GhostGG @ 09.04.2022 16:12Vispār jautājums par attiecību veidošanu ar sievieti, kuriai ir bērns ir ļoti kuteklīgs. To ir ļoti grūti izskaidrot, jo sieviete nekad nespēs iejusties vīrieša ādā, tāpēc daudzām īsti nekad nebūs saprotams kāpēc vairums atsakās veidot kopīgu nākotni ar sieviti, kurai ir bērns no cita vīrieša. Tas nav tikai saistīts ar to, ka tā vienkārši ir vieglāk un atkrīt daudz problēmu, kas nav melots, bet ir arī cits iemesls, ko ir grūti pat izskaidrot. Man, personīgi, un pieļauju ka arī daudziem citiem, tas ir kaut kāda instinktīvā, dzīvnieciskā līmenī, kas atgrūž, liekas pazemojoši audzināt svešu "sēklu" ( īsti nezinu kā jaukāk uzrakstīt).Es pat nevaru iedomāties, tagad aizbraukt pie saviem vecākiem un iepazīstināt viņus ar sievieti, kurai ir bērns, tas man šķiet apkaunojoši. Apmēram tā, ka ka pašam savi nav, bet es uzņemos rūpes par cita tēviņa bērnu. Protams, visi nav vienādi un ir vīrieši, kuriem pret to pretenzijas nebūtu, bet es, personīgi, uz neko tādu nekad neparakstītos, jo vienkārši nespētu.
varbūt daudzas no pieprasītajām bezbērnu tinderistēm ir patiešām ''priecājušās'' lielos apmēros, vientuļās mātes vienas attiecības un uzticība meliem, manuprāt, nav liekams pie ''izpriecām ar jākļiem''.
auns? Jēziņ, izaudz.
Vēsturē pa pilnam piemēru, ka pat ar karaļvalsti riskē, lai būtu kopā ar sievieti, kurai bērni. A viņam kauns. Lol
Un tā naudas skaitīšana, pasarg dies, svešai sēklai kapeiciņu iztērēs. Skopuļi un sīkmaņi nevienai neinteresē. Tikai nenobriedusi personība var cita vīrieša bērnā sev konkurenci saskatīt. No vecākiem kauns 😁
Btw, es dzīvojot viena, pilnībā nodrošinu gan sevi, gan bērnu, t. sk. ar uzturnaudu arī viss atrunāts, tā ka man žmotu finanses neinteresē. Bet šādi komentāri jau vien liecina par personību.
Man, personīgi, un pieļauju ka arī daudziem citiem, tas ir kaut kāda instinktīvā, dzīvnieciskā līmenī, kas atgrūž, liekas pazemojoši audzināt svešu "sēklu" ( īsti nezinu kā jaukāk uzrakstīt).
GhostGG @ 09.04.2022 16:12Vispār jautājums par attiecību veidošanu ar sievieti, kuriai ir bērns ir ļoti kuteklīgs. To ir ļoti grūti izskaidrot, jo sieviete nekad nespēs iejusties vīrieša ādā, tāpēc daudzām īsti nekad nebūs saprotams kāpēc vairums atsakās veidot kopīgu nākotni ar sieviti, kurai ir bērns no cita vīrieša. Tas nav tikai saistīts ar to, ka tā vienkārši ir vieglāk un atkrīt daudz problēmu, kas nav melots, bet ir arī cits iemesls, ko ir grūti pat izskaidrot. Man, personīgi, un pieļauju ka arī daudziem citiem, tas ir kaut kāda instinktīvā, dzīvnieciskā līmenī, kas atgrūž, liekas pazemojoši audzināt svešu "sēklu" ( īsti nezinu kā jaukāk uzrakstīt).Es pat nevaru iedomāties, tagad aizbraukt pie saviem vecākiem un iepazīstināt viņus ar sievieti, kurai ir bērns, tas man šķiet apkaunojoši. Apmēram tā, ka ka pašam savi nav, bet es uzņemos rūpes par cita tēviņa bērnu. Protams, visi nav vienādi un ir vīrieši, kuriem pret to pretenzijas nebūtu, bet es, personīgi, uz neko tādu nekad neparakstītos, jo vienkārši nespētu.
Man, savukārt, kā sievietei nepatiktu, ka draugam bērns no citas sievietes būtu pirmajā vietā (kā tas empātiskam vīrietim jābūt) un tikai tad es. Ar vīrieti, kas savam bērnam uzmanību nepievērš, šāda ''problēma'' nebūtu, bet tas arī man nešķiet pieņemams vīrietis, kuram ir tāda aukstasinība pret saviem bērniem. Tādēļ man arī kā bezbērnu sievietei ar vīrieti, kuram bērnu nav, būtu vieglāk.
Man, savukārt, kā sievietei nepatiktu, ka draugam bērns no citas sievietes būtu pirmajā vietā (kā tas empātiskam vīrietim jābūt) un tikai tad es.
Kauns no kā? Ka visi redzēs, ka tai draudzenei ir bijis sekss pirms tevis? Vai kauns, ka tevi citi uzskatīs par atbildīgu vīrieti bērnam? Vai tev vispār kauns no tā, ka bērns blakus?
GhostGG @ 09.04.2022 16:37
Tipiska vientuļās mātes kaunināšanas taktika. :D :D Nu jā, ja jau negrib uzturēt svešu knēveli, tad jau 100% kapeiku pisējs un skopulis :D
Savulaik esmu ticies ar sievieti, kam bija meita. Kad ar sievieti bijām dīvatā, tad viss bija super, mums bija ļoti interesanti, bija daudz par ko parunāt un varēja just abpusēju saskaņu. Bet tajās tikšanās reizēs, kad bija līdzi bērns, es reāli jutos kā piektais ritenis, it kā es būtu tur lieks. Un tad es sapratu, ka nē, šādi es negribu, tas nav priekš manis.
Es jau teicu, ka man ir pietiekami savu finanšu, bet šī tēma ir pilna ar piemēriem, ka pat kafiju nespēj bezbērnu būtnei nopirkt vai vēl pieprasa benzīnu apmaksāt. Vāks!
IceCream @ 09.04.2022 16:48
Es jau teicu, ka man ir pietiekami savu finanšu, bet šī tēma ir pilna ar piemēriem, ka pat kafiju nespēj bezbērnu būtnei nopirkt vai vēl pieprasa benzīnu apmaksāt. Vāks!
Nu katram savs attiecību modelis.
Bet vispār traki. Beigās sieviete sanāk upuris, jo kāds bezatbildīgais uzcirtis bērnu ( sliktākajā gadijumā).
Kauns no tā ka viņu uzskatīs par 'simpu', kas uzņemas rūpes par svešu bērnu. Ar vientuļajām mātēm var tikties tikai izklaides/seksa pēc, neju lai auklētos ar sveša veča sīko..Eksperte. @ 09.04.2022 16:42
Kauns no kā? Ka visi redzēs, ka tai draudzenei ir bijis sekss pirms tevis? Vai kauns, ka tevi citi uzskatīs par atbildīgu vīrieti bērnam? Vai tev vispār kauns no tā, ka bērns blakus?
.Eksperte. @ 09.04.2022 16:53
Starp citu tas arī ir temats. Randiņos kurus es aprakstiju, man pirmajā tikšanās reizē tikai tas glītais skolotājs atnesa Rafaello un pat pasēdēšanu izmaksāja. Tā pasēdēšana nebija obligāti izmaksājama, bet jauks žests. Pārējie vienkārši kā uz baznīcu, ar nulle manierēm. ? Pat sasmaržoties vai uzvilkt ko skaisti klasisku, kā jau uz randiņu, nevarēja.
Pirmajā randiņā vislabāk aicināt uzreiz pie sevis - Netflix and chill, vai uz nūdistu pludmali vasarā, piem.IceCream @ 09.04.2022 17:27
Nopietni? Es jau savos pirmajos komentāros minēju, ka biju vairāk kā 10 gadus attiecībās, līdz ar to, mana plašākā randiņu pieredze ir pirms tik sena laika. Tad es tiešām intensīvi gāju, bet vienmēr visi nāca ar ziediem, gājām parasti kur pasēdēt. Ēst man nepatīk pirmajos randiņos, bet kafija, kokteilis standartā. Uz kino aicināja. Slidot. Utt. Tiešām tik šausmīgi degradējušās šīs tradīcijas?
Kas tad tajos randiņos notiek? Ko dara?