Zalpetra @ 03.04.2022 14:43
Man arī sāk likties, ka nav ar to ginekologu kkas ok, ja jau visas te saka, ka spirāle neko nedod. Varbūt piķi grib un viss...lietoju parasto hormonālo tablešu kontracepciju 2mēn bet man no viņas bija traki slikta dūša un galvassāpes :( Mēnešreizes man ļoti minimālas, knapi 3 dienas papilina tad jau ar spirāli nebūs vispār :DD
Nu bet tu lieto viena hormona vai kombinētās tabletes? Tablešu veidi ir daudz un dažādi. Galvassāpes un slikta dūša jau ir rādītājs, ka tev neder konkrētās tabletes, iespējams, ka arī hormonu deva par lielu, ir tabletes ar lielāku un ir ar mazāku hormonu devu.
No spirāles mēnešreizes visdrīzāk pazudīs, paliks tikai smērēšanās, bet pumpām spirāle neko nedos. Kā arī, ja organisms nepieņems, būs zemē nomesta nauda. Ar tām spirālēm nav viss tik skaisti, kā ārsts stāsta. Manas draudzenes, kurām bija hormonālās spirāles, visas ar laiku atteicās, divām blakusparādības radās ar 3. un 4. spirāli, vienai uzreiz, vēl vienai ar otro. ASV mūždien ir tiesas procesi milzīgos kvantumos pret hormonālos spirāļu ražotāju. LV gan izņem un klusē. Ginekologu doma spar spirālēm arī dalās, un iepriekš tur neko nevar paredzēt, kā konkrētais organisms reaģēs. Ir arī apmierinātas sievietes. Ja ieliksi, tad uzzināsi, vai būsi neveiksmīgos vai veiksmīgos pulciņā. Libido zudums nav trakākais, trakākais ir neizskaidrojamas iegurņa vai muguras sāpes, kuras var rasties spirāles lietošanas rezultātā un kļūt hroniskas un nemaz tā uz burvju mājienu nepāriet, kad izņem spirāli. Bet, kā jau teicu, ir sievietes, kas liek vienu pēc otras un nesūdzas.
Taču, ja Tev aktuālais ir pumpas, tad noteikti labāk mēģini ar sev piemērotām kombinētajām kontracepcijas tabletēm, kas darbojas uz akni/pumpām. Ginekologu gan pamēģini citu.