oi, nabadziņš, izdega no kašķīšiem..Eksperte. @ 13.03.2022 18:20
Sieviete patstāvīgi ir neapmierināta un piekasās, kā pati saka, par visādiem sūdiem un vīrietis nedrīkst no tā nogurt? Nevajag jaukt smagas grūtniecības ar psiholoģiskiem traucējumiem.
Zinna @ 13.03.2022 20:57oi, nabadziņš, izdega no kašķīšiem.
Cita veida grūtībās, noteikti būtu parādījis citu raksturu. ?
Tak padevās pie pirmajām grūtībām. Pilna pasaule ar tādiem memļakiem.
Autore, degunu augšā, strādā pie savas pašapziņas pacelšanas,un viss tev būs kārtībā. ☀
kāda? Ka mammas izaudzina memmīšus, kas nespēj pastāvēt kaut kādās minimālās grūtībās un izdeg ‼ no kašķiem?.Eksperte. @ 13.03.2022 21:00
Pārsteidzoša dzīves uztvere.
ir 21 gadsimts, čalim apnika - pameta.Zinna @ 13.03.2022 21:26kāda? Ka mammas izaudzina memmīšus, kas nespēj pastāvēt kaut kādās minimālās grūtībās un izdeg ‼ no kašķiem?
Es nesaku, ka ir jādzīvo kašķos, bet ja redzi, ka tavai dzīvesbiedrei ir sūdīgi, tu vienkārši pagriezies un aizej?
Ja, varbūt liekās, ka tas nav pareizais solis, bet tad atkal - bendet sevi toksiskās attiecības un cerēt, ka cilvēks izmainīsies, vai mēģināt izmainīt cilvēku ir bezjēdzīgi. Un parasti dzirdam, ka vīrieši ir tie toksiskie, un meitenes malacis, ka pamet, bet visai bieži arī sievietes ir abusers un tas mūsu sabiedrībā paliek nepamanīts, jo vīrietis, kas arī ir cilvēks, un kāda brīdī vairs nav spējīgs to izturēt, ir memmīši. Un nē, es nedomāju, ka strīdu un grūtību dēļ attiecības uz reiz ir jāpārtrauc. Bet ja autore nesaprata problēmu, nebija gatava runāt par to, kas liek viņai tā rīkoties un arī uzklausīt otru cilvēku, tad šis attiecības turpināt būtu bezjēdzīgi.Zinna @ 13.03.2022 21:26kāda? Ka mammas izaudzina memmīšus, kas nespēj pastāvēt kaut kādās minimālās grūtībās un izdeg ‼ no kašķiem?
Es nesaku, ka ir jādzīvo kašķos, bet ja redzi, ka tavai dzīvesbiedrei ir sūdīgi, tu vienkārši pagriezies un aizej?
Taču,kā es varu sevi mainīt? Kā mazināt greizsirdību, privātīpašnieciskumu,negatīvismu,aizdomas/iedomas,sīkumainību?
Zinna @ 13.03.2022 21:26kāda? Ka mammas izaudzina memmīšus, kas nespēj pastāvēt kaut kādās minimālās grūtībās un izdeg ‼ no kašķiem?
Koa 😀Tur taču reāli čali indēja nost 2 gadu garumā.Zinna @ 13.03.2022 20:57oi, nabadziņš, izdega no kašķīšiem.
Cita veida grūtībās, noteikti būtu parādījis citu raksturu. ?
Tak padevās pie pirmajām grūtībām. Pilna pasaule ar tādiem memļakiem.
Autore, degunu augšā, strādā pie savas pašapziņas pacelšanas,un viss tev būs kārtībā. ☀
Viņa taču pati teica, ka zāģēja viņu par katru sūdu, bija max greizsirdīga un visu laiku piesauca kaut kādus pagātnes notikumus. Un iemesls nebija izmētātas zeķes. Autore, palabo lūdzu, ja kļūdos.Zinna @ 13.03.2022 22:22Kur jūs ņemat, kaut kādus izdomājumus par toksiskām attiecībām divu gadu garumā?
Viņa turklāt raksta nereti kašķi ikdienas jautājumos. Tās, jūsuprāt, ir toksiskas attiecības? ?
tak autore idealizē visu, kas saistīts ar bijušo un viņa ir tā sliktā.Simbinja @ 13.03.2022 22:52Viņa taču pati teica, ka zāģēja viņu par katru sūdu, bija max greizsirdīga un visu laiku piesauca kaut kādus pagātnes notikumus. Un iemesls nebija izmētātas zeķes. Autore, palabo lūdzu, ja kļūdos.
es izlasīju sākumu un pēc tam, ar katru nākamo komentāru, tas cilvēks vienkārši sevi iemīdīja zemē.Paprika @ 13.03.2022 23:58Izlasiet vēlreiz - viņa teica - man likās, ka mani tik ļoti mīl, ka es varu atļauties jebko un mani nepametīs
Thats some sick shit.
Neesi attiecībās, lūdzu. Nostājies pati uz kājām kā pieaudzis cilvēks un tad tērē kāda cita laiku
Zinna @ 14.03.2022 00:10es izlasīju sākumu un pēc tam, ar katru nākamo komentāru, tas cilvēks vienkārši sevi iemīdīja zemē.
Vai tu zini daudz manipulātorus, kas sevi noliek? Viņiem vienmēr un visur būs vainīgi visi citi, ne viņš pats.
Bet nu, pastāv iespēja, ka kļūdos. Šeit daudz kas trūkst, bet saku, ko redzu es, iespējams, lasot starp rindiņām..
nu nē, ja ir neatrisinātas problēmas pašai ar sevi, arī pret īsto var izturēties pretīgi. nespēj citādāk reaģēt vai tikt ar sevi galā, apzinies, bet pieļauj tās pašas kļūdas. tur nav nekāda sakara ar īsto cilvēku.miumiu @ 14.03.2022 08:40Esmu autores pusē, jo man ir bijusi identiska situācija. Es ļoti labi tagad apzinos, ka mana uzvedība bija šausmīga un saprotu arī kāpēc, bet tajā brīdī uzvedos kā pēdējā stulbene, lai tikai dabūtu savu ? Un vēl kas - ja tas būtu tavs īstais, tev negribētos tā uzvesties attiecībā pret viņu.