Es visu naudu notērēju hobijam, sievietēm nekas nepaliek. Tāpēc meklēju tādas kurām nevajag $ no manis.Santa1992 @ 09.04.2022 19:32Annija35, man lasot nez kāpēc rodas iespaids, ka tevi Aldis15 kaitina un Tu viņu uztver nopietni. Man vairāk iesmiet par viņu gribas nevis kko skaidrot viņam. Un arī man žēl, ka viņa nespēja nopelnīt viņam tik liels un sāpīgs komplekss pa dzīvi kam viss pārējais tiek pakārtots.
Aleksandrs @ 09.04.2022 20:23Man gan laikam izklausās vairāk pēc fantāzijām vai goldigeres, vai arī abi kopā, bet nu ok.
Aleksandrs @ 09.04.2022 20:23Man gan laikam izklausās vairāk pēc fantāzijām vai goldigeres, vai arī abi kopā, bet nu ok.
Nu nez, es esmu ļoti parasta, varētu teikt, ka izskatos zem vidējā, jo pat nelakoju nagus, bet man gandrīz vienmēr jaunībā Tinderī trāpījās daudz turīgāki, augstākos amatos strādājoši vīrieši (es izskatīgajiem parasti svaipoju garām) nekā man gribētos, un arī ir līdzīga pieredze, tikai citi amati. Tā ka var būt reāli, ja komentāra autore ir skaista, jo pat neskaistajām tā notiek.
Aleksandrs @ 09.04.2022 21:09
Ar to skaistumu arī mēdz būt visādi, ir novērots, ka tas ko sievietes uzskata par skaistu, un tas ko vīrieši, bieži vien krasi atšķiras, tā ka, iespējams, vīriešu acīs tu esi daudz skaistāka kā pati domā.
Cik nav bijis tā, ka sieviete saka, ka tā ir skaista, vai viņas draudzene ir ļoti skaista, un kad tu ieraugi, tad ir tāds, - un šī skaitās baigā skaistule, tiešām?
Starp vīrišiem atkal ir tā, ja kāds saka, ka kāda sieviete ir skaista / smuka / ņemama (kā nu kurš izsakās), tad visbiežāk tā arī ir.
DaigaTaiga @ 09.04.2022 21:28
Tagad uz to atskatoties vairāk liekas, ka visas 18-22 gadīgās bagāto vecpuišu Tinder daļai liekas ''ņemamas'' tikai tādēļ, ka jaunas. Nu es objektīvi atpaliku no tā, kas redzams eskorta sludinājumos. Vispār esmu no tām, kam pasēdēšanas parkā uz soliņa ir pilnīgi pietiekami, varu arī izmaksāt kafiju vai dalīt rēķinu uz pusēm. Bet tā vietā jau pirmajos randiņos bija restorāni pa 50 lati, otrajos vai trešajos randiņos jau zelta vērtslietas vai telefons vai Eiropas ceļojumi (un šis pat no tiem, ar kuriem tā arī nekad nebija tuvības). Un es nekad nesapratu, par ko, bet nu ok...
Loģiski, paskaties kā man brūk virsū, jo saka ka $ nebūs..Eksperte. @ 09.04.2022 21:57
Nav tā, ka daļai vīriešu šķiet, ka sievieti un mīlestību var nopirkt? Varbūt tāpēc tie 50 Ls utt.
.Eksperte. @ 09.04.2022 21:57
Nav tā, ka daļai vīriešu šķiet, ka sievieti un mīlestību var nopirkt? Varbūt tāpēc tie 50 Ls utt.
.Eksperte. @ 09.04.2022 21:57
DaigaTaiga @ 09.04.2022 22:36
Es nezinu, man šķiet, ka 90% ne attiecības ar mani vēlējās.
Bet stāsts vairāk par to, ka es speciāli izvēlējos ļoti vienkārša izskata vīriešu foto ar labsirdīgu seju, kas izskatās pēc tādiem, kas nevērtē meiteni primāri pēc izskata. Bet tad tāda kā vilšanās, ka piebrauc tomēr glauns auto, restorānā pastāsta par savu darbu, kas ir daudz prestižāks, nekā man pēc fotogrāfijām šķita utt. Lai gan man tieši tas ar divriteni, kas var ''sagrabināt'' vien kafijai, būtu bijis sirdij tuvāks, bet kaut kā man ar tādiem no Tindera nesanāca tikties... Laikam bildēs nebiju pietiekami laba viņiem, bet tie bagātie svaipo un tiekas ar visām pēc kārtas - glīta vai neglīta, un arī neizskatīgās apdāvina, ved kaut kādos tuvākos vai tālākos ceļojumos utt. :)
DaigaTaigas pieticība gan mazliet izbrīna, tur liekas iespējams ir otrs grāvis. Bet prieks, ka vismaz ir vēl mūsdienās sievietes, ka čaļus pēc maka biezuma nemēra.
Aleksandrs @ 09.04.2022 23:04Nevis uzķeras, bet liela daļa tieši tādus arī meklē, ar citādākiem nemaz netiekas. Tepat forumā pavisam nesen bija diskusija, kur gandrīz visas teicāt, ka ja džekam nav kruts auto, darbs ar pāris pakām algu, un glauna dzīvesvieta, tad viņš nekam nav derīgs.
DaigaTaigas pieticība gan mazliet izbrīna, tur liekas iespējams ir otrs grāvis. Bet prieks, ka vismaz ir vēl mūsdienās sievietes, ka čaļus pēc maka biezuma nemēra.
.Eksperte. @ 09.04.2022 23:18
Man viens no randiņotājiem vienā no randiņiem sāka skaitīt kas viņam pieder. Mana sejas izteiksme laikam liecināja, ka es neticu. Gāja savā CSDD un rādija sarakstu. Kad teicu, ka to telefonu var likt nost un man neinteresē, samulsa. Es neprasiju lai man stāsta vai rāda. Bet vīrišķais instingts laikam lika domāt, ka tā būs labāk un uzsitīs sev cenu.
Turpretīm esošais vispār ļoti izvairīgi atbildēja pat par to, kur strādā. Beigās, kad uzzināju ar ko nodarbojas un kas viņam pieder es biju uz pauzes. Bet tad jau bijām samīlējušies un uzzināju visu pēdējā brīdī pirms viņam nācās doties prom.
Tā kā grūti teikt. Ne vienmēr vajag rādīt to, kas tev ir. Daudzi jau standartā saliek profilā savus Subārus un brīnās, kapēc raksta lai izvizina. ?
Hermia @ 10.04.2022 10:41
Man bijis līdzīgi, ka rāda savu mašīnu, savu māju, stāsta par sava uzņēmuma gada apgrozījumu :D Lieki piebilst,ka es pat par to neko neieminējos.