru stundu, ko tad tai māmiņai darīt, būt piesietai mājai un nekur tālāk neiziet pastaigā? Uzmet siltu villaini uz krūšu daļu un nav problēmu.
Es nezinu par kādiem svīstošiem kombjiem tu runā, bet tiem mazuļiem, kas nestaigā, ir labi pirkt auduma siltinātos kombinezonus. Ne jau tās pufaikas slīdīgās. :D Tās, kuras pērk zīdaiņiem slīdīgos kombjus, tās nesaprotu. Bērns taču visu laiku ir ratos, nav jādomā par ūdens vai vēja izturīgumu. Tādos varbūt un svīst, bet, ja pērk auduma kombjus, tad tie ir stipri praktiskāki par jūsu lodgeriem.
karenmil @ 11.05.2022 13:25
bet es jau lasīju to mammas viedokļus, ne jau pati izdomāju. :)
Man gan liekas ļoti pat pamatots arguments. Tieši otrādāk ar kombinezonu + segu var vairēt kā nu grib pēc laikapstākļiem. Viegli bērnu izņemt ārā, ja aukstāks, uzlikt segu virsū. Lodgeris visu ierobežo, nē, nu ja nav grūti ņemt ārā ar visu guļammaisu, tad labi, bet, ja es tā padomāju, ko vieglāk ņemt uz rokām, tad viennozīmīgi tas ir bērns kombinezonā.:D
Ir mammas, kas baro arī nelielos mīnusos. Ja bērns prasa ēst katru stundu, ko tad tai māmiņai darīt, būt piesietai mājai un nekur tālāk neiziet pastaigā? Uzmet siltu villaini uz krūšu daļu un nav problēmu.
Es nezinu par kādiem svīstošiem kombjiem tu runā, bet tiem mazuļiem, kas nestaigā, ir labi pirkt auduma siltinātos kombinezonus. Ne jau tās pufaikas slīdīgās. :D Tās, kuras pērk zīdaiņiem slīdīgos kombjus, tās nesaprotu. Bērns taču visu laiku ir ratos, nav jādomā par ūdens vai vēja izturīgumu. Tādos varbūt un svīst, bet, ja pērk auduma kombjus, tad tie ir stipri praktiskāki par jūsu lodgeriem.
VIP @ 11.05.2022 13:31
Šis ir iemesls, kāpēc izvairījos no visādām mammu grupām ?
Bērnu nav, lodger lietojusi nav, par ērtumu izpratne nav, iesaka segu kā risinājumu ???
Par barošanu mīnusos neizteikšos…