Tinder/Badoo stāstiņi

Reitings 680
Reģ: 16.03.2020
Noteikti tamlīdzīgas tēmas ir bijušas, bet nu, man gribējās vēlreiz uztaisīt 😀. Padalāmies ar saviem stāstiņiem uz dzīves!
Es jau gadu esmu viena, un šobrīd grafiks ir tāds, ka esmu visu laiku aizņemta ar darbiem, plus, man ir tiešām baigais iekšējais bloks uz attiecībām, bet nu ko...atjaunoju profilu vienā no platformām, sāku rakstīties ar kaut kādu džeku(var teikt, pirmo, kas trāpījās 😀). Pēc nedēļas sarunājām satikties. Viņš atbrauca ar ričuku, ārā tieši bija ledus auksti 😀😀😀😀😀, mēs vnk divas stundas staigājām (es godīgi, jutos kā 15gadīga), riktīgi nosalām un ES(!!!) mums statjikā pirku kafijas, šim pat maks līdzi nebija.
Reāli tizli.
Tagad raksta katru dienu, bet es protams galīgi nesaprotu, kur tādas "attiecības" var virzīties 😀😀😀😀😀😀.
Lūdzu, pastāstiet kaut ko tādu, lai es nomierinos - ka ir arī trakāk.
P. S. Man šķiet, es nomiršu viena 😀.
08.04.2022 10:43 |

Reitings 401
Reģ: 16.03.2022
Senos laikos biju tādā piereģistrējusies. Ar vīru tur iepazinos. Līdz vīram man bija visai feini randiņi. Viens bija baigi smuks jurists. Pirmais randiņš notika baseinā. Es viņu uzaicināju uz treniņu, viņš piekrita. Atceros, ka viņam ļoti patiku, viņš man arī, bet ne kopdzīvei. Kādu laiku satikāmies kopīgai sportošanai- peldēšana, skrituļošana. Dzīvē ir sanācis, ka izmantojuši viens otra profesijas pakalpojumus.
Tad vēl viens tāds pazīstams cilvēks, producents. Uzreiz veda iepazīstināt mani ar saviem radiem. Gribēja dzīvot kopā, remontēja tad dzīvokli, gribēja pakārtot manām idejām. Hmm.. kkas tomēr nepatika. Bet.. palīdzēja man vēlāk ar remontdarbiem, pat apmaksāja viņa meistara darbu manā dzīvoklī.
Vēl viens- baņķieris. Svaigi sķīries. Ļoti gudrs, perspektīvs. Sadraudzējāmies ar viņa māsu. Nepatika, ka nevisai izteicās abi par exsievu.
Tad bija viens sporta klubu īpašnieks. Pluss tāds, ka tiku pie abonomenta. Bija ieciklējies uz sportu, brenda apģērbiem un ceļošanu. Esmu gara, lika man nomest no 58 uz 55 kg. Sapratu, ka man tas neder, man būs stress šādās attiecībās. ( ja kas, sieva tagad galīgi nesportiska un ar lieku svaru)
Bet viens no šeit nosauktajiem uz “ šķiršanos” reaģēja, ka izpirka vienu ziedu veikalu un uzdāvināja labu fotoaparātu.
Bija jau vēl daži. Varu teikt, ka visi bijuši samērā labi vīrieši, bet man neatbilstoši.
Vīrs- pirmajā randiņā šausmīgi izsmējāmies. Apēdu ( netīšām) no viņa šķīvja visas lielās garneles. Pēc tam garajā vīkendā viņš mani uzaicināja uz Amsterdamu… sākums- jautrs, nenopietns itkā, bet nu jau kopā tik ilgi.
Man laikam ir čujs, ņujs un poņa.
09.04.2022 19:58 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Man gan laikam izklausās vairāk pēc fantāzijām vai goldigeres, vai arī abi kopā, bet nu ok.
09.04.2022 20:23 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Santa1992 @ 09.04.2022 19:32
Annija35, man lasot nez kāpēc rodas iespaids, ka tevi Aldis15 kaitina un Tu viņu uztver nopietni. Man vairāk iesmiet par viņu gribas nevis kko skaidrot viņam. Un arī man žēl, ka viņa nespēja nopelnīt viņam tik liels un sāpīgs komplekss pa dzīvi kam viss pārējais tiek pakārtots.
Es visu naudu notērēju hobijam, sievietēm nekas nepaliek. Tāpēc meklēju tādas kurām nevajag $ no manis.
09.04.2022 20:37 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
Aleksandrs @ 09.04.2022 20:23
Man gan laikam izklausās vairāk pēc fantāzijām vai goldigeres, vai arī abi kopā, bet nu ok.

Nu nez, es esmu ļoti parasta, varētu teikt, ka izskatos zem vidējā, jo pat nelakoju nagus, bet man gandrīz vienmēr jaunībā Tinderī trāpījās daudz turīgāki, augstākos amatos strādājoši vīrieši (es izskatīgajiem parasti svaipoju garām) nekā man gribētos, un arī ir līdzīga pieredze, tikai citi amati. Tā ka var būt reāli, ja komentāra autore ir skaista, jo pat neskaistajām tā notiek.
09.04.2022 20:39 |

Reitings 401
Reģ: 16.03.2022
Aleksandrs @ 09.04.2022 20:23

Ne viens, ne otrs, bet es nekad neatteicu, ja man izmaksāja vai uzdāvināja dāvanu.
Man pašai ir laba izglītība, strādāju tad pat divos darbos un reizēm pat trijos, jo ņēmu atsevišķus projektus. Principā es mērķtiecīgi meklēju vīrieti nopietnām attiecībām, nekautrējos par to runāt. Un, ja sajutu, ka nav īstais, tad izdomāju pieklājīgu atteikumu.
Jā, jaunībā biju slaida, gara un simpātiska, un visnotaļ gudra. Tagad ir arī kas palicis no nosauktā 😜
09.04.2022 21:08 |

Reitings 508
Nu nez, es esmu ļoti parasta, varētu teikt, ka izskatos zem vidējā, jo pat nelakoju nagus, bet man gandrīz vienmēr jaunībā Tinderī trāpījās daudz turīgāki, augstākos amatos strādājoši vīrieši (es izskatīgajiem parasti svaipoju garām) nekā man gribētos, un arī ir līdzīga pieredze, tikai citi amati. Tā ka var būt reāli, ja komentāra autore ir skaista, jo pat neskaistajām tā notiek.

Ar to skaistumu arī mēdz būt visādi, ir novērots, ka tas ko sievietes uzskata par skaistu, un tas ko vīrieši, bieži vien krasi atšķiras, tā ka, iespējams, vīriešu acīs tu esi daudz skaistāka kā pati domā.
Cik nav bijis tā, ka sieviete saka, ka tā ir skaista, vai viņas draudzene ir ļoti skaista, un kad tu ieraugi, tad ir tāds, - un šī skaitās baigā skaistule, tiešām?
Starp vīrišiem atkal ir tā, ja kāds saka, ka kāda sieviete ir skaista / smuka / ņemama (kā nu kurš izsakās), tad visbiežāk tā arī ir.
09.04.2022 21:09 |

Reitings 106
Aleksandrs @ 09.04.2022 21:09

Ar to skaistumu arī mēdz būt visādi, ir novērots, ka tas ko sievietes uzskata par skaistu, un tas ko vīrieši, bieži vien krasi atšķiras, tā ka, iespējams, vīriešu acīs tu esi daudz skaistāka kā pati domā.
Cik nav bijis tā, ka sieviete saka, ka tā ir skaista, vai viņas draudzene ir ļoti skaista, un kad tu ieraugi, tad ir tāds, - un šī skaitās baigā skaistule, tiešām?
Starp vīrišiem atkal ir tā, ja kāds saka, ka kāda sieviete ir skaista / smuka / ņemama (kā nu kurš izsakās), tad visbiežāk tā arī ir.

Tagad uz to atskatoties vairāk liekas, ka visas 18-22 gadīgās bagāto vecpuišu Tinder daļai liekas ''ņemamas'' tikai tādēļ, ka jaunas. Nu es objektīvi atpaliku no tā, kas redzams eskorta sludinājumos. Vispār esmu no tām, kam pasēdēšanas parkā uz soliņa ir pilnīgi pietiekami, varu arī izmaksāt kafiju vai dalīt rēķinu uz pusēm. Bet tā vietā jau pirmajos randiņos bija restorāni pa 50 lati, otrajos vai trešajos randiņos jau zelta vērtslietas vai telefons vai Eiropas ceļojumi (un šis pat no tiem, ar kuriem tā arī nekad nebija tuvības). Un es nekad nesapratu, par ko, bet nu ok...
09.04.2022 21:28 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
DaigaTaiga @ 09.04.2022 21:28

Tagad uz to atskatoties vairāk liekas, ka visas 18-22 gadīgās bagāto vecpuišu Tinder daļai liekas ''ņemamas'' tikai tādēļ, ka jaunas. Nu es objektīvi atpaliku no tā, kas redzams eskorta sludinājumos. Vispār esmu no tām, kam pasēdēšanas parkā uz soliņa ir pilnīgi pietiekami, varu arī izmaksāt kafiju vai dalīt rēķinu uz pusēm. Bet tā vietā jau pirmajos randiņos bija restorāni pa 50 lati, otrajos vai trešajos randiņos jau zelta vērtslietas vai telefons vai Eiropas ceļojumi (un šis pat no tiem, ar kuriem tā arī nekad nebija tuvības). Un es nekad nesapratu, par ko, bet nu ok...

Nav tā, ka daļai vīriešu šķiet, ka sievieti un mīlestību var nopirkt? Varbūt tāpēc tie 50 Ls utt.
09.04.2022 21:57 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
.Eksperte. @ 09.04.2022 21:57

Nav tā, ka daļai vīriešu šķiet, ka sievieti un mīlestību var nopirkt? Varbūt tāpēc tie 50 Ls utt.
Loģiski, paskaties kā man brūk virsū, jo saka ka $ nebūs.
09.04.2022 22:26 |

Reitings 106

Es nezinu, man šķiet, ka 90% ne attiecības ar mani vēlējās.
Bet stāsts vairāk par to, ka es speciāli izvēlējos ļoti vienkārša izskata vīriešu foto ar labsirdīgu seju, kas izskatās pēc tādiem, kas nevērtē meiteni primāri pēc izskata. Bet tad tāda kā vilšanās, ka piebrauc tomēr glauns auto, restorānā pastāsta par savu darbu, kas ir daudz prestižāks, nekā man pēc fotogrāfijām šķita utt. Lai gan man tieši tas ar divriteni, kas var ''sagrabināt'' vien kafijai, būtu bijis sirdij tuvāks, bet kaut kā man ar tādiem no Tindera nesanāca tikties... Laikam bildēs nebiju pietiekami laba viņiem, bet tie bagātie svaipo un tiekas ar visām pēc kārtas - glīta vai neglīta, un arī neizskatīgās apdāvina, ved kaut kādos tuvākos vai tālākos ceļojumos utt. :)
09.04.2022 22:36 |

Patīk
Reitings 2091
Reģ: 22.05.2019

Noteikti ir daļa tādu vīriešu,kas domā,ka ar dārgām dāvanām pirmajos randiņos ātrāk sievieti iekaros un ievilks savos tīklos un noteikti ir arī sievietes,kas uz to uzķeras.
09.04.2022 22:51 |

Reitings 508
Nevis uzķeras, bet liela daļa tieši tādus arī meklē, ar citādākiem nemaz netiekas. Tepat forumā pavisam nesen bija diskusija, kur gandrīz visas teicāt, ka ja džekam nav kruts auto, darbs ar pāris pakām algu, un glauna dzīvesvieta, tad viņš nekam nav derīgs.
DaigaTaigas pieticība gan mazliet izbrīna, tur liekas iespējams ir otrs grāvis. Bet prieks, ka vismaz ir vēl mūsdienās sievietes, ka čaļus pēc maka biezuma nemēra.
09.04.2022 23:04 |

Reitings 680
Reģ: 16.03.2020
DaigaTaiga @ 09.04.2022 22:36

Es nezinu, man šķiet, ka 90% ne attiecības ar mani vēlējās.
Bet stāsts vairāk par to, ka es speciāli izvēlējos ļoti vienkārša izskata vīriešu foto ar labsirdīgu seju, kas izskatās pēc tādiem, kas nevērtē meiteni primāri pēc izskata. Bet tad tāda kā vilšanās, ka piebrauc tomēr glauns auto, restorānā pastāsta par savu darbu, kas ir daudz prestižāks, nekā man pēc fotogrāfijām šķita utt. Lai gan man tieši tas ar divriteni, kas var ''sagrabināt'' vien kafijai, būtu bijis sirdij tuvāks, bet kaut kā man ar tādiem no Tindera nesanāca tikties... Laikam bildēs nebiju pietiekami laba viņiem, bet tie bagātie svaipo un tiekas ar visām pēc kārtas - glīta vai neglīta, un arī neizskatīgās apdāvina, ved kaut kādos tuvākos vai tālākos ceļojumos utt. :)

Izklausās pēc zinātniskās fantastikas 😀
Man tādus vajag!
09.04.2022 23:04 |

Reitings 106
DaigaTaigas pieticība gan mazliet izbrīna, tur liekas iespējams ir otrs grāvis. Bet prieks, ka vismaz ir vēl mūsdienās sievietes, ka čaļus pēc maka biezuma nemēra.

Par to knapo sagrabināšanu kafijai bija domāts pirms 8 gadiem, kad pati vēl tikai studēju. Manā vecumā nespēja atļauties kafiju tiešām būtu par traku, bet auto neesamību joprojām neuzskatu par baigo mīnusu.
Man attiecībās vīrietis pilda arī labākā drauga funkciju, bet dziļa draudzība man var sanākt ar tādiem cilvēkiem, ar kuriem esmu līdzīgā izglītības, inteliģences, ienākumu un uzskatu ziņā. Kaut vai, ja man pašai nav auto, es ļoti labi saprotu tos, kuriem arī tā nav. U.tml.
09.04.2022 23:13 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Aleksandrs @ 09.04.2022 23:04
Nevis uzķeras, bet liela daļa tieši tādus arī meklē, ar citādākiem nemaz netiekas. Tepat forumā pavisam nesen bija diskusija, kur gandrīz visas teicāt, ka ja džekam nav kruts auto, darbs ar pāris pakām algu, un glauna dzīvesvieta, tad viņš nekam nav derīgs.

Man viens no randiņotājiem vienā no randiņiem sāka skaitīt kas viņam pieder. Mana sejas izteiksme laikam liecināja, ka es neticu. Gāja savā CSDD un rādija sarakstu. Kad teicu, ka to telefonu var likt nost un man neinteresē, samulsa. Es neprasiju lai man stāsta vai rāda. Bet vīrišķais instingts laikam lika domāt, ka tā būs labāk un uzsitīs sev cenu.
Turpretīm esošais vispār ļoti izvairīgi atbildēja pat par to, kur strādā. Beigās, kad uzzināju ar ko nodarbojas un kas viņam pieder es biju uz pauzes. Bet tad jau bijām samīlējušies un uzzināju visu pēdējā brīdī pirms viņam nācās doties prom.
Tā kā grūti teikt. Ne vienmēr vajag rādīt to, kas tev ir. Daudzi jau standartā saliek profilā savus Subārus un brīnās, kapēc raksta lai izvizina. 😀
09.04.2022 23:18 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Es savos laikos, kad dzīvojos tinderī (22-23) gadi, vispār biju uzlikusi limitu, lai rāda puišus līdz 25. Nu, reāli neinteresēja tajā brīdī daudz vecāki, pieļauju, ka gan jau kāds spieda sirsniņas u.tt. 😄
Tāpēc rezultātā, par laimi, nesanāca tikties ar "biezajiem". Pozitīvi jau likās, ja puisim vispār kaut kāda mašīna bija un varēja par kafiju samaksāt, protams, galvenais bija, lai "smadzenes galvā" un bez Minhauzena tekstiem.
Protams, tam vecumam bija tādi standarti, tagad pieļauju domu, ka būtu nedaudz augstāki.😄
10.04.2022 09:56 |

Reitings 438
Reģ: 21.01.2021
Es laikam arī esmu kaut kāda dīvaine, jo arī nav bijis svarīgi lai ir baigais piķis vīrietim. Visas attiecības izveidojās uz abpusējām simpātijām pirms tam nepētot CSDD info vai bankas konta izdrukas 😀
Mašīnas gan ir bijušas visiem, vienam tā bija tik pat veca, kā es 😀 Neredzēju tur problēmu
10.04.2022 10:05 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Runājot par mašīnām, vienam labam draugam virs 30 nemaz nav tiesību un negrib arī, bet cilvēks turīgs: savs dzīvoklis, labs darbs, inteliģents. Rets gadījums, bet pierāda,ka pēc mašīnas spriest nevar gluži.😄
10.04.2022 10:18 |

Reitings 1809
Reģ: 17.03.2022
.Eksperte. @ 09.04.2022 23:18

Man viens no randiņotājiem vienā no randiņiem sāka skaitīt kas viņam pieder. Mana sejas izteiksme laikam liecināja, ka es neticu. Gāja savā CSDD un rādija sarakstu. Kad teicu, ka to telefonu var likt nost un man neinteresē, samulsa. Es neprasiju lai man stāsta vai rāda. Bet vīrišķais instingts laikam lika domāt, ka tā būs labāk un uzsitīs sev cenu.
Turpretīm esošais vispār ļoti izvairīgi atbildēja pat par to, kur strādā. Beigās, kad uzzināju ar ko nodarbojas un kas viņam pieder es biju uz pauzes. Bet tad jau bijām samīlējušies un uzzināju visu pēdējā brīdī pirms viņam nācās doties prom.
Tā kā grūti teikt. Ne vienmēr vajag rādīt to, kas tev ir. Daudzi jau standartā saliek profilā savus Subārus un brīnās, kapēc raksta lai izvizina. ?

Man bijis līdzīgi, ka rāda savu mašīnu, savu māju, stāsta par sava uzņēmuma gada apgrozījumu :D Lieki piebilst,ka es pat par to neko neieminējos.
10.04.2022 10:41 |

10 gadi
Reitings 431
Reģ: 24.02.2011
Hermia @ 10.04.2022 10:41

Man bijis līdzīgi, ka rāda savu mašīnu, savu māju, stāsta par sava uzņēmuma gada apgrozījumu :D Lieki piebilst,ka es pat par to neko neieminējos.

Mans ex tā darīja, un tas ir liels sarkanais karogs! Varu garantēt, ka ja šo kārti vīrietis izvelk kā vienu no pirmajām, tad principāli viņam cilvēciskās īpašības prioritāšu sarakstā ir diezgan zemu, un kā cilvēks viņš ir/būs dirsa. :)
10.04.2022 11:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!