Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ikdiena

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Sveikas!
Gribeju parunat par ikdienu :) , kā to pavadāt? Varbūt kādas lietas, kas jums sagādā prieku?
Jo tagad man ir darbs/studijas un principā viss. Nereāli besī ārā, nejūtu ikdienā piepildījumu, jo viss skriešanā.... gaidu, kad atradīsu labāku darbu un būs vasara, vismaz studijas atkritīs...vairāk laika
Gribetos ikdienā uzsākt kaut ko jaunu. Atrast kādu hobiju, kam veltīt vismaz 40 min, jo ta drīz vien var ikdienas depresijā ieslīgt...
kādi jums ir hobiji? Nezinu, kaut kas kas paīdz ikdienā nesabrukt? (Man vienkārši pēdējā laika rodas daudz jautājumi par to kam vispār vajag tādu dzīvi, kur visu dienu veinā skriešanā? Un tas uzsit diez gan lielu depresiju :D , joprincipā tikai nedēļas nogale druksu var atpūsties un pat tad ir mājas uzkopšanas darbi...)
30.03.2022 00:32 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Ikdienā eju uz sporta zāli, tā stunda treniņa labi palīdz atbrīvoties. Šo noteikti iesaku, fiziskas aktivitātes ļoti palīdz, kaut vai ikvakara skrējiens+ paralēli var kādu labu podkāstu paklausīties.
Ja mazāk jāmācas vai slinkums, tad palasu kādu grāmatu, noskatos seriāla sēriju, bet tā nekā īpaša darbdienu vakariem nav. Senos laikos vēl uz dejām gāju 1x nedēļā.
Brīvdienās, tad vairāk sanāk kaut ko padarīt:pārgājieni, teātris, kino.
30.03.2022 00:50 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Škiet unbelievable kā cilvēkiem var nebūt hobiji? Tā točna var ieslīgt depresijā.
30.03.2022 07:21 |

Reitings 160
Reģ: 16.12.2021
Es spēlēju COD. Cītīgi strādāju, lai apgreidotu sev mega jaudīgu kompi un spēlētu šautenes, njam 😅 Bet tas palīdz atslēgties no realitātes. Ļoti, es pat teiktu. Pat sporta zāle tā nenovērš no ikdienas problēmām un neatpūtina prātu kā kompis 😅
30.03.2022 07:29 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Cītīgi strādāju, lai apgreidotu sev mega jaudīgu kompi un spēlētu šautenes, njam

lol man tas pats tikai cod vietā OW un genshin :D Switch, dators, ps5 tie ir mani hobiji. Nu dažkārt seriāli un kino.
30.03.2022 08:14 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Neapvainojies, bet dažkārt liekas, ka Tu saredzi problemas visas jomas:/ negribu tevi aizvainot, jo visādi citādi pamata sakarīgi komentāri Tev.
Bet man ar diviem darbiem esot nav tādu problēmu. Un ir tikai 1,5diena brīva nedela un ja, ir tāpat ka Tev jāuzkopj māja.
Nu droši vien tas, ka patīk abi darbi spēle lielu lomu. Otrkārt, darbaholiķi to skrējienu laikam neredz ka problēmu, jo īpaši tas, ka es zinu kāpēc (!) to daru. Varbūt Tev šis trūkst. Ir purpose tam apakša. Nu un vēl tas, ka ir daudz draugu ar ko plānoju brīvajam laikam dažādas aktivitātes, katru nogali gaidu, ka būs fun, kaut kas cits. Paretam nekas nogalē nav ieplānots, tad vienkārši atpusos. Hobijs bija, joprojām varu ar to nodarboties, bet brīvais laiks tāpat kaut ka aizpildās.. reizi nedela tam varu veltīt. Arī man dažreiz paliek garlaicīgi, bet reti.
30.03.2022 09:03 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Ja grib, tad visu var paspēt, bet tikai mazliet jāpārplāno prioritātes. Man ir bijis periods (aptuveni gads), kad studēju, strādāju pilnas slodzes darbu, kārtoju tiesības, pēc tam vēl kādu 3-4x nedēļā uz treniņiem un visu paspēju. 😄 Ne velti saka - jo vairāk dara, jo vairāk var padarīt.
Šobrīd, ārpus darba laika, man prieku sagādā treniņi, sevis palutināšana (manikīrs, pedikīrs), jaunu ēdienu pagatavošana, garākas pastaigas vai kāds road trips, Netflix, šad tad datorspēles. 😬😄
30.03.2022 09:06 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Val @ 30.03.2022 07:29
Es spēlēju COD. Cītīgi strādāju, lai apgreidotu sev mega jaudīgu kompi un spēlētu šautenes, njam ? Bet tas palīdz atslēgties no realitātes. Ļoti, es pat teiktu. Pat sporta zāle tā nenovērš no ikdienas problēmām un neatpūtina prātu kā kompis ?
Geimeru meitenes 👍🏻😁
30.03.2022 09:22 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
man šobrīd tāds periods, kad pēc darba nav laika nekam. tikai pagatavot ēst un mazos mājas darbus izdarīt. datoru un telefonu vakaros izvairos lietot, pietiek jau pa dienu darbā. iestājos kursos, tāpēc drīz vakari aizpildīsies ar tiem.
agrāk - sieviešu boksa nodarbības (labākie kardio treniņi kādi bijuši) ❤
kūku vai jebkā cita garda/veselīga pagatavošana
skin care 1 - 2x nedēļā
mazliet siltākā laikā gara pastaiga vakarā
deju nodarbības vai jebkādas citas
aizbrauc nomazgā kaut vai mašīnu kārtīgi 1x nedēļā 😁 ja ir.
30.03.2022 09:28 |

Reitings 413
Val @ 30.03.2022 07:29
Es spēlēju COD. Cītīgi strādāju, lai apgreidotu sev mega jaudīgu kompi un spēlētu šautenes, njam ? Bet tas palīdz atslēgties no realitātes. Ļoti, es pat teiktu. Pat sporta zāle tā nenovērš no ikdienas problēmām un neatpūtina prātu kā kompis ?

Man ir love and hate attiecības ar datorspēlēm, tāpēc spēlēju periodiski. Parasti pirmās dienas viss ir forši un, tad vienā momentā sāku ļoti iespringt, piemēram,tajā pašā CS:GO,pazūd mēra sajūta,jāspēlē līdz uzvarai(ja,nu, neveiksmīgs vakars bijis) tad saprotu, ka jāņem pauze, lai nečakarētu nervus.😂
30.03.2022 09:34 |

Reitings 160
Reģ: 16.12.2021
YaeMiko @ 30.03.2022 08:14

lol man tas pats tikai cod vietā OW un genshin :D Switch, dators, ps5 tie ir mani hobiji. Nu dažkārt seriāli un kino.

Jap, same, mums vienistabu dzīvoklī ar vīru ir dators, un divas konsoles, viena virtuvē pieslēgta, lai varētu spēlēt, kad otrs guļ phahah 😅 totāli noliferi 😂
30.03.2022 09:50 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Jap, same, mums vienistabu dzīvoklī ar vīru ir dators, un divas konsoles, viena virtuvē pieslēgta, lai varētu spēlēt, kad otrs guļ phahah 😅 totāli noliferi

Es ar savu vīru dažkārt strīdos par to kurš skaļāku bļaustās, kad spēlē. Viņam rage uz elden ring man uz komandas biedriem. Laikam vairāk tādu pārīšu paliek kur abiem hobijs ir spēles, jo agrāk daudzi šķībi skatījās un uzskatīja to par bērnu izklaidi.
30.03.2022 10:10 |

Reitings 413
YaeMiko @ 30.03.2022 10:10

Es ar savu vīru dažkārt strīdos par to kurš skaļāku bļaustās, kad spēlē. Viņam rage uz elden ring man uz komandas biedriem. Laikam vairāk tādu pārīšu paliek kur abiem hobijs ir spēles, jo agrāk daudzi šķībi skatījās un uzskatīja to par bērnu izklaidi.

Man vienā spēlē komandas biedri ir vīrs un sieva, katrs no savas istabas spēlē+ vēl bērns maziņš interesanti paklausīties, kā viņi sarunājas, kad mazais sāk raudāt un vienam jāiet afk.😂
30.03.2022 10:16 |

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Nuu.. divus gadus strādāju attālināti. Noskan modinātājs un mājas drēbēs no guļamistabas pārreju uz darbistabu. Ja šādi turpinātu bez ārpus darba aktivitātēm, tad dzīvotu uz antidepresantiem.⏩
Ikdiena eju uz sporta nodaribām. Ir nedēļas, kad eju 5/7 dienām, bet ir tikai 2/7, tad pārejas dienas gribas nedarīt neko. Kaut vai pastaigāt pa veikaliem un paskatīties uz citām lietām.Vienu periodu atsaku gleznot. 🖌Bet tās bija četras gleznas un viss atkal stāv.
Jau no decembra beigām brīvdienas ir aizņemtas ar kalnu slēpošanu. Jau iepekšējās brīvdienas domāju, ka noslēdzam sezonu, bet liekas, ka šajās brīvdienas vēlreiz sanaks. Šis pasākums izvēršas visas dienas garumā. Tūlīt kalnu slēpošanai nomainīšu pret velobraukšanu. ⛷
Vispār nāk pavasaris - tas ir labi. Pirmo reizi iesēju seklas uz palodzes. 🥬 Taigerā nopirku stādīšanas setu pa 2-3€. Šobrīd rūpējos par to.
Mēģinu ikdiena rast kādu dzīvesprieku. Un tā nav mājas uzkopšana un ēst gatavošana. Gribu iegādāsies grīdas robotu. Dzīvesbiedre uzskata, ka nevajag, tāpēc iegāde paliek uz maniem pleciem. 😑
Labak par robota naudu aizeju pie manikīra un uzlieku skropstas reizi mēnesī. Izvērtēju savas prioritātes🎀⚡
30.03.2022 10:48 |

10 gadi
Reitings 2788
Reģ: 29.01.2009
Kad otra puse offshore, tad katra diena ieiet tādā rutīnā - izvedu suni, darbs, izvedu suni, sports/netflix/grāmatas/Xbox/mājas uzkopšana/ēst, atkal izvedu suni, self care, sleep. Un repeat.
Kad otra puse mājās, tad tie darbiņi tiek sadalīti, sanāk pašai vairāk laiks darīt, ko gribas... un ciemos aizejam.
30.03.2022 15:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)