Tinder/Badoo stāstiņi

Reitings 680
Reģ: 16.03.2020
Noteikti tamlīdzīgas tēmas ir bijušas, bet nu, man gribējās vēlreiz uztaisīt 😀. Padalāmies ar saviem stāstiņiem uz dzīves!
Es jau gadu esmu viena, un šobrīd grafiks ir tāds, ka esmu visu laiku aizņemta ar darbiem, plus, man ir tiešām baigais iekšējais bloks uz attiecībām, bet nu ko...atjaunoju profilu vienā no platformām, sāku rakstīties ar kaut kādu džeku(var teikt, pirmo, kas trāpījās 😀). Pēc nedēļas sarunājām satikties. Viņš atbrauca ar ričuku, ārā tieši bija ledus auksti 😀😀😀😀😀, mēs vnk divas stundas staigājām (es godīgi, jutos kā 15gadīga), riktīgi nosalām un ES(!!!) mums statjikā pirku kafijas, šim pat maks līdzi nebija.
Reāli tizli.
Tagad raksta katru dienu, bet es protams galīgi nesaprotu, kur tādas "attiecības" var virzīties 😀😀😀😀😀😀.
Lūdzu, pastāstiet kaut ko tādu, lai es nomierinos - ka ir arī trakāk.
P. S. Man šķiet, es nomiršu viena 😀.
08.04.2022 10:43 |

10 gadi
Reitings 4101
Reģ: 29.01.2009
GhostGG @ 09.04.2022 16:12
Vispār jautājums par attiecību veidošanu ar sievieti, kuriai ir bērns ir ļoti kuteklīgs. To ir ļoti grūti izskaidrot, jo sieviete nekad nespēs iejusties vīrieša ādā, tāpēc daudzām īsti nekad nebūs saprotams kāpēc vairums atsakās veidot kopīgu nākotni ar sieviti, kurai ir bērns no cita vīrieša. Tas nav tikai saistīts ar to, ka tā vienkārši ir vieglāk un atkrīt daudz problēmu, kas nav melots, bet ir arī cits iemesls, ko ir grūti pat izskaidrot. Man, personīgi, un pieļauju ka arī daudziem citiem, tas ir kaut kāda instinktīvā, dzīvnieciskā līmenī, kas atgrūž, liekas pazemojoši audzināt svešu "sēklu" ( īsti nezinu kā jaukāk uzrakstīt).Es pat nevaru iedomāties, tagad aizbraukt pie saviem vecākiem un iepazīstināt viņus ar sievieti, kurai ir bērns, tas man šķiet apkaunojoši. Apmēram tā, ka ka pašam savi nav, bet es uzņemos rūpes par cita tēviņa bērnu. Protams, visi nav vienādi un ir vīrieši, kuriem pret to pretenzijas nebūtu, bet es, personīgi, uz neko tādu nekad neparakstītos, jo vienkārši nespētu.

Kauns? Jēziņ, izaudz.
Vēsturē pa pilnam piemēru, ka pat ar karaļvalsti riskē, lai būtu kopā ar sievieti, kurai bērni. A viņam kauns. Lol
Un tā naudas skaitīšana, pasarg dies, svešai sēklai kapeiciņu iztērēs. Skopuļi un sīkmaņi nevienai neinteresē. Tikai nenobriedusi personība var cita vīrieša bērnā sev konkurenci saskatīt. No vecākiem kauns 😁
Btw, es dzīvojot viena, pilnībā nodrošinu gan sevi, gan bērnu, t. sk. ar uzturnaudu arī viss atrunāts, tā ka man žmotu finanses neinteresē. Bet šādi komentāri jau vien liecina par personību.
09.04.2022 16:31 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
varbūt daudzas no pieprasītajām bezbērnu tinderistēm ir patiešām ''priecājušās'' lielos apmēros, vientuļās mātes vienas attiecības un uzticība meliem, manuprāt, nav liekams pie ''izpriecām ar jākļiem''.

Kā jau minēju, šeit nav runa par tikumību, tas ir cits jautājums. Un kā jau pati raksti “daudzas no bezbērnu pieprasītajām tinderistēm” - tieši tā, diemžēl, bet realitāte ir tāda, ka viņas vienalga būs pieprasītas, kamēr tās ar bērniem būs mazāk, tas ir fakts.
Ok, papildināšu “izpriecām ar jākļiem” vēl ar tām, kas ir pieļāvušas kļūdu ar bērna tēva izvēli. Un par šo kļūdu viņām arī nākas maksāt ar to, ka jaunām attiecībām pieejamais kandidātu loks ir mazāks.
09.04.2022 16:33 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
auns? Jēziņ, izaudz.
Vēsturē pa pilnam piemēru, ka pat ar karaļvalsti riskē, lai būtu kopā ar sievieti, kurai bērni. A viņam kauns. Lol
Un tā naudas skaitīšana, pasarg dies, svešai sēklai kapeiciņu iztērēs. Skopuļi un sīkmaņi nevienai neinteresē. Tikai nenobriedusi personība var cita vīrieša bērnā sev konkurenci saskatīt. No vecākiem kauns 😁
Btw, es dzīvojot viena, pilnībā nodrošinu gan sevi, gan bērnu, t. sk. ar uzturnaudu arī viss atrunāts, tā ka man žmotu finanses neinteresē. Bet šādi komentāri jau vien liecina par personību.

Tipiska vientuļās mātes kaunināšanas taktika. :D :D Nu jā, ja jau negrib uzturēt svešu knēveli, tad jau 100% kapeiku pisējs un skopulis :D
09.04.2022 16:37 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
Man, personīgi, un pieļauju ka arī daudziem citiem, tas ir kaut kāda instinktīvā, dzīvnieciskā līmenī, kas atgrūž, liekas pazemojoši audzināt svešu "sēklu" ( īsti nezinu kā jaukāk uzrakstīt).

Man, savukārt, kā sievietei nepatiktu, ka draugam bērns no citas sievietes būtu pirmajā vietā (kā tas empātiskam vīrietim jābūt) un tikai tad es. Ar vīrieti, kas savam bērnam uzmanību nepievērš, šāda ''problēma'' nebūtu, bet tas arī man nešķiet pieņemams vīrietis, kuram ir tāda aukstasinība pret saviem bērniem. Tādēļ man arī kā bezbērnu sievietei ar vīrieti, kuram bērnu nav, būtu vieglāk.
Bet ir gan sievietes, gan vīrieši, kam otra cilvēki bērni īpaši netraucē.
09.04.2022 16:37 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
GhostGG @ 09.04.2022 16:12
Vispār jautājums par attiecību veidošanu ar sievieti, kuriai ir bērns ir ļoti kuteklīgs. To ir ļoti grūti izskaidrot, jo sieviete nekad nespēs iejusties vīrieša ādā, tāpēc daudzām īsti nekad nebūs saprotams kāpēc vairums atsakās veidot kopīgu nākotni ar sieviti, kurai ir bērns no cita vīrieša. Tas nav tikai saistīts ar to, ka tā vienkārši ir vieglāk un atkrīt daudz problēmu, kas nav melots, bet ir arī cits iemesls, ko ir grūti pat izskaidrot. Man, personīgi, un pieļauju ka arī daudziem citiem, tas ir kaut kāda instinktīvā, dzīvnieciskā līmenī, kas atgrūž, liekas pazemojoši audzināt svešu "sēklu" ( īsti nezinu kā jaukāk uzrakstīt).Es pat nevaru iedomāties, tagad aizbraukt pie saviem vecākiem un iepazīstināt viņus ar sievieti, kurai ir bērns, tas man šķiet apkaunojoši. Apmēram tā, ka ka pašam savi nav, bet es uzņemos rūpes par cita tēviņa bērnu. Protams, visi nav vienādi un ir vīrieši, kuriem pret to pretenzijas nebūtu, bet es, personīgi, uz neko tādu nekad neparakstītos, jo vienkārši nespētu.

Kauns no kā? Ka visi redzēs, ka tai draudzenei ir bijis sekss pirms tevis? Vai kauns, ka tevi citi uzskatīs par atbildīgu vīrieti bērnam? Vai tev vispār kauns no tā, ka bērns blakus?
09.04.2022 16:42 |

Reitings 1847
Man, savukārt, kā sievietei nepatiktu, ka draugam bērns no citas sievietes būtu pirmajā vietā (kā tas empātiskam vīrietim jābūt) un tikai tad es. Ar vīrieti, kas savam bērnam uzmanību nepievērš, šāda ''problēma'' nebūtu, bet tas arī man nešķiet pieņemams vīrietis, kuram ir tāda aukstasinība pret saviem bērniem. Tādēļ man arī kā bezbērnu sievietei ar vīrieti, kuram bērnu nav, būtu vieglāk.

Tu pilnīgi pareizi domā un tur nav nekas nosodāms. :)
09.04.2022 16:43 |

Reitings 106
Reģ: 07.04.2022
Man, savukārt, kā sievietei nepatiktu, ka draugam bērns no citas sievietes būtu pirmajā vietā (kā tas empātiskam vīrietim jābūt) un tikai tad es.

Bet tomēr ar šādiem uzskatiem es jūtos, ka kaut kādā garīgā brieduma ziņā atpalieku no tām bezbērnu sievietēm, kas bez problēmām ir kopā ar jau tēviem.
Tieši tāpat kā tas ir ar tiem vīriešiem, kas ir kategoriski pret sievietēm ar bērnu. Mēs neesam pārauguši kaut kādu instinktīvu nepatikas līmeni.
09.04.2022 16:43 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Savulaik esmu ticies ar sievieti, kam bija meita. Kad ar sievieti bijām dīvatā, tad viss bija super, mums bija ļoti interesanti, bija daudz par ko parunāt un varēja just abpusēju saskaņu. Bet tajās tikšanās reizēs, kad bija līdzi bērns, es reāli jutos kā piektais ritenis, it kā es būtu tur lieks. Un tad es sapratu, ka nē, šādi es negribu, tas nav priekš manis.
09.04.2022 16:45 |

Reitings 1847
Kauns no kā? Ka visi redzēs, ka tai draudzenei ir bijis sekss pirms tevis? Vai kauns, ka tevi citi uzskatīs par atbildīgu vīrieti bērnam? Vai tev vispār kauns no tā, ka bērns blakus?

Kārtīgi nebūsi lasījusi ko rakstīju, ko jau teicu - sievietes to nekad nesapratīs, jo viņas nav vīrieši un nekad nespēs iejusties vīrieša ādā, ko arī šī šausmināšanās par manu komentāru to pierāda.
09.04.2022 16:46 |

10 gadi
Reitings 4101
GhostGG @ 09.04.2022 16:37

Tipiska vientuļās mātes kaunināšanas taktika. :D :D Nu jā, ja jau negrib uzturēt svešu knēveli, tad jau 100% kapeiku pisējs un skopulis :D

Es jau teicu, ka man ir pietiekami savu finanšu, bet šī tēma ir pilna ar piemēriem, ka pat kafiju nespēj bezbērnu būtnei nopirkt vai vēl pieprasa benzīnu apmaksāt. Vāks!
09.04.2022 16:48 |

Reitings 1847
Savulaik esmu ticies ar sievieti, kam bija meita. Kad ar sievieti bijām dīvatā, tad viss bija super, mums bija ļoti interesanti, bija daudz par ko parunāt un varēja just abpusēju saskaņu. Bet tajās tikšanās reizēs, kad bija līdzi bērns, es reāli jutos kā piektais ritenis, it kā es būtu tur lieks. Un tad es sapratu, ka nē, šādi es negribu, tas nav priekš manis.

Par so jau es arī runāju, ja meita būtu tava, esmu pārliecināts, ka skatījums uz situāciju būtu pilnīgi cits.
09.04.2022 16:49 |

10 gadi
Reitings 4101
Un vienīgais knēvelis šajā tēmā esi tu pats, no vecākiem viņam kauns, es nevaru vnk. 😁
09.04.2022 16:49 |

Reitings 2134
Nu katram savs attiecību modelis.
Bet vispār traki. Beigās sieviete sanāk upuris, jo kāds bezatbildīgais uzcirtis bērnu ( sliktākajā gadijumā).
Autore, kā iet pa šīm dienām ar randiņošanu un / vai sevis mīlēšanu?
09.04.2022 16:50 |

Reitings 1847
Es jau teicu, ka man ir pietiekami savu finanšu, bet šī tēma ir pilna ar piemēriem, ka pat kafiju nespēj bezbērnu būtnei nopirkt vai vēl pieprasa benzīnu apmaksāt. Vāks!

Jā, mana vaina, novirzījos no tēmas.
Par to kafijas pirkšanu un braukšanu ļoti aukstā laikā uz randiņu ar riteni (WTF) tur viss ir skaidrs. Nav ar lohiem jātiekas.
09.04.2022 16:52 |

Reitings 2134
IceCream @ 09.04.2022 16:48

Starp citu tas arī ir temats. Randiņos kurus es aprakstiju, man pirmajā tikšanās reizē tikai tas glītais skolotājs atnesa Rafaello un pat pasēdēšanu izmaksāja. Tā pasēdēšana nebija obligāti izmaksājama, bet jauks žests. Pārējie vienkārši kā uz baznīcu, ar nulle manierēm. 😀 Pat sasmaržoties vai uzvilkt ko skaisti klasisku, kā jau uz randiņu, nevarēja.
09.04.2022 16:53 |

Reitings 1847
Nu katram savs attiecību modelis.
Bet vispār traki. Beigās sieviete sanāk upuris, jo kāds bezatbildīgais uzcirtis bērnu ( sliktākajā gadijumā).

Nu zināmā mērā tā ir, jā. Vīriešiem jau arī, kuriem ir sīcis, randiņošana nav nekāda "medusmaize", bet es sliecos uz to, ka ir nedaudz vieglāk kā sievietēm, bet nu tas protams ļoti atkarīgs no tā kāds vīrietis un ko viņš ir sasniedzis dzīvē. Bezdarbniekiem ar sīko, es teiktu, ka ir pat vēl trakāk nekā sievietei.
09.04.2022 16:55 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
.Eksperte. @ 09.04.2022 16:42

Kauns no tā ka viņu uzskatīs par 'simpu', kas uzņemas rūpes par svešu bērnu. Ar vientuļajām mātēm var tikties tikai izklaides/seksa pēc, neju lai auklētos ar sveša veča sīko.
Atvainojiet ka tik skarbi.
09.04.2022 16:56 |

10 gadi
Reitings 4101
.Eksperte. @ 09.04.2022 16:53

Starp citu tas arī ir temats. Randiņos kurus es aprakstiju, man pirmajā tikšanās reizē tikai tas glītais skolotājs atnesa Rafaello un pat pasēdēšanu izmaksāja. Tā pasēdēšana nebija obligāti izmaksājama, bet jauks žests. Pārējie vienkārši kā uz baznīcu, ar nulle manierēm. ? Pat sasmaržoties vai uzvilkt ko skaisti klasisku, kā jau uz randiņu, nevarēja.

Nopietni? Es jau savos pirmajos komentāros minēju, ka biju vairāk kā 10 gadus attiecībās, līdz ar to, mana plašākā randiņu pieredze ir pirms tik sena laika. Tad es tiešām intensīvi gāju, bet vienmēr visi nāca ar ziediem, gājām parasti kur pasēdēt. Ēst man nepatīk pirmajos randiņos, bet kafija, kokteilis standartā. Uz kino aicināja. Slidot. Utt. Tiešām tik šausmīgi degradējušās šīs tradīcijas?
Kas tad tajos randiņos notiek? Ko dara?
09.04.2022 17:27 |

10 gadi
Reitings 431
Reģ: 24.02.2011
Nevienam no vīriešu argumentiem nevaru nepiekrist, pilnīgi saprotami, ka tas nebūt nav pienākums gribēt mīlēt ne savu bērnu, bet palika tā skumji.
09.04.2022 17:28 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
IceCream @ 09.04.2022 17:27

Nopietni? Es jau savos pirmajos komentāros minēju, ka biju vairāk kā 10 gadus attiecībās, līdz ar to, mana plašākā randiņu pieredze ir pirms tik sena laika. Tad es tiešām intensīvi gāju, bet vienmēr visi nāca ar ziediem, gājām parasti kur pasēdēt. Ēst man nepatīk pirmajos randiņos, bet kafija, kokteilis standartā. Uz kino aicināja. Slidot. Utt. Tiešām tik šausmīgi degradējušās šīs tradīcijas?
Kas tad tajos randiņos notiek? Ko dara?
Pirmajā randiņā vislabāk aicināt uzreiz pie sevis - Netflix and chill, vai uz nūdistu pludmali vasarā, piem.
09.04.2022 17:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!