Shayk @ 24.04.2022 20:40NL letais Drogu variants vien ir! Tam, kuram ir mati laba stavokli melo, ka tas no NL produktiem. Ta pati Tanusha liek matos botoksu, tapec ir tik taisni un spidigi.
Es savus matus ar NL produktiem nemazgatu.
Kadi tev mati?
Iesaku pameginat Olaplex produktus, Amika (piem. The Kure linija), Redken Acidic Bonding linija.
Shayk @ 24.04.2022 20:40NL letais Drogu variants vien ir! Tam, kuram ir mati laba stavokli melo, ka tas no NL produktiem. Ta pati Tanusha liek matos botoksu, tapec ir tik taisni un spidigi.
Es savus matus ar NL produktiem nemazgatu.
Kadi tev mati?
Iesaku pameginat Olaplex produktus, Amika (piem. The Kure linija), Redken Acidic Bonding linija.
Evelīna111 @ 24.04.2022 20:21Sveikas!
Meklēju labus matus kopšanas līdzekļus. Visas NL meičas rāda, cik labi ir šie šampūni, un dažam tiešām mati izskatās burvīgi. Vai kāda var padalīties ar savu pieredzi?
. Man patīk, ļoti mazs vajag produktu, bet efektu gan redzēju tikai pēc kāda laika lietojot, sākumā likās, ka tie produkti ir mēsli😅Evelīna111 @ 24.04.2022 20:21Sveikas!
Meklēju labus matus kopšanas līdzekļus. Visas NL meičas rāda, cik labi ir šie šampūni, un dažam tiešām mati izskatās burvīgi. Vai kāda var padalīties ar savu pieredzi?
Arī NL bitītes te lien :D Šo pašu dziesmiņu vakar 3 bitītēm redzēju storijos. Vai nav sakritība ? :Dsaule5551 @ 25.04.2022 11:11. Man patīk, ļoti mazs vajag produktu, bet efektu gan redzēju tikai pēc kāda laika lietojot, sākumā likās, ka tie produkti ir mēsli?
woman_wonderland @ 25.04.2022 11:21NL kolagēna šampūns normāliem matiem ( saknes taukojas) - 250ml pudele, lietoju jau divus mēnešus ( kas ir pārsteidzoši) un daudz jauno matiņu.
. Iol😅😅😅.Lukreecija @ 25.04.2022 11:21Arī NL bitītes te lien :D Šo pašu dziesmiņu vakar 3 bitītēm redzēju storijos. Vai nav sakritība ? :D
pastaigā pie friziera, atsakies no taisnošanas un atšķirsi jaunus matus no nolūzušiem.Zebradivi @ 25.04.2022 12:11
Varbūt tie nav jaunie matiņi, bet nolūzušie no NL ķīmijas??
jete daudz ko muld + paralēli lieto kates koko 😒 tā kā diezvai pati zin no kā viņai kas irmiss99 @ 25.04.2022 13:37Jete divas nedēļas lietojot NL ampulas arī teica baigi daudz jauno matiņu ?? pārsteidzoši, ņemot vērā,ka mēneša laikā labi ja pusotrs centimetrs mata izaug ?
woman_wonderland @ 25.04.2022 13:24pastaigā pie friziera, atsakies no taisnošanas un atšķirsi jaunus matus no nolūzušiem.
galīgi nē.Zebradivi @ 25.04.2022 14:30
Paldies par ieteikumu, matus nekad neesmu taisnojusi? Pie friziera Noteikti aiziešu!
Nl-šica sacepās?