Zane313 @ 06.04.2022 17:37Labāk meklē normālu darbu. Kārtis dalīt var iemācīt pat mērkaķim.. izsugsmes iespējas? Pēc tad uz game hostu? Pēc tam visi Tavi video ceļos youtube..
Manuprāt, tāds studentu variants, kur ņem jebkuru pārmālētu čiksi. Es biju uz darba interviju tur - vaibs ļoti slikts..
blacke @ 06.04.2022 18:15
Nezinu kā elt, bet evo ir izaugsmes iespējas ja pats to gribi. Ja grib tupi sēdēt un dalīt kārtis neko necenšoties - var gadiem sēdēt un tupi dalīt kārtis. Ja esi gatavs mācīties un PATS piesakies augstākiem amatiem, tad ir visas iespējas. Ir zināmi cilvēki kas tur nostrādājuši 7 gadus un nekur tālak par kāršu dalīšanu nav tikuši, ir zināmi cilvēki,kas jau pēc 4 gadiem ir trīs reizes pakāpušies augstākos amatos, tā ka viss atkarīgs no paša cilvēka.
Pš22h @ 06.04.2022 20:17
Kā Evo ar atalgojumu? Cik sanāk uz rokas?
Pš22h @ 06.04.2022 20:17
Kā Evo ar atalgojumu? Cik sanāk uz rokas?
Aldis15 @ 05.04.2022 20:53Tur strādā tā leģendārā meitene - benciks6 (no tiktoka) Renāte Gudovska
0meitene0 @ 09.04.2022 13:44Evo ir izaugsmes iespējas, bet konkurence ir milzīga. Alga man bija pāri 1000 uz rokas, strādājot naktīs un papildus pāris dienas maiņās, nekad nestrādāju max stundas, kas manuprāt salīdzinot ar Elt ir liels bonuss, tur intervijā teica, ka jāstrādā pilna slodze un tikai daži drīkst uz pusslodzi. Pirmajā gadā strādāju dienās un sliktākā komandā, tad ap 700 bija. Intervija manā laikā bija grupās, angļu valodā.Pa lielam katram tur savādāka pieredze, viss atkarīgs no paša attieksmes.
Zane313 @ 06.04.2022 17:37Labāk meklē normālu darbu. Kārtis dalīt var iemācīt pat mērkaķim.. izsugsmes iespējas? Pēc tad uz game hostu? Pēc tam visi Tavi video ceļos youtube..
Manuprāt, tāds studentu variants, kur ņem jebkuru pārmālētu čiksi. Es biju uz darba interviju tur - vaibs ļoti slikts..