Aldis15 @ 20.04.2022 22:04Bet kad es ieminējos ka piķis nebūs daudz, uzreiz meitenes sāk čīkstēt... "kas tad tas par veci" "kurai tāds vajadzīgs" "nav karjera/ambīcijas/nauda = lupata"
Fargo @ 23.04.2022 01:11
Alda portfolio - zems (burtiski - max 1,7m no zemes), plikpaurains pubertitātes turpinātais pumpainais wanna be krāniņš, kas ikdienā ir nespējīgs kartupelis un kompensējas savās "mamma mani nemīlēja" situācijās ar savu augstāko sasniegumu - droņīšanu tendenciozos sieviešu tēmām orientētos forumos, jo tas ir vienigais veids, kā saņemt vismaz kaut kādu uzmanību. Skumjākais, ka tas vienlakus iemieso tindera 85% :D
Aldis ir 190+ cm, bet tā arī ir vienīgā viņa kvalitāte, turklāt tikai to sieviešu acīs, kurām tas ir svarīgi.
little-may @ 23.04.2022 09:12Tās meitenes, kas satraucas, ka jau tuvu 30 vai vairāk un nav otra cilvēka-nesatraucieties. Es savu foršo vīrieti satiku savos 28. Pirms tam bija periods, ka šķita-oi, nevienu neatradīšu. Tad iepazinos ar bijušo, ar kuru (tagad saprotu) sagāju kopā jo biju ieciklējusies uz vārdiem "attiecības", "otrs cilvēks". Nesaskanēja mums nevienā brīdī-loģisks iznākums bija šķiršanās. Šobrīd gan esmu laimīga un mans vīrišķis ir spējis mani vairākas reizes atstāt ar muti vaļā. Būtu daudz ko rakstīt, bet nav tāda diskusija. Ieteikums visām, kas satraucās-pievērsieties citām lietām, nemeklējiet otru cilvēku itk izmisīgi-tad viņš arī nebūs. Kad būsiet happy ar savu ikdienu, sevi un nebūs īsti vajadzības uztraukties par attiecībām-uzradīsies īstais. Un vēl-mani pašu piemeklēja dzīves ironija. Pirms satiku savējo, biju vienmēr piekopusi principu "don't F*** the company vai-ar kolēģiem nē. Viņš arī. Un-ko domāji, ko ne-abi strādājam pretējos kabinetos...Dzīvei ir laba humora izjūta! :)
baac, Kapec tu brauci?😀😀 jā nav auto tadi uzreiz iet melnajā sarakstā😀Katey @ 23.04.2022 12:56Man tāda sajūta ka vīriešu vienīgā vēlme ir nomirt vieniem aukstā gultā.
Man viens randiņš vilkās 2 minūtes max. Es teicu ka dzīvoju Pārdaugavā. Viņš izdomāja ka varētu aizket uz Ezīti miglā pie Alfas. Es itkā piekritu,bet biju jau dusmīga par to ka man sievietei jābrauc tāds gaisa gabals. Un vēl bija vecas bildes saliktas. Un es kā ieraudzīju viņu es viņam pateicu visu ko domāju. Un viņš saka,, Nu ta ko darisim a? Pagriezos un aizgāju.
Ieva333 @ 22.04.2022 22:53Bija ari virietis ar mentalajam problemam, nesavaldiba, kliegsana uz mani. Ar to satikamies 5 -6 reizes, bet sapratu, ka man nav vajadizgs blakus nenormalais virietis, kurs jau 3.reize uzkliedz, jo esot mani jagaida (kaveju randinu).
Mezavavere @ 23.04.2022 13:02baac, Kapec tu brauci??? jā nav auto tadi uzreiz iet melnajā sarakstā?
Tie kuriem pašiem nav auto, citu iemeslu nevaru iedomāties :DWordrobe666 @ 04.05.2022 18:44
Ir arī otradi- vīrieši, kas uzskata, ka ja sievietei nav mašīnas, tad viņa atkrīt jau... ?
minniethemouse @ 08.04.2022 10:43Noteikti tamlīdzīgas tēmas ir bijušas, bet nu, man gribējās vēlreiz uztaisīt ?. Padalāmies ar saviem stāstiņiem uz dzīves!
Es jau gadu esmu viena, un šobrīd grafiks ir tāds, ka esmu visu laiku aizņemta ar darbiem, plus, man ir tiešām baigais iekšējais bloks uz attiecībām, bet nu ko...atjaunoju profilu vienā no platformām, sāku rakstīties ar kaut kādu džeku(var teikt, pirmo, kas trāpījās ?). Pēc nedēļas sarunājām satikties. Viņš atbrauca ar ričuku, ārā tieši bija ledus auksti ?????, mēs vnk divas stundas staigājām (es godīgi, jutos kā 15gadīga), riktīgi nosalām un ES(!!!) mums statjikā pirku kafijas, šim pat maks līdzi nebija.
Reāli tizli.
Tagad raksta katru dienu, bet es protams galīgi nesaprotu, kur tādas "attiecības" var virzīties ??????.
Lūdzu, pastāstiet kaut ko tādu, lai es nomierinos - ka ir arī trakāk.
P. S. Man šķiet, es nomiršu viena ?.
iiieviiite @ 08.11.2022 08:35mjā, interesanti. a daudzi vīrieši parasti negrib iet uz randiņiem, jo bieži jātērējas (man to divi brīvi vīriešu kārtas draugi teica un nav viņi tie nabagākie) ?. katru reizi ziedi, kāda pasēdēšana (tagad aukstā laikā jo īpaši), kafijas vai ēdiena uzsaukšana. katru reizi kāds 50.00 vismaz sanāks. un ja tie randiņi ir bieži un katru nedēļas nogali, tad pat pieticīgi rēķinot, mēnesī vairāki simti ?
neko nesaku, to visu var arī nedarīt, bet daudzām sievietēm tas ir svarīgi - uzmanība un tā, izredzes vīrietim noteikti labākas, ja tas viss būs.
Piekrītu par to laika tēriņu, tāpēc jāmācās no kļūdām un jāorganizē randiņš tā lai būtu maksimāli maza iespēja kļūdīties un neveiksmes gadijumā pašam neko nezaudēt.Laris @ 08.11.2022 00:39
Katrs randiņš ir kā liela vilšanās ? veltīgi tērēts laiks, vienmēr nodomāju - būtu labāk citādāk to pavadījusi , ne uz randiņu ar briesmoni nākusi.
Šausmaz..Cik daudz kompleksu un aizspriedumu.
Bērns traucēklis..Nezinu man tā nekad nav bijis..Man laikam tik kādu vienu reizi kāds ir pateicis..Ai vai tev bērns..Tad diemžēl nē.Bet es tajā brīdī tā nošoķejos..Vabūt protams skatoties kādā vecumā ir tas bērns..Es par savu meitu pati rūpējos un viņas tēvs..Manam jaunajam vīrietim ir jāsāprot ,ka tā ir mana sastavdaļa un ja mīl mani, tad mani bērni ir neatņemama sastāvdaļa no manis.Un viņš var kļut par labu draugu bērnam..Es neuzskatu, ka bērni ir traucēklis.