Tinder

Reitings 8
Reģ: 09.03.2022
Sveikas meitenes!
Sieviešu dienas vakarā ar senu draudzeni , kuru nebiju satikusi sen un apspriedām kā atrast normālu vīrieti šajos laikos. Visi saka, internets -Tinder. Taču sen jau vairs tur neesmu pēc vairàku reižu nepatīkamas pieredzes.
Runājām un radās sekojoša doma, plus noskatoties Tinder-swindler filmu, radās doma padalīties ar pieredzi un vīriešiem , kuri tur maigi izsakoties” ganās” un salauž sirdi mūsu meitenēm. Pati uzķēros uz ārzemnieku, kurš bieži brauc uz šejieni un drīz pārceļas… apstrādāja mani ļoti ilgu laiku, sākumā biju atturīga , vēsa, bet vins neatlaidigi turpināja taktiku un manu auksto sirdi salauza… pēc tam tika salauzta mana sirds , jo uzticējos…bet vismaz nebija nekāda krāpšana ar naudu, un redzu, ka šis turpina ganīties tur un to pašu taktiku piemēro visām LV sievietēm arī manai draudzenei:) viņa bija skarbāka un atkoda uzreiz.
Stāsts par ko, dalāmies ar stāstiem, nezinu vai var minēt vārdus, bet aprakstus un taktiku… ja vajag var izdomāt kā nepārkāpjot visus likumus var minēt konkrētus cilvēkus, šis ar mērķi mūsu labā, lai pasargātu viena otru un nelauztu sirdis… jo ikvienai gribas satikt to īsto, vienīgo…
Ko sakāt par šādu tematu?
09.03.2022 02:00 |

Reitings 110
Reģ: 19.02.2022
City girl @ 09.03.2022 02:00
Sveikas meitenes!
Sieviešu dienas vakarā ar senu draudzeni , kuru nebiju satikusi sen un apspriedām kā atrast normālu vīrieti šajos laikos. Visi saka, internets -Tinder. Taču sen jau vairs tur neesmu pēc vairàku reižu nepatīkamas pieredzes.
Runājām un radās sekojoša doma, plus noskatoties Tinder-swindler filmu, radās doma padalīties ar pieredzi un vīriešiem , kuri tur maigi izsakoties” ganās” un salauž sirdi mūsu meitenēm. Pati uzķēros uz ārzemnieku, kurš bieži brauc uz šejieni un drīz pārceļas… apstrādāja mani ļoti ilgu laiku, sākumā biju atturīga , vēsa, bet vins neatlaidigi turpināja taktiku un manu auksto sirdi salauza… pēc tam tika salauzta mana sirds , jo uzticējos…bet vismaz nebija nekāda krāpšana ar naudu, un redzu, ka šis turpina ganīties tur un to pašu taktiku piemēro visām LV sievietēm arī manai draudzenei:) viņa bija skarbāka un atkoda uzreiz.
Stāsts par ko, dalāmies ar stāstiem, nezinu vai var minēt vārdus, bet aprakstus un taktiku… ja vajag var izdomāt kā nepārkāpjot visus likumus var minēt konkrētus cilvēkus, šis ar mērķi mūsu labā, lai pasargātu viena otru un nelauztu sirdis… jo ikvienai gribas satikt to īsto, vienīgo…
Ko sakāt par šādu tematu?

Savu otro pusīti satapu tinderī. Viss tā nejauši notika. Un tagat jau 3 gadi kopā 😇
10.03.2022 14:59 |

Reitings 110
Reģ: 19.02.2022
....NeZiNāMā.... @ 10.03.2022 14:59

Savu otro pusīti satapu tinderī. Viss tā nejauši notika. Un tagat jau 3 gadi kopā ?

Oj tas nebija tinderis, bet gan kautkāds baduu vai kā tur sauca
10.03.2022 15:10 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
....NeZiNāMā.... @ 10.03.2022 15:10

Oj tas nebija tinderis, bet gan kautkāds baduu vai kā tur sauca
Tas pats vien ir...
Bet Tinderis labāks manuprāt.
10.03.2022 15:11 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Sievietes grib naudu, viriesi izskatu. Kāda starpība. Gala beigas visi grib mīlēt un būt mīlēti :)
10.03.2022 15:20 |

Reitings 2977
Santa1992 @ 10.03.2022 15:20
Sievietes grib naudu, viriesi izskatu. Kāda starpība. Gala beigas visi grib mīlēt un būt mīlēti :)
Tā tas nestrādā diemžēl...
"Only women, children and dogs are loved unconditionally. A man is only loved under a condition that he provides something."
To citātu var pielabot, ka nesmukās sievietes arī neviens nemīl diemžēl..
10.03.2022 15:24 |

Reitings 536
Aldis15, es arī nerunāju par beznosacijumu milestibu. Tā mūs mīl tikai mammas un diemžēl arī tad ne visas. Nosacījumi nepadara milestibu neistu.
10.03.2022 15:32 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Derisa @ 10.03.2022 14:09

Iespējams ar pašreizējo draudzeni neesi līdz galam apmierināts (domā, ka vari dabūt skaistāku uc), ja pēc vairāku gadu kopdzīves viņa vēl ir draudzenes statusā.
Ja tu pelnītu 10k mēnesī un varētu dabūt 10/10, tāpat būtu kopā ar savu pašreizējo draudzeni?

Nav jau dzīve visu laiku perfekta un rožaina, bet man tas kāzu koncepts ar radiem, utt pārāk necepī. Naudu uz to tērēt negribas, visādas citas prioritātes. Citādi arī, nekas jau ļoti dzīvē nemainītos apprecoties.
Kad pelnīšu tik daudz, tad padošu ziņu, ja atcerēšos, izšķīros vai nē.
Ja vīrietis ir tiešām turīgs, tad viņam sievietes alga bijusi-nebijusi.

Tas gan, bet jautājums, kad nu kurš jūtas turīgs un spēj atļauties uzturēt sievieti, tajā pašā laikā neupurējot savas vēlmes un intereses.
10.03.2022 15:33 |

Reitings 536
Piekūn, par to jau arī komentāra autore domāja. Ja Tu mīlētu savu sievieti tad nedomātu tikai par to, ka pašam naudu negribas tērēt, bet būtu svarigi ko vēlas Tava draudzene pēc dažiem kopā pavadītiem gadiem ar tevi. Ar tādu skopuli kurš neprecētos lai naudu nebūtu jātērē es būt kopā negribētu vienalga vai vins pelna 1K vai 5K....⛔
10.03.2022 15:37 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Nu jau gan dāmas te sasapņojušās par 4000eur, taisnība vien tām, kas saka, ka šādu algu LV nopelna niecīgs %. Un tie, kas tādu nopelna, Tinderī nesēž, ja nu vienīgi tādi tipi kā Tinder Swindler. Lai sasniegtu tādu algu ir jākāpj pa karjeras kāpnēm, tas nozīmē, ka tie džeki nebūs 20-30gadu vecumā.
Bet vispār jau tēma bija par Tinderī sastaptajiem džekiem.
10.03.2022 15:56 |

Reitings 1187
Reģ: 26.02.2022
Hahaha. Dazam tiesam aprobezoti uzskati, ka lai pelnitu 4k+, jabut vecam vecim. Mans bijusais bija zem 30, pelnija ap 7k neto. Nu sviests. Ja tadus pasas nevarat dabut, nenozime, ka tadu nav, beidzat sevi mierinat ar so domu. Un privatos normala izmera uznemumos vaditaja alga 4k ir diezgan zema - parasti ap 6-8k grozas. Ja pasas esat parastas ofisa darbinieces, tad, protams, gruti ar tadiem sapazities. Jabut lidzigam socioekonomiskajam statusam + izskatam.
10.03.2022 16:32 |

Reitings 2977
Persiks89 ir diezgan hot.
10.03.2022 16:36 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Santa1992 @ 10.03.2022 15:37
Piekūn, par to jau arī komentāra autore domāja. Ja Tu mīlētu savu sievieti tad nedomātu tikai par to, ka pašam naudu negribas tērēt, bet būtu svarigi ko vēlas Tava draudzene pēc dažiem kopā pavadītiem gadiem ar tevi. Ar tādu skopuli kurš neprecētos lai naudu nebūtu jātērē es būt kopā negribētu vienalga vai vins pelna 1K vai 5K....⛔

Esmu nācis no ne tiem labākajiem apstākļiem, strādāju un kaut cik normāli pelnu tikai neilgu laiku. Tad nu attiecīgi vēlējos realizēt atsevišķus savus sapņus, jo beidzot bija iespēja tos realizēt, kas uzlika diezgan lielu slodzi maniem brīvajiem līdzekļiem. Viņas līdzekļus es netērēju, arī kopīgie maksājumi ir vairāk uz mani. Kāzas arī nekad nav bijis sāpīgais temats. Gana daudzi apkārt arī precas vēlu, reizēm pat jau ar bērniem. Covid arī pats par sevi atlika šo jautājumu, kurš vien ilgst gandrīz pusi no mūsu attiecību laika. Un šī brīža ekonomiskā situācija arī liek piesardzīgāk skatīties uz šādiem palielākiem izdevumiem.
10.03.2022 16:49 |

Reitings 1187
Reģ: 26.02.2022
Loti liels minuss attiecibas ar labi pelnosiem virisiem ir tas, ka nepartraukti japielagojas tam, ko vini grib. Tavs viedoklis ir vai nu sekundars, vai vispar neeksiste. Ta diemzel ir lielakoties. Tapec nezinu, vai ta ir tada laime - but kopa ar bagatnieku. Plusa daudzi turigi viriesi ir samera skopi - visa nauda iet biznesa utt., vini ir taupigi (nerunaju par restoraniem, komunalajiem, dzivokli, edienu utt., bet par loti dargam davanam, dargiem celojumiem), tapec jau viniem ir nauda. Varbut 40+ gados viniem jau tas naudas ir tik daudz, ka var atlauties to vairak skiest apkart.
Ta ka tas ir koks ar diviem galiem. Plusa viniem ir daudz opciju, un butiba sievietei ir tikai japielagojas. Varbut kadai tas der, bet lielakajai dalai - ne.
10.03.2022 17:04 |

Reitings 536
Dīvaini būtu ja Tu viņas līdzekļus vēl tērētu, dīvains komentārs. Pietiek ar to, ka tērē viņas jaunību :D
Un ja, pietiek dzīvot pagātne kur bija smagi apstākli un jāpaskatās patiesībai acis - ir ne tikai Tavi, bet arī Tavas sievietes sapni. Uz kuriem Tev nospļauties. Ceru, ka klusībā viņa meklē kādu kas ģimenei jau gatavs. Jo Tu viņai nekas neesi.
Un otra lieta - tieši pats uzrakstīji to kas apstiprināja manis teikto, ka ir jāizvēlas viriesi ar augstākiem ienākumiem. Jo tad viņi nav tik saspringusi par finansēm ka Tu. Attiecīgi gatavāki pieņemt nopietnus lēmumus - piemēram, gimenes veidošana. Sorry, fakti runa paši par sevi un Tu tos tikai apstiprini.
10.03.2022 17:09 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Santa1992
Pēc tavas loģikas sanāk, ka Piekūnam ir jaatsakās no saviem sapņiem, lai realizētu savas sievietes sapņus? nu bļin zoss :D
10.03.2022 17:30 |

Reitings 2977
Persiks89 @ 10.03.2022 17:04
Loti liels minuss attiecibas ar labi pelnosiem virisiem ir tas, ka nepartraukti japielagojas tam, ko vini grib. Tavs viedoklis ir vai nu sekundars, vai vispar neeksiste. Ta diemzel ir lielakoties. Tapec nezinu, vai ta ir tada laime - but kopa ar bagatnieku. Plusa daudzi turigi viriesi ir samera skopi - visa nauda iet biznesa utt., vini ir taupigi (nerunaju par restoraniem, komunalajiem, dzivokli, edienu utt., bet par loti dargam davanam, dargiem celojumiem), tapec jau viniem ir nauda. Varbut 40+ gados viniem jau tas naudas ir tik daudz, ka var atlauties to vairak skiest apkart.
Ta ka tas ir koks ar diviem galiem. Plusa viniem ir daudz opciju, un butiba sievietei ir tikai japielagojas. Varbut kadai tas der, bet lielakajai dalai - ne.
Fakts, es būtu biezais netolerētu nekādu BS no sieviešu puses, kā kkas nepatīk, tā dasvidanji..
Jo īpaši ja viņa man nav ne bērna māte, ne sieva.
10.03.2022 17:37 |

Reitings 116
Reģ: 25.02.2022
GhostGG @ 10.03.2022 17:30
Santa1992
Pēc tavas loģikas sanāk, ka Piekūnam ir jaatsakās no saviem sapņiem, lai realizētu savas sievietes sapņus? nu bļin zoss :D

Es tā sapratu, ka Piekūns nav attiecību cienīgs, jo viņam nav tik daudz naudas, lai pēc visa paliktu pāri arī kāzām. Attiecību materiāla vīriešiem naudas esot tik daudz, ka viņiem sievietes labā nav no nekā jāatsakās.
10.03.2022 17:40 |

Reitings 536
GhostGG, vari uzvilkties un apsaukāties cik gribi :) bet Tu vispār ne tuvu neiebrauc par ko es runāju, tāpēc es pat ne centīšos skaidrot. Šajā diskusija Cosmo viriesi baigi emocionāli paliek. Jutīgas tēmas.
Es vnk norādīju, ka Piekūna sieviete nav viņam prioritāte, tāpat ka ģimenes veidošana. Finanses ir atrunas, jo sarakstīties un nosvinēt var arī ar mazu budžetu. Bet ko tik neizdomāsi ja negribas.
Bet man pofig ja godīgi. Ja viņus tas apmierina tad lai dzīvo nost.
10.03.2022 17:41 |

Reitings 536
tājaugan arī diezgan precīzi pateica :)
10.03.2022 17:42 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Kur tad ir teikts, ka draudzene vēlas kāzas? Saprastu, ja Santas teiktajam būtu kāds pamatojums. Viņš ne reizi ne minēja,ka viņai tas būtu prioritāri, kādēļ, lai Piekūnam tad būtu?
Kādreiz jā, mūsu vecāki tā arī dzīvoja, uz deju grīdas ieraudzīja īsto un pēc nedēļas jau precēja, kaut kabatas bija tukšas, bet mēs dzīvojam citos laikos. Tu skaties pēc savas mēraklauklas, viņš pēc savas, un jēga kāda par šo diskutēt, ja katrs cilvēks ir savā dzīves attīstības stadijā. Nu nav viss balts un melns. Jeb viss vai nekas.
10.03.2022 18:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits