šitā man viens ielika pakaļā, džeks. Viņš skatījās pārkārtories, bet es braucu pa otro joslu, nu mēs abi, vispār moš viņš no labās pārkārtojās uz manu joslu🤔🤔. Un labajā malā bija autobuss apstājies, kuram priekšā zebra. Es jau samazināju ātrumu, jo paredzēju, ka gājēji būs (pietura-autobuss-pasažieri, kas tikko kļuvuši par gājējiem), protams, visa ģimene un suns un es apstājos pilnībā un voilá, džeks man pakaļā.Dianny @ 23.03.2022 21:06Paldies par atbildi, abas 2 reizes iebracu aizmugure, pirmo reiz diezgan tuvu biju piebrauksi un luksafora dzeltenais un es jau saku braukt, bet priekšejais aizgulējas un es viņam aizmgure.
Šoreiz uz Kārļ ulmaņa gatves, tur ātrums 70 un es jau tiesi girbeju pārkatoties saktijos spoguli un priekšejais nometa pa bremzēm un es nepasepju nobremzēt.
Tiesības man jau laiku gadi 5, bet kaut kā pedēja laika sanāk visadas ķibeles.
Dianny @ 23.03.2022 21:06Paldies par atbildi, abas 2 reizes iebracu aizmugure, pirmo reiz diezgan tuvu biju piebrauksi un luksafora dzeltenais un es jau saku braukt, bet priekšejais aizgulējas un es viņam aizmgure.
Šoreiz uz Kārļ ulmaņa gatves, tur ātrums 70 un es jau tiesi girbeju pārkatoties saktijos spoguli un priekšejais nometa pa bremzēm un es nepasepju nobremzēt.
.Eksperte. @ 23.03.2022 21:26
Pardon manu nekaunību bet par to dzelteno luksaforu. Vienkārši ko? Viņš nav sācis kustību un tu tes iekšā stāvošā auto jo luksaforā dzeltenais?
Izklausās ka te viena nemāk braukt pa apļiem. Nav brīnums ka Tev nogriež ceļu.Miss Dee @ 23.03.2022 21:29Tiesības ir 8 gadus un tphu tphu tphu nav bijušas nekādas avārijas. Man reiz noskrapeja sānu kad jau biju noparkojusies bet to uzreiz atrisināja un calis man mašīnu nokrāsoja kur vajadzēja.
Bet es pati esmu diezgan agresiva pie stūres, besī cilvēki, kas lēni brauc un nemāk izmantot joslas un apļus pareizi-cik reizes nav bijis, ka kāds no iekšējās joslas tupi nogriež man ceļu (kamēr esmu ārējā joslā) un tad man jāmet pa memajiem (es dzīvoju uk, apļi ir uz katra otrā pagrieziena).
Bet visādi citādi dievinu braukt - tā ir tāda brīvība un tāds komforts!
Dianny @ 23.03.2022 21:06Paldies par atbildi, abas 2 reizes iebracu aizmugure, pirmo reiz diezgan tuvu biju piebrauksi un luksafora dzeltenais un es jau saku braukt, bet priekšejais aizgulējas un es viņam aizmgure.
Dianny @ 23.03.2022 21:30
Nu parasti pie dzeltenā visi uzsāk jau kustību, mana kļuda biju viņam jau ļoti tuvu piebraukusi
Aldis15 @ 23.03.2022 21:34Izklausās ka te viena nemāk braukt pa apļiem. Nav brīnums ka Tev nogriež ceļu.