k jaamrkle piloti, itisniki, juurnieki oficieri vai kkadi kam savas kompanijas pa pasauliDzhila @ 10.03.2022 15:56Nu jau gan dāmas te sasapņojušās par 4000eur, taisnība vien tām, kas saka, ka šādu algu LV nopelna niecīgs %. Un tie, kas tādu nopelna, Tinderī nesēž, ja nu vienīgi tādi tipi kā Tinder Swindler. Lai sasniegtu tādu algu ir jākāpj pa karjeras kāpnēm, tas nozīmē, ka tie džeki nebūs 20-30gadu vecumā.
Bet vispār jau tēma bija par Tinderī sastaptajiem džekiem.
kau gan vucenas tas ex pieguletajs nebija nekaads wow seamens,vecs luznis auto un dzivoja ar senciem,kaa ari saulietes pilots ir smartlynx secinu oficer lidz ar to alga lielaka nebus pa2kMezavavere @ 10.03.2022 18:20k jaamrkle piloti, itisniki, juurnieki oficieri vai kkadi kam savas kompanijas pa pasauli
Santa1992 @ 10.03.2022 17:09Dīvaini būtu ja Tu viņas līdzekļus vēl tērētu, dīvains komentārs. Pietiek ar to, ka tērē viņas jaunību :D
Un ja, pietiek dzīvot pagātne kur bija smagi apstākli un jāpaskatās patiesībai acis - ir ne tikai Tavi, bet arī Tavas sievietes sapni. Uz kuriem Tev nospļauties. Ceru, ka klusībā viņa meklē kādu kas ģimenei jau gatavs. Jo Tu viņai nekas neesi.
Un otra lieta - tieši pats uzrakstīji to kas apstiprināja manis teikto, ka ir jāizvēlas viriesi ar augstākiem ienākumiem. Jo tad viņi nav tik saspringusi par finansēm ka Tu. Attiecīgi gatavāki pieņemt nopietnus lēmumus - piemēram, gimenes veidošana. Sorry, fakti runa paši par sevi un Tu tos tikai apstiprini.
Tieši tā, man precēties nav plānā nekad dzīvē, vienalga vai es būšu bomzis vai milionārs.Santa1992 @ 10.03.2022 21:53Piekūn, es vairāk nekomentēšu Tavas attiecibas. “Ģimene” esot.. whatever.
Par turīgiem vīriešiem - pēc savas pieredzes varu teikt, ka nekāda sakara ar sievietes atlikšanu. Ja vīrietim neesi interesanta tad tevi atliks arī bezdarbnieks :D
Santa1992 @ 10.03.2022 21:53Piekūn, es vairāk nekomentēšu Tavas attiecibas. “Ģimene” esot.. whatever.
Par turīgiem vīriešiem - pēc savas pieredzes varu teikt, ka nekāda sakara ar sievietes atlikšanu. Ja vīrietim neesi interesanta tad tevi atliks arī bezdarbnieks :D
Santa1992 @ 10.03.2022 21:53Piekūn, es vairāk nekomentēšu Tavas attiecibas. “Ģimene” esot.. whatever.
Aldis15 @ 26.05.2023 16:54
Wife material
AllSaints @ 26.05.2023 17:02
Šis nav nekas, man ir vismaz 100 saglabāti profili ar tādām prasībām un bio, ka oi, oi ?
greece @ 26.05.2023 20:16
Nu padalies, ieposto kādu, pasmiesimies :D
AllSaints @ 26.05.2023 20:26
Mazliet haotiski saliku dažus, vērtējam visu - gramatiku, teksta oriģinalitāti, prasības un piedāvājumu ? Ja šī rubrika visām patiks, ielikšu vēl ?
https://failiem.lv/u/6qbbms3wt
Tas ar Muri gan jau Ghosts
Par melošanu taisnība 😁 dažreiz tas ir nepieciešams.greece @ 26.05.2023 20:38
Kaut kā aizdomīgi daudzi skan pēc mūsu foruma kungiem :D Pirmais varētu būt jebkurš no tiem, kas te ir licis iepazīšanās sludinājumus sev. Otrais - Aldis. Kā zināms, Aldim patīk melot, tad par tām nopietnajām attiecībām pūš miglu acīs, bet auto izliekas, ka nav, jo taupa uz degvielu :D Tas ar Muri gan jau Ghosts :D