Čau!
Esmu attiecībās gandrīz 2 gadus. Nav nekad draugs devis iemeslu aizdomām. Bet pagājušā gada rudenī, lietojot google, izmeta meklējumu, kas ir apakšveļas IG konts, pēc tam arī skatījos, ka googlējis to konta īpašnieci (mums ir viens dators uz abiem). Sākumā nodomāju, ka plāno mani pārsteigt ar apakšveļas komplektu, bet tā nenotika. Vēlāk Facebook paskatījos, ka tā meitene ir no viņa dzimtās pilsētas. Bet kaut kā piemirsu par to visu.
Pirms 2 nedēļām viņš nāca klajā ar informāciju, ka viņam vairs īsti ar mani seksu negriboties. Es viņu uzklausīju, izjautāju kas kāpēc un kā, tad aizgāju arī bišķi paraudāt, jo tomēr sāpīgi nedaudz to dzirdēt. Kopš tās dienas protams visu laiku analizēju, kāpēc tā ir. Šodien paskatījos cītīgāk interneta vēsturi, lai paskatītos, vai viņš vienkārši nav uzsēdies uz xxx saturu, bet tā nav. Toties ieraudzīju, ka viņš jau divus gadus diez gan regulāri skatās tās meitenes apakšveļas tirdzniecības profilu (viņš pats ig nelieto, tāpēc skatās no browsera). Tagad es nesaprotu - tā ir viņa bijusī, fantāzija vai arī viņam ir fetišs uz mežģīņu apakšveļu. Neziņa mani noēd.
Tad nu jautājums - vai man viņu par šo konfrontēt, ņemot vērā, ka es to uzzināju pētot interneta vēsturi???