Vai kādai ir gadījusies šāda problēma? Kāds nejauks cilvēks uzlauza manu Zalando.lv kontu un samainīja tur e-pastu. Es vērsos Zalando.lv tehniskajā atbalstā un viņi deaktivizēja manu kontu. Bet problēma ir tāda, ka man ir vairākas jakas, ko es gribu atgriezt (ņemu vienādus vienumus, bet dažādos izmēros, jo nezināju kas man vairāk piestāvēs). Turklāt, ir dažas izpildāmās atgriešanas. Kā lai tagad saņemu atpakaļ naudu, ja nevaru piekļūt savam Zalando.lv kontam un uztaisīt tās atgriešanas? :(
Ir atpakaļ sen pazudušais tēls un ar visu foto. Hiphip urāa. Nu es kā zalando klientu apkalpošanas speciālists nemācēšu atbildēt. Uzraksti prezidentam. 😂
Nekad neesmu pašā zalando mājaslapā aizpildījusi tās atgriešanas, jo vienmēr izmantoju to kas ir atsūtīts - atgriešanas etiķeti un atgriešanas kvīti. Tev viņas ir saglabātas?
Man liekas, ka vajadzēja zalando aizpildīt, ka sūti preces atpakaļ un norādīt iemeslu, bet pati atgriešanas lapele arī ir jābūt epastā, izprintē to, un sūti, gan jau atskaitīs naudu. + uzraksti epastu, ka nosūti preces. Viss.