GhostGG @ 22.04.2022 12:11
Šim gan nepiekrītu. Izskatīgs 20-25g čalis, kuram vēl īsti nekā nav, dabūs ne mazāk sieviešu kā 40g turīgs vīrietis. Turklāt ne jau arī visas jaunas sievietes grib sev vīrieti tēva vecumā, neatkarīgi no tā, cik biznesi, nauda utt viņam ir.
reina @ 22.04.2022 11:06Eu, atgriežamies pie stāstiņiem? Baigi interesanti palasīt no malas :D Pati es precēta, neesmu tinderus izmantojusi (par reālās dzīves iepazīšanās iespējām varu piemetināt - militārā spēle Airsoft), bet māsa bez puiša. Bakstu viņu, lai tinderi pačeko.
Par tiem vecumiem un alfām. Īsti nesaprotu, ko tie alfa males te panāk, noliekot "vecas" sievietes vai sievietes ar "piekabēm", lai tās ne uz ko sakarīgu necer? Tak tāpat gan sievietes, gan vīrieši tinderosies, ar ko grib. Beidziet te rakstīt pamācošos palagus un paši arī tinderojieties, ar ko vien gribat, pēc jūsu teiktā, ne ar tām vecajām, resnajām vai piekabainajām :D
Vīriešiem veiksmīgiem ap to laiku ir sakārtots bizness, daudz piķa, un vēl ciešams izskats.
Jep, turklāt pieejamais dating pool ar 40 gadīgiem vīriešiem LV, manuprāt, ir visai nožēlojams. Sakarīgie lielākoties jau būs aizņemti. Tad paliek šķirteņi un visādi dīvaiņi. Tad jau labāk tikties ar jaunu, kam nekā nav, bet ir potenciāls.
Piekūns @ 22.04.2022 12:18
Jep, turklāt pieejamais dating pool ar 40 gadīgiem vīriešiem LV, manuprāt, ir visai nožēlojams. Sakarīgie lielākoties jau būs aizņemti. Tad paliek šķirteņi un visādi dīvaiņi. Tad jau labāk tikties ar jaunu, kam nekā nav, bet ir potenciāls.
Sofija123 @ 22.04.2022 14:22Nu mana Tinder pieredze ir veiksmīgi laba, jo ar pirmo mēģinājumu viss ir beigās sanācis ļoti labi - esam precējušies un ar bērnu. Bet tas bija pirms 7 gadiem, nezinu kādi cilvēki tagad Tinder apgrozās. Tajā laikā bija, protams, standarta tipi - tie kuri meklē tikai vienai naktij, tad visādi dīvaiņi un arī pa kādam adekvātam tipam. Atceros, ka atsijāju diezgan vienkārši - ja nemācēja normāli literāri, gramatiski pareizi un saturiski veidot saraksti, tad vispār nemaz nepievērsu uzmanību tādām ziņām, jo tas, diemžēl, daudz izsaka par cilvēka intelekta līmeni. Otrs faktors bija profilos esošās bildes - pārāk “saldos” un pēc skata spriežot narcisus arī swipe left (vai otrādi, neatceros uz kuru pusi bija noraidīt ?). Bet šis ir gaumes jautājums, man vienkārši ir svarīgi ne tikai smuka seja, bet arī kas galvā darās. ?
Sofija123 @ 22.04.2022 14:22Nu mana Tinder pieredze ir veiksmīgi laba, jo ar pirmo mēģinājumu viss ir beigās sanācis ļoti labi - esam precējušies un ar bērnu. Bet tas bija pirms 7 gadiem, nezinu kādi cilvēki tagad Tinder apgrozās. Tajā laikā bija, protams, standarta tipi - tie kuri meklē tikai vienai naktij, tad visādi dīvaiņi un arī pa kādam adekvātam tipam. Atceros, ka atsijāju diezgan vienkārši - ja nemācēja normāli literāri, gramatiski pareizi un saturiski veidot saraksti, tad vispār nemaz nepievērsu uzmanību tādām ziņām, jo tas, diemžēl, daudz izsaka par cilvēka intelekta līmeni. Otrs faktors bija profilos esošās bildes - pārāk “saldos” un pēc skata spriežot narcisus arī swipe left (vai otrādi, neatceros uz kuru pusi bija noraidīt ?). Bet šis ir gaumes jautājums, man vienkārši ir svarīgi ne tikai smuka seja, bet arī kas galvā darās. ?
Annija35 @ 22.04.2022 18:29
Pirms 2g Tinder lietoju,tur vēl joprojām bija dažādi dīvaiņi un daudz arī to,kas meklē vienas nakts sakarus,arī aizņemti vīrieši. Pat pazīstamus manīju tur.
Daudz enerģijas un laiku prasa tā atsijāšana,man apnika ?
Nāca arī vēstules ar sex bildēm no vīriešiem ?
Žēl ka abiem dzimumiem nesakrīt prioritātes - attiecībā uz to ko meklē Tinderī
Caļi grib sex
Meitenēm nopietnās attiecības
Jacqueline @ 22.04.2022 18:45
Sofija ļoti pareizi aprakstīja kā vienkārši atsijāt ne-potenciālos vīriešu pāstāvjus, bet kā saka, tāds tādu atrod, tā kā nedomāju, ka problēma bija vīriešos, kaut kāds jau iemesls bija kādēļ samatchoji ar šiem cilvēkiem.
Izšķiro/atsijā :DDaigaTaiga @ 22.04.2022 19:34
Kā tad sievietes apprecas ar tiem no Tinder, ja jau visiem vīriešiem tur mērķis esot tikai izklaide? Pistoli pie deniņiem pieliek? ?