Sveikas!
Kā jūs rūpējaties par saviem naudas līdzekļiem? Plānojat izdevumus, ieņēmumus, vai uz dullo? Jo pašlaik pēdējos 2 mēnešus nauda aiziet tā vien. Es pērku dažādus ''sūdus'', piemēram, pa pēdējām 2 dienām iztērēju 100 euro - pārtika(tostarp našķi, alkohols), dāvana vienam cilvēkam, kafijas(dienā kafijai iztērēju kādus 6 euro stabili, citreiz pat vairāk), šodien pusdienpauzē aizskrēju uz veikalu nopirkt kleitu, atkal -25 euro, lai gan tas nebija nepieciešams pirkums, jo līdzīga tipa kleita bija man, bet te cits raksts un gribējās atsvaidzināt :D. + ūdeņi pudelēs, ko katru otro dienu ieķeru veikalos.....Tāpat bieži esmu sākusi iet uz Lido pusdienpauzēs, jo kaut cik veselīgi, garšīgi un nav jāgatavo iepriekš mājās, lai paņemtu līdzi. Principā dzīvoju neko nežēlojot, bet pēc tam mēneša beigās nākas secināt, ka visu iepelnīto esmu notriekusi.
Nu, vienvārd sakot jāsāk domāt, ko pērku, bet tagad pavasarī tā jau kā slimība, ejot jebkur pastaigā iegriezties pēc ledus kafijas vai apēst kādu gardumiņu, pasēdēt kaut kur terasītē.
Es sarprotu, ka tik pat labi es varētu izdzert mājās vienu kafiju un ofisā, nevis pusdienpauzē un no darba dzert vēl ledus kafijas, varētu sagatavot ēst uz pāris dienām utml., bet tā laika ir maz...
Varbūt ir kāda aplikācija, kur var ierakstīt izdevumus? Lai tad redzētu cik ea izgrūžu kafijai umtl, varbūt sāktu ekonomēt tad..