Iepazīstināšana ar vecākiem, intīma tuvība utml

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Pašlaik neesmu attiecībās, dzīvoju sev, bet šovakar aizdomājos par šiem jautājumiem.
Man ir bijušas pāris attiecības, bet neveikmsīgas. Ilgākas pusgadu. Jā, tik traki :D un vecāki vēl tagad domā, ka nekas neesmu bijusi attiecībās un tikai saka “laiks kād atrast”, lai gan atrasti bija, bet neiet(bet ne par to)
Vienkārši iedomājos:
1) pēc cik ilga laika Jūs iepazīstinājām savu otro pusīti ar vecākiem? Cik jūsuprāt būtu normāli nogaidīt pirms izstāstīt vecākiem par attiecībām?
2) cik atri intīma tuvība , jūsuprāt, būtu pieņemama? Un arī - vai jūsuprāt ir kāds randiņu limits, kad nedot skaitās jau neforši pret puisi?
08.04.2022 22:36 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
GhostGG @ 09.04.2022 15:34
kas vispār tiem par tādiem laika limitiem :D kad iepazīsties ar puisi, tad tu tā kā izdomā - "vot pēc 3 mēnešiem un 19 dienām es "iedošu" :D "dod" tad, kad pašai gribās un kad ar cilvēku ir patīkami būt kopā varētu padomāt, ka tikai vīriešiem seksu vajag.
Viņa pieminēja ka ar izskatīgajiem pārgulēja ātrāk. Tas ir sen zināms fakts ka alfa tēviņi dabū krietni ātrāk.
09.04.2022 17:07 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
Aldis15 @ 09.04.2022 17:07
Viņa pieminēja ka ar izskatīgajiem pārgulēja ātrāk. Tas ir sen zināms fakts ka alfa tēviņi dabū krietni ātrāk.

Nu tā tas ir, ka ar dažiem vīriešiem randiņojot ir tauriņi vēderā un/vai apakšējā daļā, ar dažiem nav. Tiem, kam nesanāk tauriņus radīt nevienai, jādodas pie attiecīgu pakalpojumu sniedzējām. Bet tur ne vienmēr ir runa par alfām, teju visi vīrieši, kuros esmu bijusi samīlējusies, ir samērā kautrīgi un klusi, empātiski.
09.04.2022 17:18 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
DaigaTaiga @ 09.04.2022 17:18

Nu tā tas ir, ka ar dažiem vīriešiem randiņojot ir tauriņi vēderā/apakšējā daļā, ar dažiem nav. Tiem, kam nesanāk tauriņus radīt nevienai, jādodas pie attiecīgu pakalpojumu sniedzējām. Bet tur ne vienmēr ir runa par alfām, teju visi vīrieši, kuros esmu bijusi samīlējusies, ir samērā kautrīgi un klusi, empātiski.

Ļoti, ļoti piekrītu. 👌
09.04.2022 17:19 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Manā ģimenē nekad nav bijusi aktuāla tāda oficiāla iepazīstināšana ar otro pusīti. Vecāki vienmēr ir zinājuši, ka, jā, esmu attiecībās, bet speciāli neesmu nevienu vedusi ar viņiem iepazīstināt. Arī par tagadējām attiecībām, kuras ir nopietnas, vecāki ir lietas kursā un gan jau kaut kad sanāks visus savā starpā sapazīstināt, bet tā, lai speciāli vestu draugu uz mājām, lai iepazīstinātu ar vecākiem, nē. Varbūt tas tāpēc, ka esmu mazliet citā vecuma grupā (tūlīt jau būs 31), tāpēc tāda iepazīstināšana ar vecākiem šķiet kā neliela māžošanās. Bet, protams, tie ir tikai mani uzskati un mans viedoklis šajā jautājumā.
Uz otro jautājumu jau te tika sniegtas ļoti daudz labas atbildes, tāpēc neko oriģinālu nepateikšu. Katrā ziņā ļoti piekrītu šim:
Nu tā tas ir, ka ar dažiem vīriešiem randiņojot ir tauriņi vēderā/apakšējā daļā, ar dažiem nav. Tiem, kam nesanāk tauriņus radīt nevienai, jādodas pie attiecīgu pakalpojumu sniedzējām. Bet tur ne vienmēr ir runa par alfām, teju visi vīrieši, kuros esmu bijusi samīlējusies, ir samērā kautrīgi un klusi, empātiski.

Savā dzīvē esmu satikusi ļoti izskatīgus, izsmalcinātus, elegantus vīriešus, arī tā saucamos alfas, ar kuriem, kaut sit nost, nav bijusi vēlme pārgulēt un jau pēc pāris randiņiem ir nācies saprast, ka, nu, it kā taču tas vīrietis ir teju vai ideāls it visā, bet negribas un viss, jo seksuāli nepievelk it nemaz. Tad satiku vīrieti ar kuru šobrīd esmu attiecībās, un viņš mani acumirklī iekaroja ar savu vienkāršību, smaidīšanu un samulšanu ikreiz, kad viņš uz mani paskatījās, tik ļoti, ka jutu tauriņus dejojam ne tikai vēderā jau tajā pašā dienā, kad pirmoreiz tikāmies. Tik ļoti, ka pilnīgi sēdi blakus tam cilvēkam un viss ķermenis ir kā uzlādēts, iekšā viss trīc aiz tā, cik ļoti šis cilvēks pievelk. Pārgulējām nedēļu pēc iepazīšanās. Tā ka uzskatu, ka šajā ziņā nav tādi īstie vai neīstie termiņi, kuru laikā pārgulēt ar otru. Ir tikai vai nu īstie vai neīstie cilvēki.
09.04.2022 21:55 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
viņš mani acumirklī iekaroja ar savu vienkāršību, smaidīšanu un samulšanu ikreiz, kad viņš uz mani paskatījās, tik ļoti, ka jutu tauriņus dejojam ne tikai vēderā jau tajā pašā dienā, kad pirmoreiz tikāmies.

Jā, tieši šie arī manai ķīmijai liek strādāt.
09.04.2022 21:59 |

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Paldies par atbildēm! :)
Teiksim tā - man līdz šim nav veicies ar attiecībām. Visas neveiksmīgas. Un ir bijis, kur uzreiz saprotu, ka nu nebūs(tas bija pirmais čalis), tāpēc nesaprotu kāpēc toreiz gūlos gultā, jo nebija ne emocionālā saikne, ne ķermenis uzlādēts kā te raksta. Drīzāk pirmās attiecības izmisuma un kompleksu vadītai. Puisis nebija slikts, bet nebija ķīmijas un pirmais sekss un attiecīgi pēc tam īsti līdz galam nebija tas koniedomājos. Toreiz devu, jo likās nu kā, mēs tik bieži tiekamies un es marinēju kā tāda bailile..
Nākamajas divās attiecībās vismaz kaut kāds saikne bija un sākumā diez gan liela seksuālā pievilkšanās, tāpēc sanaca atri pārgulēt(pat pirmajā randiņā vienās attiecības), bet tad no vīrieša sākās konkrēta huiņa - kāēc tu man neuzticies par x(piemerma, gimenes lietam), kapec tu manā priekšā kaunējies padziedāt, bet sevi izrādiji pirmajā randiņš un liki es gultā... nu jā, tad bija nepatīkami.
Saprptu, ka jāvadās pēc sajūtām
09.04.2022 22:41 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
vai jūsuprāt ir kāds randiņu limits, kad nedot skaitās jau neforši pret puisi?

Tu neesi NEVIENAM parādā seksu. Nevienam. Ne randiņu čalim, ne partnerim ne vīram. Nevienam nav tiesību uz Tavu ķermeni ja Tu to nevēlies.
09.04.2022 23:15 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Nevienam nav tiesību uz Tavu ķermeni ja Tu to nevēlies

… pasmējās kariņš ar pauļutu, kad visas skrējāt potēties…
09.04.2022 23:22 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
Tēmas jautājumi vedina domāt, ka ir tādi pareizie un nepareizie laika intervāli, bet tā nav un nevar būt. Jādzīvo ne pēc scenārija un jātic savai intuīcijai un izjūtām, vienās attiecībās tās var būt dažas stundas, citās mēneši (runāju par jebkuru no tēmām - iepazīstināšanu ar vecākiem vai pārgulēšanu).
Un arī - vai jūsuprāt ir kāds randiņu limits, kad nedot skaitās jau neforši pret puisi?

gulēt ar puisi, ar kuru negribii gulēt ir neforši gan tev, gan puisim :)
10.04.2022 08:12 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
+ manuprāt, ietekmē ari attiecības ar vecākiem. Man nav bijušas tuvas draudzeņu attiecības ar mammu, tāpēc es daudzas lietas noklusēju viņai un bija neērti teikt par attiecībām. Arī manai mātei tendence izprašņāt par visu, grib zināt detaļās visu un tad ilgu laiku man negribējās teikt, lai nav tā, ka škiršanās gadījumā ir jātaisnojas kāpēc tā.
Ir ļoti daudz lietoņas, kas ietekme, taču vislabāk manuprāt ir tā nejausi iepazistinat, piemeram, kopīga pasakuma. Katra ziņā man uzdzen šermuļus tā speciāla nākšana pie otras pusītes vecākiem vakariņās. Liekas pārāk liels spiediens. Es reiz biju tādā situacija, mēnesi esot attiecībās, brr
10.04.2022 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits